کمیسیون ریتیلتک انجمن تجارت الکترونیک آغاز به کار کرد
کمیسیون ریتیل تک در راستای فعالیتهای صنفی و با هدف رفع چالشهای فعالان حوزه تجارت…
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
۶ خرداد ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۷ خرداد ۱۳۹۹
حقوق اردیبهشت پرسنل رسمی و قراردادی شرکت مخابرات ایران با تاخیر شش روزه، امروز ۶ خرداد در حال واریز شدن است و طبق بررسیهای پیوست، برخی از پرسنل حقوق اردیبهشت خود را دریافت کردهاند و مدیران مخابرات در گفتوگو با پیوست اعلام کردند روند پرداخت طبیعی است و تا فردا همه حقوقها پرداخت میشود.
به گزارش پیوست، تاخیر تقریبا یک هفتهای در پرداخت حقوق پرسنل مخابرات ایران برای اولین بار است که در طول این سالها به وقوع پیوسته و طبق تجربه پرسنل مخابرات پرداخت حقوق هر ماه در بازه ۲۵ تا ۳۰ هر ماه پرداخت شده است که چندی است پرداخت حقوق پرسنل مخابرات با تاخیر مواجه شده و اکنون به میزانی افزایش یافته که باعث افزایش نارضایتی پرسنل مخابرات شده بود و صدای اعتراض و انتقاد آنها در شبکههای اجتماعی به گوش میرسید. در حال حاضر شرکت مخابرات ایران با بیشترین پرسنل رسمی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران حدود ۱۳ هزار نیروی رسمی و قراردادی برآورد میشود.
شرکت مخابرات ایران به عنوان تنها اپراتور ارائهکننده خدمات مخابراتی کشور در حال حاضر با توجه به شرایط انحصاری که در بازار ارائه خدمات اینترنت ثابت و تلفن ثابت کشور دارد عملا اپراتور مسلط بازار مخابراتی کشور به شمار میرود که یک دهه پیش از بخش دولتی به بخش غیر دولتی واگذار شد. در حال حاضر سهامداران مخابرات ایران، کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین، دولت، سهام عدالت و سهامداران بورسی هستند.
بر اساس این گزارش در حال حاضر علاوه بر تعویق حقوق پرسنل مخابرات ایران، مهمترین چالش مخابرات ناتوانی در سرمایهگذاری برای توسعه خدمات اعلام شده است؛ چنانکه هفته پیش مجید صدری، مدیرعامل مخابرات ایران پس از دیدار معاون رییس جمهور با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران میزان، گفت سرمایهگذاری برای توسعه اینترنت پرسرعت ثابت با تکنولوژیهای VDSL و FTTH بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
صدری در خصوص این میزان سرمایهگذاری اعلام کرد که طرح نحوه تامین سرمایه مورد نیاز به هیات مدیره ارائه شده است و در صورت توافق سهامداران و هیات مدیره مخابرات شرایط تامین سرمایه فراهم خواهد شد هرچند برخی اختلاف میان سهامداران دولتی و غیر دولتی را مانع جدی در تامین سرمایه برای توسعه مخابرات میدانند.