انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۳ شهریور ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
ششمین رویداد از مجموعه رویدادهای «دوشنبههای استارتآپی» با عنوان «جذب سرمایه در حوزه سلامت دیجیتال» با حضور استارتآپهای حوزه سلامت دیجیتال و تعدادی از سرمایهگذاران امروز (۳ شهریورماه) برگزار شد و ۶ استارتآپ حوزه سلامت دیجیتال مقابل سرمایهگذاران به ارائه ایده خود پرداختند.
به گزارش پیوست، رویداد «جذب سرمایه در حوزه سلامت دیجیتال» توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن کراد با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی امروز به صورت آنلاین برگزار شد. پیشتر این رویداد در حوزه آب و انرژی، سلامت ،IT و ICT، کشاورزی و IOT برگزار شده بود و استارتآپهای این حوزهها برای جذب سرمایه مقابل سرمایهگذاران خدمات خود را عرضه کرده بودند.
برای برگزاری این رویدادها و آشنایی سرمایهگذاران با استارتآپها فرآیندی طی میشود که شامل این است که بعد از فراخوان ثبت نام، استارتآپها در سامانه صندوق نوآوری و شکوفایی ثبتنام میکنند و شتابدهندهها هم استارتآپهای خود را معرفی میکنند، سپس این استارتآپها توسط کمیته ارزیابی بررسی میشوند و این کمیته براساس شاخصهای مدنظر خود استارتآپها را انتخاب میکنند. سپس برای استارتآپهای منتخب جلسات و کارگاههایی تشکیل میشود تا برای ارائه ایدههای خود مقابل سرمایهگذاران آماده شوند، پس از گذراندن فرآیندی، رویدادهای اصلی برگزار میشود و استارتآپها به مدت ۵ دقیقه ایدههای خود را مقابل سرمایهگذاران اصلی عرضه و سرمایهگذاران هم ۵ دقیقه فرصت دارند تا پرسشهای خود را مطرح کنند.
در رویداد امروز سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه بحث سلامت یکی از ابعاد مهم حاکمیت است و دولت باید در این حوزه به مردم خدمات رسانی کند و در کنار آن اقتصاد بزرگ و رو به رشدی دارد، گفت: «در سالهای اخیر خدمات بهداشتی و درمانی از اهداف توسعهدهندگان فناوری و حوزه نوآوری بود و با هدف افزایش کیفیت و کمیت خدمات بهداشتی و درمانی تکنولوژیهای مختلفی وارد حوزه سلامت شد. ما به لحاظ دانش فنی هیچ مشکلی نداریم؛ اما باید بررسی کنیم که چرا سلامت دیجیتال آنطور که باید در کشور رشد نکرده است.»
او ادامه داد: «وقتی بحث سلامت دیجیتال پیش آمد، وزارت بهداشت تلاش کرد تا خود را برای تنظیم مقررات این حوزه آماده کند و به همین خاطر کارگروهی ذیل معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت شکل گرفت تا در زمینه رگولاتوری آییننامهها، بخشنامهها و دستورالعملهای مورد نیاز را صادر کند چون سلامت دیجیتال حوزه خطیری است و با جان انسانها سروکار دارد. به همین خاطر نمیتوان بدون ارزیابی دقیق اجازه ورود استارتآپها را بدهیم.»
ملکیفر امیدوار است کارگروه وزارت بهداشت بخشنامههای خود را زودتر ابلاغ و اجرایی کند تا استارتآپهای حوزه سلامت و سرمایهگذاران با آرامش بیشتری فعالیت کنند.
در ادامه این سخنان ۶ استارتآپ آسانیسم،سایکلاپس، بهزی، آوای صفیر، دکترسی و ژین به ارائه خدمات خود در مقابل سرمایهگذاران پرداختند. این استارتآپها در حوزههای نوبتدهی و مشاوره آنلاین، درمان تنبلی چشم با عینک واقعیت مجای، آموزش و پیگیری بیمار و تشخیص بیماری پارکینسون و آلزایمر توسط صوت فعالیت میکنند.