واردات و تولید تراشه، مشکل اساسی توسعه زیرساخت هوش مصنوعی است
فعالان حوزه هوش مصنوعی در رویدادی با عنوان دستیابی به عمق هوش مصنوعی با ابراز…
۱۳ آبان ۱۴۰۳
۱۹ تیر ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
فرایند مهاجرت بانک سپه به کربانکینگ داتین و سامانه متمرکز بانکداری امید از ساعت ۱۲ امروز ( ۱۹ تیرماه) آغاز شد. تمامی سامانههای بانک سپه به یکباره به سامانه جامع بانکی امید شامل بانکداری متمرکز، کارت، سوئیچ پرداخت، اینترنت و موبایل بانک و راهکارهای تحلیلی مهاجرت میکند.
به گزارش پیوست، این مهاجرت که از ۱۵ ماه پیش کلید خورده قرار است ظرف ۲۴ ساعت با استقرار کامل در سامانه بانکداری متمرکز به نتیجه برسد. مدیرعامل داتین روز گذشته درتوییتی خبر از تشکیل «ستاد ویژه مدیریت عملیات مهاجرت» داد. طبق اعلام محمدنژاد صداقت، هیات مدیره بانک سپه کلیه اختیارات خود را به این ستاد تفویض کرده است تا فرایند اجرایی مهاجرت سپه به کر جدید با کمتر مشکلی پیش رود.
مدیرعامل داتین مهاجرت یکباره یا bIgBang را پیچیدهترین و پرریسکترین روش مهاجرت عنوان کرده است؛ چرا که همه چیز به یکباره عوض میشود. به عقیده او هر چند این مدل مهاجرت سختی خاص خود را دارد اما مهاجرت تدریجی در بانکهایی با قدمت زیاد و با تعداد سامانههای غیر یکپارچه مهاجرت به صورت تدریجی به نتیجه نخواهد رسید.
پس از نهایی شدن فاز اول مهاجرت، فاز دوم مهاجرت کربنکینگ نیز اواخر شهریور ماه صورت میگیرد. فاز دوم مهاجرت به مهاجرت بخش تسهیلات و ارز این بانک روی سامانه متمرکز امید اختصاص خواهد داشت.
روابط عمومی داتین پیشتر اعلام کرده بود، طبق پیشبینیهای انجام شده، حجم بسیار بالایی از دادههای بانک شامل اطلاعات مرتبط با مشتریان، انواع سپردهها، کارت، چک، گواهی سپرده، تسهیلات مبتنی بر کارت اعتباری و چکهای چکاوک در بازه زمانی ۱۸ الی ۲۴ ساعت به سامانه جدید منتقل خواهند شد و در پایان این فرایند، خدمات غیرحضوری بانک روی سامانههای جدید در دسترس مشتریان قرار خواهد گرفت. از همین روی بانک سپه اعلام کرده بود سامانه های بانکداری الکترونیکی این بانک از ساعت ۱۲ امروز به مدت ۲۴ ساعت از دسترس خارج است.
همزمان، عملیات استقرار و اتصال سامانههای جدید به چکاوک، ساتنا، پایا، صیاد، نهاب و سایر سامانههای حاکمیتی تا پایان جمعه انجام میشود و مشتریان بانک سپه میتوانند از ابتدای روز شنبه ۲۱ تیرماه از تمامی خدمات بانکی استفاده کنند.
داتین تقریبا از اوایل هفته به عنوان پیمانکار این طرح، مهاجرت را از درگاههای بیرونی و با اتصال به سامانههایی همچون اپراتورها، ثبت احوال، ثبت اسناد، روزنامه رسمی، گمرک، نظام وظیفه، بانک مرکزی (پایا، سپام، چکاوک، صیاد، مکنا و …) و انتقال دستگاههای خودپرداز بانک سپه به سوئیچ خود آغاز کرده است.
بر این اساس، روزانه به طور متوسط ۳۰۰ خودپرداز بانک سپه به سوییچ داتین منتقل میشود و تاکنون بیش از سه هزار و ۸۰۰ دستگاه خودپرداز به سوییچ داتین متصل شدهاند که تا قبل از پایان تیرماه، کل چهار هزار و ۵۰۰ دستگاه خودپرداز بانک سپه به سامانه داتین متصل خواهند شد.
واقعا گند زدید بااین سیستم مزخرف. چقدر ضعیفه این سیستم داتین. منوهای پیچیده، کارمزد بصورت دستی، سرعت پایین، واردکردن کدملی درچندجا برای یک سند، بازبگم