skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

سایه فرنود عضو تحریریه

بیانیه انتقادی ۴۷ شرکت استارت‌آپی به طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی:

طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی به‌جای کمک به کسب‌وکارهای اینترنتی صدمه می‌زند

سایه فرنود
عضو تحریریه

۳ مرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۴ مرداد ۱۴۰۰

۴۷ شرکت استارت‌‌آپی در بیانیه‌ای انتقادی، به اجرای طرح حمایت از حقوق کاربران ابراز نگرانی کرده‌اند و گفته‌اند که این طرح با توجه به اشکالاتی که کارشناسان و متخصصان تا کنون به آن اشاره‌ کرده‌اند قطعا به نفع کسب‌وکارهای اینترنتی ایران نیست و تدوین‌کنندگان آن باید بدانند که این طرح به جای کمک، صدمات و خسارت‌های جدی به کسب‌وکارهای بومی وارد می‌کند.

به گزارش پیوست، در این بیانیه نامه شرکت‌های شناخته شده‌ای چون ابرآروان، اسنپ، آپارات، بازار، فیلیمو، دیوار، بلد، ترگمان، دیجی‌کالا، شنوتو، علی‌بابا، فلایتیو، اخبار رسمی، شاتل، نماوا، زیتل، کوییز آو کینگز و … دیده می‌شود تنها یک خواسته وجود دارد و آن اینکه بررسی و تصویب شتاب‌زده طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی به تعویق افتاده و در فرصتی دیگر با حضور متخصصان و کارشناسان مورد بررسی قرار بگیرد.

در این بیانیه این ۴۷ شرکت صریحا اعلام کرده‌اند که محدود‌سازی سرویس‌دهندگان خارجی و مسدود کردن آنها به هیچ وجه به کسب‌وکارهای ایرانی کمک نمی‌کند. این شرکت‌ها تاکید کرده‌اند که رشد در فضای رقابت ایجاد می‌شود و کیفیت خدمات با تنوع انتخاب‌های کاربران بالا می‌رود. آنها خاطر نشان کرده‌اند که با تکیه بر نیروی توانمند انسانی و شناخت بهتر از سلیقه کاربران، بخت رقابت و جذب اعتماد کاربران را دارند و بدون نیاز به مداخلات سلبی هم می‌توانند به رشد خود ادامه دهند. این شرکت‌ها تاکید کرده‌اند که مهم‌ترین حمایتی که دولت و نهادهای سیاست‌گذار می‌توانند از کسب‌وکارهای ایران انجام دهند، کاهش دخالت‌ها و رفع ده‌ها مجوز و محدودیت غیرضروری است که هر روز بر آنها تحمیل می‌شود.

آنها اعلام کرده‌اند که مهم‌ترین سرمایه آنها اعتماد کاربران و امید همکارانشان است؛ اما این‌گونه اقدامات سلبی هم به اعتماد کاربران لطمه می‌زند و هم امید نیروی انسانی فعال در این صنعت را کاهش می‌دهد. این گروه از شرکت‌های‌ استارت‌آپی خواسته‌اند از تجربه‌های شکست‌خورده پیشین درس گرفته شود و از اقداماتی که با منطق دنیای دیجیتال سازگار نیست اجتناب شود.

در این بیانیه شرکت‌های امضا‌ء کنند خواهان تجدید نظر در رابطه با مطرح شدن این طرح در مجلس و توقف آن شده‌اند.

اسامی ۴۷ شرکت امضا کننده این بیانیه این شرح است:

بازار، آپارات، ابرآروان، دیوار، فیلیمو، بلد، ستون، ایوند، زرین‌پال، ترگمان، تیزلند، پاکت، کاموا، پیاده، بیدبرگ، ویرگول، الوفود، یکتانت، کرفس، شیپور، سینما تیکت، صبا ویژن، تیوال، فلایتیو، سازیتو، علی‌بابا، جاباما، دیجیاتو، نشان، اخبار رسمی، آیتول، رسمیو، آدرس، آیو، شاتل، نماوا، پادرو، کوییز آوکینگز، ای‌سی مانیتور، تیست ایران، اسپارد، شنوتو، زیتل، سیمیاروم، دیجی‌کالا، پی‌پینگ و اسنپ.

https://pvst.ir/ajx

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو