مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۵ خرداد ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۸ دی ۱۳۹۸
اعتراض بازنشستگان شرکت مخابرات ایران جلسه مجمع عمومی صاحبان سهام این شرکت را از حالت عادی خارج کرد و تقریبا هیچکدام از سهامداران خرد این شرکت فرصت اظهار نظر نیافتند.
به گزارش پیوست، برای نخستین بار در تاریخ برگزاری مجامع شرکت مخابرات، گزارش حسابرس در اختیار سهامدارن قرار نگرفته و در گزارش مکتوب عملکرد شرکت، اعداد مربوط به درآمد و سود شرکت مخابرات ذکر نشده است. با این وجود، اعتراض گسترده بازنشستگان مخابرات باعث شد هیچکدام از این موضوعات، از سوی سهامداران خرد مورد پرسش قرار نگیرند.
اعتراض بازنشستگان که حتی پیش از آغاز رسمی مجمع و به هنگام قرائت قرآن آغاز شد تا ساعتها پس از پایان مجمع نیز ادامه یافت و باعث شد گزارش مجید صدری، مدیرعامل مخابرات، به مجمع عمومی نیز بسیار خلاصهتر از حالت معمول ارائه شود.
صدری در گزارش کوتاه خود اعلام کرد مخابرات در سال ۹۷ توانسته است زمان پاسخگویی (PING) شبکه دیتای خود را به زیر ۲۰ میلیثانیه کاهش داده و با تمامی شرکتهای FCP همتایی (peering) راهاندازی کند. او همچنین اعلام کرد مخابرات ۲۵۰ نقطه وایفای عمومی در کشور راهاندازی کرده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین از افزایش سهم این شرکت از بازار ADSL کشور خبر داد و گفت: «در ماههای ابتدایی سال ۹۷ شرکت مخابرات با کاهش مشترک اینترنت روبرو شد؛ اما در ماههای بعد توانستیم این روند را متوقف کنیم و اکنون سهم مخابرات از بازار ADSL کشور ۵۴ درصد است.»
در این مجمع، مهدی صفری، رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران اعلام کرد سود این شرکت در سال گذشته ۳۵۰۰ میلیارد تومان بوده است که مدیران مخابرات تصمیم گرفتهاند ۷۰ درصد این سود (معادل ۲۴۹۰ میلیارد تومان) را میان سهامداران تقسیم کرده و بقیه را برای امور جاری شرکت، حفظ کنند. بدین ترتیب مخابرات در پایان سال مالی ۹۷ به هر سهم خود ۴۱۶ ریال سود داد. این رقم در سال قبلتر (۹۶) ۴۰۰ ریال بود.
مجمع شرکت مخابرات ایران در زمان بسیار کوتاهی به پایان رسید ولی مدیران ارشد این شرکت برای پاسخگویی به اعتراضهای بازنشستگان در سالن مانند. بازنشستگان شرکت مخابرات ایران نسبت به اجرایی نشدن آییننامه استخدامی سال ۸۹ معترض هستند. آنها که در شهرها و استانهای مختلف کشور به تهران آمده بودند تا در مجمع عمومی صدای خود را به گوش مدیران مخابرات برسانند. معترضان مدعی بودند جلسات متعددی با مدیر عامل شرکت مخابرات ایران داشتهاند؛ اما نتوانستهاند به مطالبات خود دستیابند و از همین رو خواستار مذاکره با نمایندگان شرکت توسعه اعتماد مبین (سهامدار عمده شرکت مخابرات ایران) بودند. این دومین سالی است که بازنشستگان شرکت مخابرات ایران در مجمع عمومی حاضر شده و نسبت به وضعیت خود و دریافت نکردن مطالبات قانونی سالهای گذشته، اعتراض میکنند.
در ادامه این جلسه رضا فاضل، مدیرکل حقوقی وزارت ارتباطات که در مجمع حاضر بود اعلام کرد صبح امروز (۵ خرداد) وزیر ارتباطات به او توصیه کرده است که پرداخت مطالبات بازنشستگان، پیمانکاران و سایر کسانی که از مخابرات ایران طلب دارند در اولویت این شرکت قرار گیرد؛ اما این سخنان نیز نتوانست آتش خشم معترضان را فرونشاند.
گفتوگوی معترضان و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران حدود دو ساعت پس از پایان مجمع نیز ادامه یافت و در نهایت آنها اعلام کردند به زودی در مقابل ساختمان ستاد اجرایی فرمان امام (مالک اصلی شرکت توسعه اعتماد مبین) تجمع خواهند کرد.