skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

استارت‌آپ «پینکت» به چرخه سرمایه‌گذاری حرکت اول اضافه شد

امید اعظمی عضو تحریریه

۲۱ مرداد ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر «حرکت اول»، بازوی سرمایه‌گذاری اپراتور اول تلفن‌همراه کشور در بخش سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌ها، در یک نشست خبری آنلاین از سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ «پینکت» خبر داد. حرکت اول میزان سرمایه‌گذاری روی پینکت را به دلیل محرمانه بودن اطلاعات اعلام نکرد؛ اما آنطور که محمدمهدی عباسخانی، مدیرعامل حرکت اول در این مراسم اعلام کرد، کف سرمایه‌گذاری حرکت اول روی یک استارت‌آپ میانی ۲۰ میلیارد تومان است.

به گزارش پیوست، محمدمهدی عباسخانی، مدیرعامل حرکت اول، در ابتدای این نشست از عمل کردن شرکت حرکت اول به وعده‌های گذشته خود، اعلام رضایت کرد و اعلام کرد: «ما قول داده بودیم هر ۳ هفته یک بار خبر خوبی از حرکت اول منتشر شود و به وعده خود عمل کردیم و امروز هم قرارداد سرمایه‌گذاری روی استات‌‌آپ پینکت را اعلام می‌کنیم.» او در خصوص این قرارداد توضیح داد: «این مدل کسب‌وکار برای ما بسیار جذاب بود و ما مدل مشابهی در بازار نداشتیم. از آن مهم‌تر وقتی ما با تیم بنیان‌گذار پینکت آشنا شدیم، با توجه به رشدی که در این تیم مشاهد کردیم، توانستیم در کمترین زمان به توافق در مذاکرات برسیم. در همین نشست به‌صورت رسمی اعلام می‌کنیم که حرکت اول به عنوان بازوی سرمایه‌گذار خطرپذیر پینکت در کنار این تیم خواهد بود.» عباسخانی در این نشست با اعلام بودجه ۴۷۰ میلیارد تومانی که برای ادامه سرمایه‌گذاری در سال ۹۹ درنظر گرفته شده، از سرمایه‌گذاری قطعی روی ۲ استارت‌آپ دیگر تا پایان تابستان امسال و در مجموع سرمایه‌گذاری روی ۳ استارت‌آپ تا پایان پاییز خبر داد.

اوایل ماه گذشته نیز حرکت اول قرارداد سرمایه‌گذاری با استارت‌آپ همراه مکانیک امضا کرد و در همان مراسم اعلام کرد که هر ۳ هفته یک بار خبر سرمایه‌گذاری جدیدی از حرکت اول منتشر خواهد شد.

عباسخانی، مدیرعامل حرکت اول، در ادامه این نشست در مورد برنامه‌های آتی این مجموعه برای سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌ها گفت: «حرکت اول روی ۲ دسته از استارت‌‌آپ‌های میانه و درحال رشد سرمایه‌گذاری می‌کند. او از سرمایه‌گذاری تا ۵۰ میلیارد تومان روی استارت‌آپ‌های میانی و سرمایه‌گذاری تا ۱۰۰ میلیارد تومان روی استارت‌آپ‌های در حال رشد خبر داد. همچنین به گفته عباسخانی کف سرمایه‌گذاری حرکت اول روی یک استارت‌آپ میانی ۲۰ میلیارد تومان است که برای آن بین ۱۶ تا ۲۵ درصد سهم در نظر گرفته می‌شود.

در ادامه  این مراسم احمد آبنیکی، مدیرعامل پینکت، پلتفرم خرید آنلاین از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار،  نیز در خصوص این استارت‌آپ و نحوه شکل‌گیری آن توضیحاتی ارائه کرد. به گفته آبنیکی، ایده اولیه پینکت استفاده از نیروهای متخصص انسانی برای خرید به‌جای کاربر بود که نمونه مشابه داخلی هم برای آن وجود نداشت. آبنیکی تاکید کرده که ایده پینکت مشابه نمونه خارجی آن یعنی اینستاکارت است.

همچنین او در این نشست به ایجاد شغل جدیدی به نام خریدیار توسط این استار‌ت‌آپ اشاره کرد و گفت: «حساسیت‌هایی که کاربران در خرید محصولات دارند؛ حس نیاز به خریداران انسانی واسط را ایجاد کرد. خریدیار می‌تواند نیاز کاربران را در حساسیت‌هایی که هنگام خرید دارند برطرف کند.» به گفته مدیرعامل پینکت در حال حاضر خانم‌های خانه‌دار و دانشجویان سهم بیشتری در بین خریدیاران این شرکت دارند. او همچنین اعلام کرد که امیدوارند در آینده نزدیک این شغل را همه‌گیر کنند تا تعداد بیشتری از افراد اشتغال پیدا کنند.»

تصویر سمت راست محمدمهدی عباسخانی مدیرعامل حرکت اول و تصویر سمت چپ احمد آبنیکی مدیرعامل پینکت

مدیرعامل پینکت در پاسخ به این سوال که تا به این لحظه چند خریدیار در پینکت فعالیت می‌کنند و  با چه فروشگاه‌هایی همکاری دارند گفت: «در حال حاضر بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ خریدیار داریم و امیدواریم با جذب سرمایه‌ای که اتفاق افتاد این عدد تا پایان سال به هزار تا ۲هزار خریدیار برسد.» او در مورد فروشگاه‌های همکار این استارت‌آپ هم اعلام کرد: «ما با میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه زنجیره‌ای افق کوروش و باغ میوه ایرانی مذاکره کردیم و در برخی از مناطق این فروشگاه‌ها را راه‌اندازی کردیم. به زودی در ۷ تا ۸ استان دیگر و دیگر نقاط شهر تهران حضور گسترده خواهیم داشت.»

آبنیکی در خصوص تاثیر کرونا روی فعالیت این استارت‌آپ نیز توضیحاتی داد. به گفته او شیوع ویروس کرونا از اسفند‌ ماه باعث شد تا مردم بیشتر از هر زمان دیگری به سمت خرید غیرحضوری روی بیاورند و همین امر نیز تاثیر مثبتی روی کار این استارت‌آپ داشته است.

او در این خصوص توضیح داد: «از بهمن ماه سال گذشته  تا الان از نظر میزان فروش رشد تقریبا ۶ برابری داشتیم. بخشی از این رشد بر اساس سرعت گسترش فعالیت خودمان و بخشی از آن هم تاثیر کرونا بود.» او ادامه داد: «این میزان افزایش خرید غیرحضوری نشان داد درحال حاضر بسیار کمتر از چیزی که نیاز است ظرفیت وجود دارد. در ۲۰ روز تا یک ماه آینده گزارشی را منتشر می‌کنیم که میزان کم و زیاد شدن خریدها را نشان می‌دهد.»

آبنیکی، مدیرعامل پینکت، در مورد رقابت با دیگر بازیگران این بازار توضیح داد: «در این صنعت با توجه به موقعیت کنونی کشور، رقبای بزرگی از جمله اسنپ و دیجی‌کالا وجود دارد که هرکدام با توجه به مزیت‌های رقابتی‌ که دارند بخشی از بازار را در اختیار گرفته‌اند. کاربری مطلوب، خرید آسان و در راس آن‌ها خریدیاران، مزیت رقابتی اصلی ما برای رقابت با اسنپ‌ و دیجی‌کالا است و ما سهم بازار خوبی برای خود پیش‌بینی می‌کنیم.» آبنیکی معتقد است استارت‌آپ پینکت در ۳ تا ۵ سال آینده به یکی از بازیگران اصلی حوزه خرید آنلاین کالاهای تندمصرف از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تبدیل می‌شود.

*در شماره مرداد ماه پیوست و در بخش استارت‌آپگردی، استارت‌آپ پینکت‌ را معرفی کرده‌ایم که می‌توانید متن این گزارش را از طریق لینک زیر بخوانید:

در انتظار رستاخیر خرید‌ها

http://pvst.ir/8fj
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو