مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل «ایرانرنتر» از تصمیم این پلتفرم فروش اقساطی برای بازآفرینی برند و تغییرات گسترده در سایتشان خبر داد. «ایرانرنتر» همچنین قرار است اول اردیبهشت ماه از برند و سایت جدید خود رونمایی کند.
امیر حقرنجبر، مدیرعامل ایران رنتر در مورد چرایی این تصمیم به پیوست گفت: «ایرانرنتر را پنج سال پیش راهاندازی کردیم و در آنزمان ایده ما برای یک استارتآپ، پلتفرم اجاره وسایل بود. در این سالها مدل کسبوکاری ما چهار تا پنج بار تغییر کرد.»
او ادامه داد: «پس از گذشت ۵ سال مدل کسبوکاری ما و مسیری که در آینده طی میکنیم، شباهتی با اسم، لوگو و هویت بصری برند اولیه ما ندارد. به همین خاطر تصمیم گرفتیم برند خود را بازآفرینی کنیم و تمام عناصر برند خود را تغییر دهیم.»
حقرنجبر در توضیح تغییر عناصر برند «ایرانرنتر» بیان کرد: «فعالیتی که در حالحاضر ایرانرنتر انجام میدهد، دیگر به اجاره وسایل مربوط نمیشود. به همین خاطر باید اسم برند خود را تغییر میدادیم. به دنبال آن لوگو و هویت بصری هم باید تغییر یابد. همراه با این موارد، کلیات سایت هم عوض میکنیم تا با برند جدیدمان سازگار باشد.»
او با اشاره به اینکه این تغییر برند در راستای کمک به ساخت یک اکوسیستم لندتک در ایران و قدم نهادن در مسیر ارائه محصولات نوآورانه در زمینه تسهیلات مالی است، در مورد محصولات جدیدی که قرار است در «ایرانرنتر» عرضه کنند، گفت: «ایرانرنتر یک استارتآپ فینتکی است که در حوزه وامدهی (لندتک) فعالیت میکند، در حال حاضر یک پلتفرم خرید اقساطی هستیم و امکان خرید اقساطی از فروشگاههای آنلاین یکی از محصولاتی است که ارائه میدهیم؛ اما در آینده برنامه ما این است تا محصولات بیشتری در حوزه تسهیلات عرضه کنیم.»
فعالیتی که هماکنون در «ایرانرنتر» انجام میدهیم، دیگر به اجاره وسایل مربوط نمیشود. به همین خاطر باید اسم برند و لوگو و هویت بصری خود را تغییر میدادیم.
امیر حقرنجبر، مدیرعامل «ایران رنتر»
حقرنجبر در ادامه اضافه کرد: «در ایران در زمینه وامدهی و تسهیلات استارتآپهایی که محصولات گوناگون عرضه کنند، نداریم. به همین خاطر ایرانرنتر پس از بازآفرینی برند و با اسم و برند جدید تصمیم دارد وارد حوزههای مختلف وامدهی شود و محصولات گوناگونی برای دریافت اعتبار عرضه کند.»
براساس گفته مدیرعامل «ایرانرنتر» کارت اعتباری، درگاه اعتباری که به زودی رونمایی میشود و ارائه وام برای محصولات مختلف مانند خودرو از جمله محصولاتی است که این استارتآپ پس از بازآفرینی برند در آینده ارائه میدهد. «ایرانرنتر» همچنین برای تغییر اسم خود، مسابقهای با موضوع حدس نام جدید ایرانرنتر برگزار کرده است.
به نظر میرسد تغییرات جدید در ایرانرنتر به دنبال جذب سرمایهگذاری باشد که سال گذشته این شرکت از سمت فینوا جذب کرد. اسفند ماه سال گذشته ایرانرنتر از جذب سرمایهگذاری از سمت فینوا، نهاد سرمایهگذاری شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا خبر داد و اعلام کرد که این سرمایه میتواند به ایرانرنتر کمک کند تا گامهای بعدی برای توسعه و عرضه محصولات جدید در سال آینده را بردارد.