skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور:

حافظه مالیاتی باید روی شبکه پرداخت پیاده شود

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۵ خرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۱۷ دقیقه

شماره ۹۰

تاریخ به‌روزرسانی: ۸ خرداد ۱۴۰۰

حدود یک سال و نیم از ابلاغ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان می‌گذرد. در سال‌های اخیر به خصوص اواخر سال گذشته و اوایل امسال بحث مالیات، کدهای مالیاتی و ثبت‌نام در سامانه مؤدیان سرتیتر خبرها بوده است. حالا کوروش محمدی، رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور، در گفت‌وگو با پیوست به برخی ابهامات و سوالات در مورد نحوه اجرایی شدن قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان پاسخ داده است که در ادامه می‌خوانید:   آبان ۹۸ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان ابلاغ شد و بیش از یک سال از ابلاغ این قانون می‌گذرد. حال به‌ نظر می‌رسد بخش‌هایی از قانون شکل اجرایی به خود گرفته و وضعیت بخش‌هایی از آن هنوز مشخص نیست، سوال من این است که سامانه مؤدیان اکنون در چه وضعیتی قرار دارد؟ چند مؤدی ثبت‌نام کرده‌اند؟ پیش از آنکه پاسخ این سوال را بدهم، کمی در مورد پروژه نظام یکپارچه و فراگیر پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان توضیح دهم. این پروژه دارای دو پلتفرم پایانه فروشگاهی و سامانه مؤدیان است. چرا این پروژه را به دو بخش تقسیم کرده‌اند؟ چون پایانه‌ فروشگاهی بخشی است که مؤدیان به اجرا و تامین آن تعهد دارند. پلتفرم دیگر سامانه مؤدیان است که باید از سوی سازمان امور مالیاتی پیاده‌سازی شود. به همین خاطر وظایف را برای بخش بیرونی و درونی این پروژه تقسیم کرده‌اند. صورت‌حساب الکترونیکی از پایانه فروشگاهی تولید و در حافظه مالیاتی ثبت می‌شود. شرکت‌های معتمد صورت‌حساب‌ها را جمع‌آوری می‌کنند و به سامانه مؤدیان تحویل می‌دهند. سامانه مؤدیان صورت‌حساب‌ها را پردازش و تجزیه و تحلیل می‌کند و به مؤدیان بازمی‌گرداند تا از صورت‌حساب‌ها استفاده کنند. دو سال پیش که قانون ابلاغ شد، مقدمات اجرایی شدن آن را آغاز کردیم. اولین اقدام ما در این زمینه پیاده‌سازی و تدوین استانداردها بود. اگر این قانون مختص سازمان مالیاتی بود، ما در عرض چند ماه آن...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۹۰ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۹۰ پیوست
دانلود نسخه PDF
https://pvst.ir/a5g
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

    تمام مقالات

    یک دیدگاه

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو