امکان استعلام اطلاعات شرکتها توسط سند الکترونیک میسر شد
سند الکترونیک اشخاص حقوقی امکان استعلام سریع و دقیق اطلاعات شرکتها را فراهم کرده است.…
۲۳ مهر ۱۴۰۳
۱۲ بهمن ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
شیائومی شرکت سازنده گوشی هوشمند چینی در بازار بورس هنگکنگ اعلام کرده است که از وزارت دفاع و وزارت خزانه داری آمریکا برای محافظت از منافع این شرکت شکایت کرده است.
به گزارش پیوست، این شرکت شکایتی را روز جمعه در دادگاه منطقهای واشنگتن علیه وزارت دفاع و وزارت خزانهداری آمریکا مطرح کرده است و به دنبال این است که نام خود را از لیست رسمی شرکتهایی که با ارتش چین در ارتباط هستند حذف کنند.
شیائومی گفته که تصمیم آمریکا برای قرار دادن نام این شرکت به عنوان یک شرکت «ارتش چین کمونیست» با توجه به «حقایق» اشتباه است و این شرکت از دادگاه درخواست کرده تا این تصمیم را غیرقانونی اعلام کند.
وزارت دفاع در دوران ریاست جمهوری ترامپ در اواسط ماه ژانویه، شیائومی و 8 شرکت دیگر را به این لیست اضافه کرد و به این ترتیب سرمایهگذاران آمریکایی باید سرمایههای خود را در یک دوره زمانی مشخص شده در این شرکتها واگذاری کنند.
شیائومی گفته که ۷۵ درصد از حق رای این شرکت در ساختار فعلی متعلق به همبنیانگذاران این شرکت یعنی لینبین و لیجان است و مالکیت و کنترل این شرکت در اختیار هیچ فرد یا نهاد مرتبط با ارتش نیست. پیشتر هم مسئولان و سهامداران شیائومی اعلام کرده بودند که این اقدام دولت ترامپ احتمالا یک حالت نمادین پیدا میکند و با روی کار آمدن بایدن لغو خواهد شد.
البته این تصمیم باعث شد که برخی سهام خود را در این شرکت به فروش برسانند و سهام شیائومی و چند شرکت مرتبط با آن در پی این تصمیم دولت ترامپ سقوط کرد.
اما بسیاری در همین دوران هم اقدام برای فروش را بیشتر از اینکه خروج کامل از شیائومی در واقع برداشت سود پس از یک دوره خوب افزایش قیمت و البته محافظه کاری تعریف کردند و چند تحلیلگر سقوط قیمت سهام شیائومی را موقت دانستند. ونسا مارتینز یکی از همکاران گروه برنامه ریزی مالی لرنر در مصاحبه با بلومبرگ گفت «ما سرمایههای خود را بیرون نمیکشیم» و معتقد بود که خیلی زود این تصمیم دولت ترامپ با روی کار آمدن دولت جدید لغو خواهد شد.
البته هنوز مشخص نیست آینده برای شیائومی چه چیزی در پی دارد اما مشخصا رویکرد دولت جدید با ترامپ متفاوت و این شرکت حالا شانس بیشتری برای رفع اتهامات و جلب نظر دوباره سرمایهگذاران آمریکایی دارد.
منبع: Reuters