skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

سایه فرنود عضو تحریریه

بیمه مرکزی:

همکاری شرکت‌های بیمه با استارت‌آپ‌های بیمه‌ای بدون مجوز ممنوع است

سایه فرنود
عضو تحریریه

۳۱ خرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

بیمه مرکزی در نامه‌ای به مدیران شرکت‌های بیمه‌ای اعلام کرده که از تاریخ اول تیر ماه سال ۱۴۰۰ هرگونه همکاری مستقیم و غیر مستقیم شرکت‌های بیمه و شبکه فروش با بازاریابان بیمه‌ای برخط یا همان استارت‌آپ‌های فاقد مجوز، از بیمه مرکزی در کلیه رشته‌های بیمه‌ای ممنوع است.

به گزارش پیوست، این نامه براساس الزامات مقرر در آئین نامه شماره ۹۲ شورای عالی بیمه و مکمل‌های آن و همچنین ارائه مهلت کافی به استارت‌آپ‌های بیمه‌ای برای دریافت مجوز‌های مرتبط با فعالیت در صنعت بیمه تنظیم شده است. در این نامه تاکید شده که در صورت رعایت نشدن دستور داده شده، نام شرکت‌های بیمه در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مربوطه، برخوردهای نظارتی لازم طبق مفاد ماده ۲۶ آئین نامه شماره ۷۵ شورای عالی در دستور کاری بیمه مرکزی قرار خواهد گرفت .

همچنین تاکید شده چنانچه شرکت بیمه‌ای به صورت مستقیم یا غیر مستقیم ( غالبا از طریق شرکت‌های خدمات بیمه‌ای ) خارج از چارچوب ضوابط و مقررات بیمه‌ای اقدام به انعقاد قرارداد با استارت‌آپ‌ها کرده باشند، سریعا نسبت به ابطال قرارداد مربوطه و دریافت کامل حق بیمه متعلقه اقدام و نتیجه را به بیمه مرکزی منعکس کنند.

از سوی دیگر در این نامه آمده است که اعمال هرگونه تخفیف مازاد بر حد مقرر در تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون بیمه شخص ثالث (مصوب ۱۳۹۵) در حق بیمه تعهدات اجباری بیمه نامه شخص ثالث و حوادث راننده که منجر به کاهش خالص پرداختی بیمه‌گذار شود، و همچنین اعطای ترفیعات فروش و امتیازات شبه نقدی غیرمتعارف (از جمله ارائه بن‌های خرید، کارت‌های اعتباری، تخفیف در حق بیمه سایر بیمه‌نامه‌ها)، توسط کلیه عرضه‌کنندگان مجاز بیمه‌ای از جمله کارگزاران بر خط تخلف محسوب می‌شود. در این نامه تاکید شده که تخفیف‌های مجاز مقرر در آئین نامه موضوع ماده ۱۸ قانون بیمه شخص ثالث، شامل تخفیف‌های عدم خسارت، خودروهای نوشماره و … از این قاعده مستثنی است. از سوی دیگر تخفیف در حق بیمه مازاد مالی شخص ثالث و سایر رشته‌های مشمول آئین‌نامه شماره ۹۴ شورای عالی بیمه ، صرفا در چارچوب نرخ‌نامه مصوب شرکت‌ موضوع مواد ۲ و ۳ آئین نامه اخیر مجاز خواهد بود.

در پایان این نامه تاکید شده که مسئولیت حسن اجرای این بخشنامه بر عهده کلیه مدیران ذیربط در شرکت‌های بیمه است و در صورت عدم رعایت مراتب، طبق مقررات مربوطه برخورد لازم اعمال خواهد شد. این نامه به امضاء مدیر کل نظارت بر شبکه خدمات بیمه‌ای و مدیل کل نظارت فنی بر بیمه‌های غیر زندگی درآمده است.

https://pvst.ir/aar

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو