skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اولین رویداد «تریگ‌کمپ» در حوزه اینترنت اشیا برگزار می‌شود

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۱۵ بهمن ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

اولین رویداد «تریگ‌کمپ»، کمپ استارت‌آپی اینترنت اشیا، از امروز (۱۵ بهمن‌ماه) آغاز شد و ثبت‌نام در این رویداد تا ۶ اسفندماه ادامه دارد. افراد می‌توانند در حوزه‌های ساختمان و خانه هوشمند، شهر هوشمند و سلامت هوشمند در این کمپ شرکت کنند. به گفته مدیرعامل شرکت شناسا با برگزاری این رویداد قصد دارند تا در کنار هم اکوسیستم اینترنت اشیا را شکل دهند.

به گزارش پیوست، در نشست خبری اولین رویداد تریگ‌کمپ، حمیدرضا علوی، معاون رشد و شتاب‌دهی شرکت شناسا در مورد این رویداد گفت: «در شتاب‌دهنده تریگ‌آپ رویدادهای مختلفی را برنامه‌ریزی و برگزاری کردیم. از ابتدا هم تصمیم گرفتیم رویدادهای تخصصی برگزار کنیم چون برنامه ما این بود تیم‌هایی که رشد آنها از رویدادها آغاز شده، رشد کنند. رویداد گیم تریگ آپ و فین‌تک‌تریگ‌آپ و رویداد رشدآفرینی را برگزار کردیم.»

او ادامه داد: «خروجی موفقی هم از رویدادها داشتیم و کسب‌و‌کارهایی که شکل گرفتند به تیم موفق تبدیل شدند و جذب سرمایه کردند و برخی از آنها هم در بازار بین‌الملی حضور دارند.» به گفته علوی در رویدادهای گذشته ارزیابی‌هایی را انجام دادند، متوجه شدند که تیم‌هایی که شکل می‌گیرند به مهارت نرم و فنی و سخت نیاز دارند.

او همچنین بیان کرد: «چون ما دوست داریم که هرکاری را با متخصصان انجام دهیم. به همین خاطر در مهارت نرم از شتاب‌‌دهنده بانا خواستیم تا در کنار ما باشند و در زمینه مهارت نرم و تیم‌سازی کمک کنند و آموزش بدهند. شرکت‌کنندگان آموزش‌هایی ببینند و بعد از غربالگری اولیه وارد تیم‌های خود شود. در زمینه مهارت‌های سخت و فنی هم از لینکپ کمک خواستیم.»

در رویدادهای گذشته تریگ‌آپ ارزیابی‌هایی را انجام دادیم ومتوجه شدیم تیم‌هایی که شکل می‌گیرند به مهارت نرم و فنی و سخت نیاز دارند و در این رویداد قرار است به این موارد پرداخته شود
حمیدرضا علوی، معاون رشد و شتابدهی شرکت شناسا

براساس گفته‌های علوی این رویداد به صورت آنلاین و حضوری برگزار می‌شود و از امروز (۱۵ بهمن‌ماه) تا شش اسفند ماه ثبت نام است و سپس روند اجرایی به مدت یک‌ماه آغاز می‌شود و در پایان تیم‌ها ایده‌ها را داوری می‌کنند و برنده‌ها اعلام می‌شوند.

او در مورد اینکه تیم‌ها پس از رویداد به چه صورت حمایت می‌شوند، بیان کرد: «ما نگاه بلندمدت داریم و با برنامه‌ریزی و تفکر این رویداد را شروع کردیم. ما به عنوان شتاب‌دهنده تریگ‌آپ از تیم‌های موفق در لایه شتاب‌دهی حمایت خواهیم کرد. لینکپ دارای پلتفرمی است که روی این پلتفرم APIهایی را برای استارت‌آپ‌ها تدارک دیده است. این APIها به ورود استارت‌آپ‌ها به بازار کمک می‌کند. مهم‌ترین مساله تیم‌ها بازار و شناخت بازار است. در گام بعدی تیم‌ها نیاز به سرمایه‌ بیشتر دارند. در این قسمت مجموعه شناسا حضور دارد. این تیم‌ها نیاز به گسترش و منابع انسانی دارند و شتابدهنده بانا می‌تواند کمک کند.»

علی رحمان‌پور، مدیرعامل شرکت لینکپ در مورد این رویداد گفت: «دوره‌های آموزشی بسیاری در حوزه اینترنت اشیا برگزار شده؛ اما در این رویداد هدف این است تا کسب‌وکارهایی به عنوان خروجی رویداد شکل بگیرد. در دوره اول این رویداد همکاران ما به عنوان منتور و مربی در کنار شرکت‌کنندگان خواهند بود و در مسائل آموزشی کمک خواهند کرد؛ اگر یک کسب‌وکار حوزه اینترنت اشیا بخواهد به محصول دست پیدا کند در کنار آموزش باید به تیم‌سازی و مسائل دیگر هم بپردازد.»

او در ادامه صحبت‌های خود به خدماتی که لینکپ به استارت‌آپ‌ها در این رویداد عرضه می‌کند، پرداخت و گفت: «ما به کسب‌وکارها در تامین قطعات اولیه برای دستگاه‌های حوزه اینترنت اشیا کمک می‌کنیم. به فروش محصولاتشان کمک می‌کنیم. اگر کسب‌وکارهایی که در این رویداد توانستند محصولی تولید کنند. به انها منم کنیم و اگر محصولی تولید کنند، به آنها تضمین می‌کنیم که می‌توانیم برخی از دستگاه‌ها را پیش‌خرید و از طریق کانال فروش خود به مشتریان خود ارائه دهیم.»

در ادامه این نشست مونا ناصری، مدیرعامل شتابدهنده بانا همچنین با بیان اینکه در این رویداد قرار است شتابدهنده بانا به تیم‌سازی کمک کند، بیان کرد: «در اکوسیستم کارآفرینی  مجموعه‌های مختلفی وجود دارند که از استارت‌آپ‌های شکل گرفته حمایت می‌کنند و نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف باعث می‌شود تا تیم‌های برتر سرمایه‌گذار پیدا کنند.»

او در ادامه افزود: «ما در حلقه اول رشد استارت‌آپ‌ها فعالیت می‌کنیم. یعنی افراد تازه با هم آشنا می‌شوند، تصمیم می‌گیرند که با افراد دیگر تیم‌سازی کنند و قدم‌های اول برای ساخت تیم پایدار برمی‌دارند. ما به آنها می‌آموزیم که چطور با هم رفع مساله کنند، چطور با هم صحبت کنند و به عنوان تیم تقسیم وظایف کنند و با هم همکاری کنند.»

براساس گفته‌های ناصری در دنیا به این مهارت‌ها،مهارت‌های نرم می‌گویند و آنها در شتابدهنده بانا در تلاش بودند تا چنین مهارت‌هایی را به استارت‌آپ‌ها بیاموزند.

رویداد تریگ‌کمپ با محوریت شتابدهنده تریگ‌آپ و با همکاری شتاب‌دهنده بانا و مجموعه لینکپ برگزار می‌شود تا آینده درخشان اینترنت اشیا که در نظر داریم محقق شود چون در این راه تنها یک مجموعه نمی‌تواند حرکت کند.
حامد ساجدی، مدیرعامل شرکت شناسا

حامد ساجدی، مدیر عامل شرکت شناسا در ادامه این نشست با اشاره به اینکه اینترنت اشیا جزو فناوری‌هایی است که در آینده نزدیک چهره زندگی‌ها را تغییر می‌دهد، گفت: «ما در شناسا به اینترنت اشیا به عنوان یک موضوع آینده‌ساز علاقمند بودیم. از فرصت‌هایی که در این زمینه ایجاد شده استقبال می‌کنیم. مجموعه لینکپ حلقه محوری ما در زمینه اینترنت اشیا بوده، متشکل از تیم جوان بود که در شتاب‌دهی جذب شد و مراحل رشد آغازین را طی کردند و در ادامه راه با سرمایه‌گذاری تکمیلی شناسا به یک کسب‌وکار بالغ تبدیل شدند. البته در ادامه راه به دنبال چشم‌اندازهای بزرگتری بودند.»

او ادامه داد: «ما به عنوان سرمایه‌گذار خطرپذیر در کنار این مجموعه قرار گرفتیم و زمینه‌هایی برای توسعه بازار این کسب‌وکار ایجاد کنیم. با همکاری مجموعه فناپ تلکام و ایده‌های فناورانه و آینده‌نگری لینکپ و مشارکت مجدد شناسا کنسرسیوم لینک نت شکل گرفت که در روزهای اخیر از آن رونمایی شد.»

به گفته ساجدی در کنار کنسرسیوم توافقنامه‌ای هم با سازمان فناوری اطلاعات برای توسعه کاربری لینک‌نت و استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای خرد و کلان بتوانند از حمایت‌های حاکمیتی بهره ببرند.»

او همچین بیان کرد: «رویداد امروز کمپ استارت‌آپی حوزه اینترنت اشیا با محوریت شتابدهنده تریگ‌آپ و با همکاری شتاب‌دهنده بانا و مجموعه لینکپ برگزار می‌شود تا آینده درخشان اینترنت اشیا که در نظر داریم محقق شود چون در این راه تنها یک مجموعه نمی‌تواند حرکت کند و در کنار هم می‌خواهیم اکوسیستم اینترنت اشیا را شکل دهیم.»

ساجدی در پاسخ به سوال پیوست که چرا تمرکز خود را روی ساختمان و شهر هوشمند گذاشتند، گفت: «این حوزه‌ها حوزه‌هایی هستند که با استقبال بیشتری از سوی حاکمیت مواجه می‌شود و فضای تعامل و گفت‌وگو با ذینفعان فراهم است و می‌توان راحت‌تر در این مورد با حاکمیت گفت‌وگو کرد. به نظر آمد که این حوزه‌ها ظرفیت خوبی دارند و در سطح اجتماعی تاثیر خوبی دارند.»

http://pvst.ir/9gj
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو