skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی ایربادز، گوشی و ساعت هوشمند آنر؛ داستان‌های یک خانواده پرافتخار

امید اعظمی عضو تحریریه

۵ آبان ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۱۳ دقیقه

شماره ۸۴

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۷ شهریور ۱۴۰۱

ایربادز، گوشی و ساعت هوشمند آنر را بیشتر بشناسید

اقتصادی، میان‌رده، بالا‌رده، پرچمدار. این عبارت‌ها برای ما ایرانی‌ها تعاریف و مفاهیم بسیار متفاوتی نسبت به دیگر نقاط جهان پیدا کرده‌اند. پیشنهاد من این است که عبارت‌های تازه‌تری به جای این واژه‌های نامأنوس بنشانیم. برای مثال «قابل خرید» یا «پایین‌ترین رده» می‌تواند گزینه‌های بهتری نسبت به اقتصادی یا پایین‌رده باشد چون وقتی قیمت یک گوشی اقتصادی را در دیجی‌کالا نگاه می‌کنیم، پنج میلیون تومان خیلی اقتصادی به ‌نظر نمی‌رسد، در حالی که آن گوشی بیچاره فقط صد و خرده‌ای دلار قیمت دارد. خرید کالای دیجیتالی روز‌به‌روز سخت‌تر، نیاز مردم به این کالاها روزبه‌روز بیشتر و اهمیت این کالا‌ها روز‌به‌روز حیاتی‌تر از پیش می‌شود. محصولات بالارده یا حتی میان‌رده برند‌هایی مانند اپل یا سامسونگ به کالاهایی رویایی برای جوانان ایرانی تبدیل شده‌اند. 600 میلیون ریال وجه رایج مملکت قیمت یک گوشی، یک میلیارد ریال قیمت یک لپ‌تاپ. اینها قبلاً کمک‌هزینه خرید ماشین و مسکن بود. حالا قدرت خرید ایرانی‌ها به همان محصولات «قابل خرید» رسیده است. در این مطلب نیز قصد داریم سه محصول قابل خرید را معرفی کنیم، محصولاتی که عضوی از اکوسیستم برند آنر هستند.

اکوسیستم آنر/هواوی «1+8+N» نام دارد که عبارت است از: یک گوشی هوشمند، گجت‌های پوشیدنی، تبلت و لپ‌تاپ و بسیاری از محصولات جانبی و لوازم خانه هوشمند. آنر هفته گذشته با رونمایی از چندین محصول متنوع در ایران، خبر از حضور پررنگ‌تر در بازار ایران داد. خبری که شاید در حال حاضر بسیار مهم باشد چراکه محصولات آنر عموماً قیمت‌های رقابتی و پایین‌تری نسبت به سایر برند‌ها دارند و این برای کاربر ایرانی با قدرت خرید بسیار پایین خبر خوشایندی است. ما به بررسی گوشی هوشمند اقتصادی آنر 9A، ایرباد‌های بی‌سیم آنر چویس TWS و ساعت هوشمند آنر مجیک ۲ می‌پردازیم. نکته قابل توجه اینکه تمامی این محصولات روی هم قیمتی کمتر از ۴۰۰ دلار دارند. گوشی اقتصادی آنر 9A تنها ۱۷۰ دلار، ایرباد‌ها ۴۰ دلار و ساعت هوشمند نیز ۱۸۰ دلار قیمت دارند. سه محصول جمعاً با قیمتی کمتر از یک گوشی میان‌‌رده؛ یعنی کار برای دیگر برند‌ها بسیار سخت‌ شده است. نه تنها در ایران بلکه در دنیای بیرون وقتی کاربری سه محصول را با قیمتی کمتر از ۴۰۰ دلار خریداری کند و تجربه‌ کار با این محصولات برایش دقیقاً شبیه تجربه استفاده از همان سه محصول منتها به قیمت هزار دلار باشد، قطعاً دیگر به سراغ آن محصولات گران‌تر نخواهد رفت مگر آنکه ارزش افزوده‌ای نسبت به این محصولات ارزان‌قیمت پیدا کند. برای محصولات اندرویدی آنر در حال حاضر سرویس‌های گوگل همان ارزش‌افزوده‌‌ای است که باعث شده همگان به سمت استفاده از محصولات این برند هجوم نیاورند. می‌توان حدس زد اگر این محدودیت‌ها برداشته شود و محصولات اندرویدی آنر مانند هر محصول دیگری به این سرویس‌ها دسترسی آزادانه داشته باشند یا محدودیت‌های فروش این محصولات در ایالات متحده برداشته شود، سهم بازار جهانی این برند جوان‌پسند چه تغییرات اساسی‌ای پیدا خواهد کرد.

نمایشگر آنر 9A از نوع LCD به‌همراه دوربین سلفی
نمایشگر آنر 9A از نوع LCD به‌همراه دوربین سلفی

آنر 9A ، یک گوشی قابل خرید

روزی که این گوشی برای بررسی به پیوست آمد قیمتی حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داشت. روزی که از پیوست رفت قیمتی حدود پنج میلیون تومان. اکنون که شما این مطلب را می‌خوانید، خدا می‌داند. اما به هر حال گوشی آنر 9A یک گوشی اقتصادی بسیار ارزان‌قیمت با امکانات حداقلی یک گوشی اقتصادی است که در بعضی موارد بیشتر از اینها به کاربر می‌دهد. دوربین سه‌گانه ۱۳، ۵ و ۲ مگاپیکسلی در کنار دوربین سلفی هشت مگاپیکسلی بدون زوم اپتیکال، لرزشگیر و لنز تله‌فوتو، نهایت کیفیت عکاسی و فیلمبرداری آنر 9A است. دوربین اصلی در فضای باز و نور کافی عکس‌های قابل قبولی می‌گیرد. می‌توانم از کیفیت و عملکرد دوربین این گوشی انتقادات زیادی کنم اما وقتی به برچسب قیمتی و سه لنز پشت گوشی نگاه می‌کنم، مخصوصاً در مقایسه با آی‌فون SE ۲۰۲۰ با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی تکی و برچسب‌ قیمتی یک و نیم برابری‌اش، این کار را کاملاً غیرمنصفانه می‌بینم. آنر 9A از لحاظ سخت‌افزاری هم گوشی قابل قبولی است. پردازنده این گوشی Helio P22 است در حالی که سه گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی دارد. این یعنی امکان استفاده از شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های استریم ویدئو، بازی‌های سبک و اپلیکیشن‌های کاربردی معمولی بدون اشکال در اجرا. البته اگر نصب آنها امکان‌پذیر باشد. متاسفانه همان‌طور که بارها به این مساله اشاره کردیم، به ‌دلیل تحریم‌ها و محدودیت‌های ایالات متحده، گوشی‌های اندرویدی آنر و هواوی قابلیت دسترسی به سرویس‌های موبایلی گوگل را ندارند. یک اشکال این موضوع عدم دسترسی به گوگل‌پلی‌استور روی گوشی‌های آنر و هواوی است. مساله مهم‌تر از نگاه من اپلیکیشن‌هایی است که به‌ هر حال از روش‌های دیگر می‌شود روی گوشی نصب کرد اما متاسفانه بدون سرویس‌های موبایلی گوگل قابل اجرا نیستند. برای مثال همین اسنپ و تپ‌سی خودمان. این اپلیکیشن‌ها به راحتی از طریق کافه‌بازار روی گوشی‌های آنر نصب می‌شوند اما از آنجا که برای اجرا نیازمند سرویس‌های موبایلی گوگل هستند روی گوشی‌های آنر و هواوی اجرا نمی‌شوند. در حال حاضر با وجود پتال سرچ، راهکاری که اپلیکیشن‌های کاربردی و پرطرفدار را از طریق مارکت‌های 3rd-Party روی گوشی‌های آنر و هواوی نصب می‌کند، اجرا نشدن اپلیکیشن‌هایی که نیازمند سرویس‌های موبایلی گوگل هستند پاشه‌آشیل آنر و هواوی است. حتی اگر آنر سخت‌افزار بسیار قدرتمند‌تری روی این گوشی سوار می‌کرد فرقی به حال کاربرانش نداشت چون بدون GMS گوشی چندان کاربردی نیست به ‌خصوص برای کاربران ایرانی که تقریباً هر کسی حداقل از یکی از اپلیکیشن‌های تاکسی آنلاین استفاده می‌کند. تنها راه نجات آنر از این شرایط همکاری گسترده با توسعه‌دهندگان برای توسعه اپلیکیشن‌های کاربردی روی سرویس‌های HMS است. اتفاقی که اخیراً آغاز شده اما به‌ سرعت بیشتری نیاز دارد. برای مثال اپلیکیشن دیجی‌کالا یکی از اپلیکیشن‌های ایرانی است که به ‌تازگی روی گوشی‌های آنر و هواوی نصب و اجرا می‌شود.

پنل پشتی گوشی آنر 9A که نشان‌گر دوربین سه‌گانه و حسگر اثرانگشت است.
پنل پشتی گوشی آنر 9A که نشان‌گر دوربین سه‌گانه و حسگر اثرانگشت است.

عدو شود سبب خیر

سرویس‌های موبایلی گوگل، به رغم اینکه کاربردی‌اند و نیاز اولیه هر کاربر اندروید محسوب می‌شوند، مصرف باتری بسیار بالایی دارند. بنابراین درصد قابل توجهی از حجم باتری توسط این سرویس خورده می‌شود. کافی است در صورت داشتن مهارت لازم، سرویس‌های موبایلی گوگل را روی گوشی خود غیرفعال کنید تا متوجه مصرف بالای باتری این سرویس شوید. این مساله یعنی نبود سرویس‌های موبایلی گوگل روی گوشی‌های آنر و هماهنگی و یکپارچگی بیشتر سخت‌افزار آنر با سرویس‌های موبایلی هواوی باعث شده باتری این گوشی‌ها بهینه‌تر عمل کند و حتی باتری‌های معمولی چهار هزار میلی‌آمپرساعتی نیز به‌ طرز قابل قبولی دوام و ماندگاری بالایی پیدا کنند. حالا با این تفاصیل، آنر 9A به یک باتری پنج هزار میلی‌آمپرساعتی مجهز است که اگر استفاده چندان زیادی از گوشی نداشته باشید، به‌ راحتی تا سه روز دوام می‌آورد. با این حال اگر از آن دسته افرادی باشید که دائماً شبکه‌های اجتماعی خود را چک می‌کنند یا زیاد اهل استفاده از یوتیوب هستند شاید مجبور شوید هر شب قبل از خواب گوشی را به شارژر متصل کنید. از آنجا که این گوشی به فناوری شارژ سریع و حتی شارژر نوع C مجهز نیست، نیمه‌شب‌ها می‌تواند بهترین زمان برای شارژ کردن گوشی باشد. آنر 9A در سه رنگ آبی، سبز و مشکی به بازار عرضه شده است و حدود ۱۵۰ یورو قیمت دارد.

نمایی از ساعت آنر مجیک واچ ۲ و نمایشگر آمولد مجهز به قابلیت AOD
نمایی از ساعت آنر مجیک واچ ۲ و نمایشگر آمولد مجهز به قابلیت AOD

پرمیوم ارزان‌قیمت

شاید آنر بند ۵ که تنها ۶۰ دلار قیمت دارد گزینه بهتر و هم‌اندازه‌تری برای همراهی آنر 9A باشد تا ساعت آنر مجیک ۲ که حدود ۱۰ دلار هم از قیمت این گوشی گران‌تر است. با وجود این چه مچ‌بند آنر بند ۵ و چه ساعت آنر مجیک ۲ هر کدام به ‌نوعی در کنار هر یک از گوشی‌های هوشمند این برند کامل‌کننده اکوسیستم آنر هستند. ساعت آنرمجیک ۲ در دو نسخه ۴۲ و ۴۶ میلی‌متری عرضه شده است. نسخه ۴۲ میلی‌متری این ساعت که ظاهر اسپورت‌تری نسبت به نسخه ۴۶ میلی‌متری دارد در دو رنگ مشکی و طلایی عرضه شده که ما نسخه طلایی آن را برای بررسی در اختیار داریم. بند‌های نسخه مشکی‌رنگ سیلیکونی بوده و نسخه طلایی بند فلزی دارد. ساعت آنر مجیک‌واچ ۲ نسخه ۴۲ میلی‌متری طلایی به‌ لحاظ ظاهری، زیبا، شیک و جذاب است. وزن زیادی روی مچ دست احساس نمی‌شود و با انتخاب واچ‌فیس‌های عقربه‌ای کاملاً شبیه به یک ساعت کلاسیک گران‌قیمت است. مجیک‌واچ ۲ را می‌توان هنگام شنا کردن به‌ همراه داشت. این ساعت علاوه بر اینکه فشار آب را تا ۵۰ متر تحمل می‌کند، با استفاده از فناوری TruSeen 3.5 کمک می‌کند کاربر به درک بهتری از نتیجه شنا کردن خود برسد. مجیک‌واچ ۲ به هنگام شنا کردن ضربان قلب، اکسیژن خون، مسافت طی‌شده، کالری مصرف‌شده و نمره SWOLF را به کاربر نشان می‌دهد که گزارشی کامل از وضعیت شنای افراد خواهد بود. متاسفانه به دلیل شیوع کرونا در شرایط فعلی امکان تست این قابلیت ساعت را نداشتیم و در این زمینه به اطلاعات مکتوب در سایت رسمی آنر اکتفا می‌کنیم. این ساعت علاوه بر اندازه‌گیری فعالیت‌های بدن هنگام شنا، قابلیت اندازه‌گیری میزان حداکثر اکسیژن مصرفی هنگام پیاده‌روی و دویدن را نیز دارد. Vo2Max که از دو روش متفاوت اندازه‌گیری می‌شود، در این ساعت به روش میلی‌لیتر در ازای هر کیلوگرم از وزن بدن در دقیقه (ml/Kg/min) اندازه‌گیری می‌شود. اندازه‌گیری میزان استرس، میزان اکسیژن خون، دوره قاعدگی زنان، پایش خواب و پایش لحظه‌ای ضربان قلب از دیگر امکانات این ساعت هوشمند به شمار می‌رود. آنر مجیک‌واچ ۲ نسخه ۴۲ میلی‌متری دارای ۱۵ حرکت تناسب اندام است. این ساعت به پردازنده کرین A1 مجهز است که در کنار باتری ۲۱۵ میلی‌آمپرساعتی تا هفت روز دوام می‌آورد. البته این هفت روز در شرایط آزمایشگاهی آنر به دست آمده و در استفاده روزمره نسبتاً کمتر دوام می‌آورد؛ برای مثال اگر جی‌پی‌اس دائم روشن باشد و از AOD نیز استفاده کنید، با فرض انجام ندادن ورزش‌های حرفه‌ای و فعالیت تنها گام‌شمار، آنر مجیک ۲ حدود سه روز باتری نگه می‌دارد. با انجام ورزش‌های حرفه‌ای، پایش لحظه‌ای ضربان قلب، پایش خواب، پایش میزان استرس، اکسیژن خون، Vo2Max، روشن بودن جی‌پی‌اس و گوش دادن به موزیک از طریق هدفون وایرلس می‌توان حتی طی یک روز باتری این ساعت را خالی کرد. آنر مجیک‌واچ ۲ تنوع بسیار بالایی از واچ‌فیس‌های مختلف با قابلیت شخصی‌سازی دارد که از طریق اپلیکیشن Health قابل دسترس است. همچنین با وجود چهار گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی، می‌توان از موسیقی روی ساعت بدون نیاز به گوشی هوشمند بهره‌ برد. البته این نسخه به اسپیکر مجهز نیست و تنها از طریق هدفون‌های بلوتوثی می‌تواند موسیقی پخش کند. کار کردن با ساعت آنر مجیک ۲ لذت‌بخش و سرگرم‌کننده‌ است. نمایشگر ۱/۲ اینچی آمولد آن کیفیت بالایی دارد. سرعت عملکرد آن بالاست و صفحات پخش موسیقی، حلقه‌های سلامت، مانیتورینگ‌های مختلف همگی به‌ خوبی کار می‌کنند. تنها مشکلی که حین استفاده از این ساعت پیدا کردم ضعف عملکرد صفحه اعلان‌هاست که جای پیشرفت زیادی دارد. صفحه نوتیفیکیشن‌ها می‌تواند دارای عمل‌های مختلفی از جمله پاسخ دادن به پیام، علامت‌گذاری به‌ عنوان پیام خوانده‌شده و موارد این‌چنینی باشد. مواردی که در حال حاضر در این ساعت به چشم نمی‌خورد. علاوه بر این مورد، تشخیص خودکار شروع و پایان حرکات ورزشی پایه مانند دویدن داخل و خارج از محیط، دوچرخه‌سواری، کوهنوردی و شنا می‌تواند در نسخه بعدی بسیار کاربردی و کاربرپسند‌تر باشد.

بادهای آنر چویس TWS هرکدام به تنهایی قابلیت ۶ ساعت پخش مداوم را دارند
بادهای آنر چویس TWS هرکدام به تنهایی قابلیت ۶ ساعت پخش مداوم را دارند

غرق در دنیای موسیقی

هدفون‌های آنر چویس True Wireless Earbuds یا به اختصار TWS نسخه ارزان‌قیمت ایربادز‌های آنر است که تنها ۴۵ دلار قیمت دارد. اما این تنها قیمت آن است که ارزان تمام می‌شود در حالی که ویژگی‌های یک جفت هدفون توگوشی تمام‌عیار را دارد. ایرباد‌های TWS خوش‌فرم و خوش‌ساخت است و در گوش به ‌راحتی جا می‌افتد. باد‌ها به ‌قدری درون گوش خوب چفت می‌شود که حتی بدون پخش موسیقی هم به‌ سختی صدای بیرون شنیده می‌شود. این میزان از عایق صدا گاهی باعث آزار و اذیت می‌شود و برای مثال هنگام صحبت با اطرافیان مجبور می‌شوید یکی از بادها را بیرون بیاورید تا به‌ درستی صدای دیگران را بشنوید. در کنار این عایق تمام‌عیار صدا و فرم مناسب برای قرار گرفتن داخل گوش، آنر TWS به فناوری Active Noise Cancelling نیز مجهز است که هنگام برقراری تماس روی هر دو میکروفون بادها فعال است و به‌ طرز چشمگیری میزان نویز و سروصدای اضافه محیط را از بین می‌برد. عملکرد بادها هنگام برقراری تماس صوتی چه از طریق سیم‌کارت و چه از طریق اینترنت بسیار عالی و رضایت‌بخش است. TWS آنر حتی برای جلسات و کلاس‌های آنلاین نیز گزینه بسیار مناسبی است و صدا را با کیفیت بالا و بدون نویز منتقل می‌کند. هنگام پخش موسیقی به‌ هیچ‌ عنوان حس استفاده از یک هدفون ارزان‌قیمت به شما دست نمی‌دهد. کیفیت، وضوح و بلندی صدا به میزان رضایت‌بخشی خوب است و همچنین Bass بسیار جذابی دارد. آنر TWS به کمک نسخه ۵ بلوتوث و همچنین فناوری «Dual channel Transmission Technology» گوشی را به ‌صورت همزمان به هر دو باد متصل می‌کند. با این کار میزان Latency به ۱۳۰ میلی‌ثانیه کاهش پیدا می‌کند. نحوه اتصال گوشی به باد‌های آنر TWS بسیار ساده است. کافی است در کیس را باز کنید و در منوی بلوتوث گوشی، True Wireless Earbuds را انتخاب کنید. برای دفعات بعدی نیز کافی ا‌ست بلوتوث گوشی روشن باشد. به محض باز کردن کیس بادها اتصال برقرار می‌شود. سرعت این اتصال واقعاً چیزی فراتر از انتظار از یک هدفون ۴۵ دلاری است. هر کدام از این باد‌ها درون خود باتری ۵۵ میلی‌آمپرساعتی دارند که می‌تواند تا شش ساعت مداوم موسیقی پخش کند و چهار ساعت مداوم تماس برقرار کند.

بادهای آنر چویس TWS در کنار کیس که مجموعا قابلیت ۲۴ ساعت پخش مداوم را دارند.
بادهای آنر چویس TWS در کنار کیس که مجموعا قابلیت ۲۴ ساعت پخش مداوم را دارند.

کیس نیز باتری ۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد که تا ۱۸ ساعت شارژ نگه می‌دارد. به این ترتیب کیس و بادها در کنار هم تا ۲۴ ساعت پخش مداوم موسیقی را تضمین می‌کنند. ماندگاری باتری ایربادهای آنر TWS به‌ قدری بالاست که در استفاده دو هفته‌ای ما تنها چهار بار شارژ شد. آنر TWS به گواهی IP54 مجهز است که از بادها در برابر نفوذ گردوغبار و پاشش قطرات آب محافظت می‌کند. اما هر چقدر استفاده از این بادها جذاب و رضایت‌بخش است، مشکلاتی نیز دارند. اصلی‌ترین مشکل آنر چویس TWS عدم اتصال همزمان به دو دستگاه با وجود مجهز بودن به بلوتوث نسخه ۵ و پروتکل‌های A2DP و HFP است. اتصال همزمان یک هدفون به دو منبع جداگانه کاربرد بسیار زیادی دارد. برای مثال با اتصال همزمان یک ایرباد به لپ‌تاپ و گوشی هوشمند، می‌توان هنگام پخش فیلم یا موزیک از لپ‌تاپ، به تماس صوتی روی گوشی هوشمند نیز جواب داد یا پیام‌های صوتی روی اپلیکیشن‌های پیام‌رسان را شنید. یا با اتصال همزمان به ساعت هوشمند و گوشی هوشمند از مزایای مختلف این دو استفاده کرد. مشکل بعدی هدفون‌ها این است که روشن و خاموش کردن قابلیت نویز‌گیری در آنها امکان‌پذیر نیست. میزان عایق صدا بودن این هدفون‌ها بسیار بالاست و در مواردی مثل رانندگی یا دوچرخه‌سواری نیاز است که صدای محیط شنیده شود. اما این هدفون‌ها قابلیت خاموش کردن نویز‌کنسلینگ را ندارد و به ‌همین دلیل در این موارد مجبورید از یک باد استفاده کنید. مشکل آخر مربوط می‌شود به کنترلر‌های لمسی که به اندازه کافی سریع و دقیق نیستند و در مواردی حتی آزار‌دهنده می‌شوند. اگر نوک انگشتان کمی خیس باشد یا روی سطح باد‌ها را چربی یا عرق پوشانده باشد، حرکات لمسی به بدترین شکل ممکن عمل می‌کند و در مواردی حتی عمل نمی‌کند اما در صورت خشک بودن هر دو سطح و البته مکث زیاد، عملکرد آن درست می‌شود. با این همه، مشکلاتی که برشمردیم در مقابل امکاناتی که ایرباد‌ها با این برچسب قیمتی ارائه می‌دهند بسیار ناچیز و قابل تحمل به نظر می‌رسد.

این مطالب را هم بخوانید:

هزار قناری خاموش در گلوی من

این مطلب در شماره ۸۴ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۸۴ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/8uu
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو