skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدرسه اینورس دوره‌های آنلاین برای داخل و خارج از ایران برگزار می‌کند

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

مدرسه آنلاین اینورس، پلتفرم تخصصی هنرهای دیجیتال، در سال ۱۴۰۰ پلتفرم انگلیسی‌زبان خود برای کاربران خارج از کشور راه‌اندازی می‌کند. مدرسه آنلاین اینورس در ۱۱ حوزه طراحی گرافیک، موشن گرافیک، تصویرسازی، انیمیشن دو بعدی و سه بعدی، عکاسی، فیلمسازی، جلوه‌های بصری، کسب وکار، مد و معماری دوره‌های ویدیویی عرضه می‌کند و هنرجویان می‌توانند از طریق ویدیوها آموزش ‌بینند و روی سایت تمرین‌های مرتبط را حل کنند و با مدرس خود نیز در ارتباط باشند. به گفته مدیرعامل مدرسه آنلاین اینورس تفاوت این مدرسه با پلتفرم‌های آموزشی کیفیت آموزش است که سبب می‌شود، هنرجویان به بازار کار بپیوندند.

به گزارش پیوست، مدرسه آنلاین اینورس در سال ۹۸ راه‌اندازی شد و هم‌اکنون با ۲۰ هزار کاربر قصد دارد، دوره‌های انگلیسی‌زبان خود را برای کاربران کشورهای دیگر هم راه‌اندازی کند. علیرضا اردوبادی، مدیرعامل و موسس اینورس درمورد این دوره‌ها به پیوست گفت: «ما علاوه بر کاربران داخلی در تهران و شهرهای دیگر، کاربر ایرانی خارج از کشور هم داریم. این کاربران از کشورهای امارات، ترکیه، آلمان، فرانسه، انگلیس، نیوزیلند، آمریکا، کانادا و افغانستان هستند.»

او ادامه داد:‌ « برنامه ما این است تا برای کاربران انگلیسی زبان خود دوره‌های انگلیسی را راه‌اندازی کنیم. یعنی در کشور آمریکا قصد داریم تیم جداگانه‌ای برای ارائه دوره‌های انگلیسی‌زبان راه‌اندازی کنیم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و تیم تقریبا جمع شده است.»

طبق گفته اردوبادی، تیم اینورس سال ۱۴۰۰ از اپلیکیشن خود‌ رونمایی خواهد کرد، البته مسائل زیرساختی آماده است و پس از بازنویسی سایت، اپلیکیشن اندروید و سپس آی او اس را عرضه می‌کنند و به این صورت هنرجویان یک بار ویدیوها را به صورت آنلاین تهیه می‌کنند و سپس از طریق اپلیکیشن به صورت آفلاین از دوره‌ها بهره می‌برند و به این شکل مصرف اینترنت هم کاهش پیدا می‌کند.

معرفی مدرسه اینورس

علیرضا اردوبادی و تیم اینورس براساس نیازها و دغدغه‌هایی که در حوزه آموزش داشتند، ۱۷ آذرماه ۸۷ مدرسه اینورس را تاسیس کردند. دوره‌هایی که در این مدرسه عرضه می‌شود، براساس پیشینه فعالیت و تخصص این تیم بود. دغدغه اینورس این بود تا هنرجو آموزش تخصصی بگذراند و با ترندهای روز دنیا آشنا شود و بتواند پس از پایان دوره‌ها به بازار کار وارد شود. پس از این مدت فعالیت، این تیم تصمیم گرفت این مدرسه را به صورت آنلاین راه‌اندازی کند. بنابراین همزمان با سالروز ۱۱ سالگی مدرسه اینورس، مدرسه آنلاین آذرماه ۹۸ معرفی شد.

اردوبادی، مدیرعامل و موسس مدرسه آنلاین اینورس درمورد نحوه فعالیت مدرسه اینورس به پیوست گفت: «در فضای آنلاین سعی کردیم بستری فراهم کنیم تا افراد واقعا یاد بگیرند. چون در برخی پلتفرم‌های آنلاین یاد گرفتن معنی ندارد و تنها این پلتفرم‌ها به فروش ویدیو می‌پردازند.»

او ادامه داد: «چون باید محتوا را خودمان تولید کنیم، تولید هردوره به‌طور میانگین ۴ تا ۵ ماه زمان می‌برد. پس از آن دوره‌ها فیلمبرداری شده و ویدیوها در اختیار هنرجویان قرار می‌گیرد. برگزاری دوره‌ها به شکل لایو نیست و هرکسی می‌تواند دوره‌ها را خریداری کرده و بدون محدودیت زمانی از آنها استفاده کند.»

به گفته اردوبادی تفاوت اساسی اینورس با دیگر پلتفرم‌های آموزشی دیگر در این است که وقتی فردی از اینورس دوره‌ای را تهیه می‌کند، یکسری محتواهای مرتبط را تهیه کرده که به هم متصل هستند. انگار هنرجو یک دوره در دانشگاه را می‌‌گذراند.

علیرضا اردوبادی، مدیرعامل و موسس اینورس

او همچنین بیان کرد: «هنرجو پس از دریافت ویدیوها با معلم از دو طریق در ارتباط است. اول یک سیستم پرسش و پاسخ در سایت تعبیه کردیم. دوم اینکه هر درس تعدادی سرفصل‌ آموزشی دارد. هرکدام از فصل‌ها تمرین دارد. هنرجوها این تمرینات را باید انجام دهند و برای مدرس بارگزاری کنند.» آن‌طور که مدیرعامل اینورس می‌گوید مدرس تمرینات را بررسی می‌کند و به دو طریق نسبت به تمرینات بازخورد نشان می‌دهد.

مدرس هم به هنرجو نمره می‌دهد و هم راجع به تمرین با هنرجو صحبت می‌کند. تمرین‌ها همچنین به صورتی طراحی شدند که مخصوص فضای آنلاین باشند.

او به قابلیت دیگر سایت اینورس اشاره کرد و گفت: «فضای پرسش و پاسخ هم در مدرسه آنلاین اینورس تهیه کردیم تا به ازای هر دوره‌ یک فروم برای پرسش و پاسخ، بین تمام کاربران و اساتید وجود داشته باشد. دانشجویان می‌توانند در این پنل سوالات خود را بپرسند و معلمان و دانشجوهای دیگر می‌توانند به سوالات پاسخ دهند. این دوره‌ها همچنین هر ماه یا پس از چند ماه بستگی به دوره‌ها به روزرسانی می‌شوند. به روزرسانی مطالب درسی موضوعی است که نه در دوره‌های وبیناری صورت می‌گیرد نه در دور‌ه‌های حضوری.»

او درمورد اینکه آیا اینورس هنرجویان را پس از پایان دوره‌ها به بازار کار معرفی می‌کنند، گفت: «پیشتر این کار را انجام می‌دادیم و مدتی متوقف کردیم چون می‌خواهیم برای این فعالیت یک پلتفرم ایجاد کنیم. این پلتفرم دیگر محدودیت معرفی به صورت حضوری را ندارد.»

اردوبادی همچنین به مدرسان این دوره‌ها اشاره کرد و گفت: «در مدرسه حضوری نزدیک به ۲۰۰ مدرس داشتیم. در حال حاضر از بهترین مدرسان حضوری خود برای دوره‌های آنلاین انتخاب می‌کنیم و ۶۰ معلم در مدرسه آنلاین اینورس فعالیت می‌کنند. برای ما مهم بود تا  مدرسی در مدرسه اینورس آموزش دهد که شغلش معلمی نباشد. مدرس باید در بازار کار خود برند و به روز باشد. به نوعی مدرسان را از دل بازار کار پیدا می‌کنیم.»

او در ادامه صحبت خود به قیمت‌های دوره‌های اینورس هم پرداخت و بیان کرد: «قیمت‌گذاری مقوله پیچیده‌ای است.در مقایسه با پلتفرم‌های آموزشی دیگر شاید قیمت‌های ما بالاتر به نظر برسد. چون تیم تولید محتوای خود را داریم. در استودیو با نور حرفه‌ای و دوربین سینمایی محتوا را ضبط می‌کنیم. برای زیرساخت‌ها دلاری هزینه می‌شود، سیستم منتورینگ هم داریم، خود معلم‌ها هم مدرس‌های گران‌قیمت هستند و به این صورت هزینه‌ها بالاست؛ اما در قیمت‌گذاری سعی کردیم حداقلی را تعیین کنیم که کسب‌وکار ما را هم زنده نگه دارد.»

تاثیر شیوع کرونا برفعالیت اینورس

شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی سبب شد تا استقبال از پلتفرم‌های آموزشی افزایش پیدا کند. مدرسه آنلاین اینورس هم از این قاعده مستثنی نبود و اردوبادی در این مورد گفت: « درطی ۱۱ سال فعالیت در مدرسه اینورس ۱۳ هزار دانشجو به صورت حضوری داشتیم. در سال‌های اولیه ظرفیت ما ۱۰۰ نفر بود. این ظرفیت به مرور افزایش پیدا کرد و به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در سال رسیدیم. چند ماه پیش از شیوع کرونا مدرسه آنلاین را راه‌اندازی کرده بودیم. پیشتر هنرجوهایی داشتیم که برای شرکت در کلاس‌ها از شهرستان به تهران سفر می‌کردند. این سفر خیلی آزاردهنده بود.»

او ادامه داد: «پس از شیوع کرونا و کاهش قیمت دوره‌ها در مدرسه آنلاین ۲۰ هزار کاربر از دوره‌های ما استفاده کرده‌اند و همچنان در حال افزایش هستند. هنرجویانی که تهران نیستند نیز به راحتی و هر زمان که اراده کنند، می‌توانند دوره‌ها را تهیه و استفاده کنند. حدود ۴۰۰ هنرجو هم از خارج از کشور دوره‌ها را تهیه کرده‌اند. داخل ایران هم ۳۰ تا ۴۰ شهر از سرویس ما استفاده می‌کنند.»

اردوبادی در پاسخ به اینکه آیا زیرساختشان جوابگوی افزایش هنرجویان است، بیان کرد: «زیرساختی که ما استفاده می‌کنیم، از زیرساختی که به صورت معمول تیم‌های دیگر بهره می‌برند، متفاوت است. زیرساخت ایرانی نیست و زیرساخت گوگل و آمازون را استفاده می‌کنیم و به دلار هزینه می‌کنیم. پس اگر کاربران ما افزایش پیدا کنند، مشکلی روی زیرساخت ایجاد نمی‌شود.»

 

https://pvst.ir/9x6
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو