دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در جلسه خبری آنلاین با خبرنگاران از رشد ترافیک شرکت مخابرات در روزهای کرونایی گفت و اینکه این شرکت اکنون حدود ۸۰ درصد از تجهیزات خود را از تولیدات داخلی برطرف میکند. براساس گفتههای مجید صدری تعداد مشترکان تلفن ثابت این شرکت ۲۹ میلیون نفر است و تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت مخابرات (ADSL) نیز به ۵ میلیون ۷۰۰ هزار میرسد.
به گزارش پیوست، مجید صدری در این نشست آنلاین با اشاره به کاهش درآمد شرکت مخابرات ایران در زمینه تلفن ثابت گفت: «در سال ۱۳۹۸در زمینه تلفن ثابت مخابرات ایران با ۱۷درصد کاهش درآمد مواجه بود و برای اولین بار شاهد افزایش درآمد در دیتا بودیم که این افزایش درآمد از درآمد تلفن ثابت نشات گرفت.»
آنطور که مدیرعامل مخابرات در این نشست خبری اعلام کرد در حال حاضر نزدیک به ۵۱ هزار و ۴۰۰ روستا ارتباط با تلفن ثابت دارند و در ۱۵ هزار روستا نیز امکان دسترسی به اینترنت مخابرات فراهم شده است. از جمله پروژههایی که از انتهای سال گذشته و به واسطه نیاز کشور به زیرساختهای اینترنت پرسرعت کلید خورد، راهاندازی اینترنت پرسرعت بر پایه تکنولوژی VDSL در تهران و قم توسط مخابرات و شرکت شاتل بود. حالا مجید صدری مدیرعامل مخابرات میگوید که این شرکت در زمینه FTTH و VDSL یک میلیون پورت منصوبه دارد.
او در ادامه به نیاز شرکت مخابرات برای سرمایهگذاری جهت توسعه VDSL در کشور اشاره کرد و گفت: «برای توسعه در بخش VDSL یا FTTH نیاز به سرمایهگذاری بالایی وجود دارد برای نصب ۵ میلیون پورت در این زمینه به سرمایهای نزدیک ۴۳۰۰ میلیارد تومان است.» صدری از رایزنی برای تامین این سرمایه خبر داد و اعلام کرد: «برای جذب این سرمایه راههای لازم به هیات مدیره ارائه شده است و قطعا به دنبال توسعه در این بخش هستیم و اینکه در نهایت چه راهی برای تامین این سرمایه استفاده می کنیم به تصمیم هیات مدیره بستگی دارد.» آنطور که او در این نشست اعلام کرد مخابرات طبق تعهد خود باید ۵۵۰ هزار پورت VDSL را تا ۱۵ روز دیگر راهاندازی کند. به گفته او از مجموعه پورتهایی که مخابرات در تهران و قم راهاندازی کرده تا کنون ۲۹۰هزار نفر در پورتال مخابرات برای دریافت این سرویس درخواست خود را ثبت کردهاند که با ۲۰۰ هزار درخواست موافقت شده است.
مجید صدری در این نشست با اشاره به مزایای برگزاری نشستهای آنلاین با مدیران مخابراتی در سراسر کشور گفت: «برگزاری نشستهای آنلاین با مدیران مخابرات مناطق به صورت روزانه، علاوه بر صرفه جویی در وقت و هزینه، تاثیر گذاری بیشتری در کل کشور داشته و با ماموریت شرکت مخابرات در تحقق ارتباطی فراگیر هماهنگ است.»
او رشد ۱۵۵درصدی ترافیک بین الملل و رشد ۲۱۰درصدی ترافیک داخلی را از جمله دستاوردهای شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و اعلام کرد که به صورت روزانه، ۱۱۰درصد افزایش، مصرف اینترنت در سال ۹۸ توسط مشتریان مخابرات انجام شده است. در ادامه این نشست مدیرعامل مخابرات با بیان اینکه این شرکت برای استفاده از تولیدات داخلی در زیرساختهای شبکهای خود برنامههای منسجمی را دنبال میکند گفت: «اساس فعالیتها را از سال گذشته با محوریت استفاده از تولید داخل قرار دادهایم، به نحوی که اکنون بیش از ۸۰ درصد تمام تجهیزات استفاده شده در شرکت مخابرات در سراسر کشور با استفاده از تولیدداخل خریداری و استفاده شده است.»
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه این امر منجر به کاهش گسترده ارزبری در خرید تجهیزات شده، اعلام کرد: «تمام نرم افزارهای کلیدی حوزه نرم افزاری شرکت از مجموعههای داخلی، تهیه و در اختیار شرکت مخابرات در سراسر کشور قرار داده شده است.»
صدری در ادامه با اشاره به اقدامات این شرکت در دوران کرونا توضیح داد که این شرکت با همکاری گسترده با ستاد اجرایی فرمان امام، در راه اندازی سامانه ۴۰۳۰، تلاش زیادی انجام داده و اکنون این سامانه، پاسخگوی مخاطبان در سراسر کشور است. او همچین از افزایش ۳۰ درصدی دزدی کابل های مخابراتی در نقاط و شهرهای مختلف در دوران شیوع کرونا داد.