skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دبیر سازمان نصر تهران اعلام کرد: راهکارهای حمایت از کسب‌وکارها را به دولت ارائه می‌دهیم

نسیم سلطان‌بیگی نویسنده میهمان

۱۸ فروردین ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران قصد دارد مجموعه راهکارهایی را به دولت پیشنهاد دهد که می‌تواند کسب‌وکارهای حوزه آی‌تی را در دوران شیوع ویروس کرونا که به نظر می‌رسد تا تیرماه ادامه خواهد داشت از خطر تعطیلی و تعدیل نیرو نجات دهد. دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران با اعلام این مطلب از توصیه‌های این سازمان به کسب‌وکارها برای بهبود شرایط از سر گیری فعالیت خبر داد.

علی آذرکار، دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفت‌وگو با پیوست اصلی‌ترین دغدغه‌های اعضای سازمان نصر را کاهش مشکلات کسب‌وکارها در دوران شیوع بیماری کرونا دانست و در این باره گفت: «مدل کاری کسب‌وکارهای حوزه آی‌تی پیچیده است و نمی‌توان گفت همه پرسنل سرکار بیایند یا نیایند و تعطیل شوند و بحث‌های پشتیبانی در بیشتر این کسب‌وکارها وجود دارد.»

او در ادامه از تهیه یک توصیه‌نامه برای این کسب‌وکارها از سوی سازمان نصر تهران خبر داد و گفت: «ما توصیه‌هایی نوشتیم که هر شرکتی با رعایت برخی اصول بتواند به فعالیتش ادامه دهد. اصل اول رعایت این مساله است که پرسنل حداکثر دورکاری را داشته باشند. مساله دیگر این است که مقررات و بخش‌نامه‌های ستاد ملی کرونا رعایت شود. اصل سوم فراهم کردن ابزارهای دورکاری برای پرسنل است.»

تصویر جلسه ویدیو کنفرانس هیات مدیره سازمان نصر تهران

با این حال همچنان در برخی از کسب‌وکارها پرسنل مجبور به حضور در محل کار هستند. دبیر سازمان نصر تهران از کسب‌وکارها خواست در مواقعی که نیاز به حضور پرسنل در محل‌کار دارند، فعالیت‌ها را شیفت‌بندی کنند که افراد کمترین میزان تماس با یکدیگر را داشته باشند. به گفته دبیر سازمان نصر تهران هر سازمانی می‌تواند بنا به سلیقه خودش با مدلی که برای نوع فعالیتش مناسب‌تر است این موارد را رعایت کند.

آذرکار اعلام کرد این توصیه‌نامه به زودی منتشر می‌شود و از شرکت‌ها خواست این توصیه‌ها را رعایت کنند.

او در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره راهکارهای سازمان که در جلسه روز گذشته که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شده در خصوص کاهش مشکلات کسب‌وکارها گفت: «شرکت‌ها پیش‌تر برخی مشکلات که آنها در این مدت با بیمه و بانک و مالیات داشتند را با ما مطرح کرده بودند و بر همین اساس چندی پیش با انتشار خبری از شرکت‌ها خواستیم مشکلاتشان را به ما انتقال دهند.»

به گفته او آنها در حال دسته‌بندی مشکلات اعلام شده از سوی کسب‌وکارها هستند و هر کدام از این مشکلات به یک مرجع تخصصی دارند. بر همین اساس هم کمیته بحران در سازمان نصر شکل گرفته که بتواند به این موارد رسیدگی کند.

او در ادامه گفت: «در کنار این موضوع سازمان نیز پیشنهادهایی دارد که در جلسه فردا (سه‌شنبه ۱۹ فروردین) با روسای کمیسیون‌ها آن را جمع‌بندی می‌کنیم و به صورت یک مجموعه راهکار به دولت پیشنهاد می‌دهیم.»

بزرگترین مشکل، مدیریت نیروی انسانی

شرایط پیش روی کسب‌وکارهای بخش خصوصی سبب شده که بسیاری از آنها از خواستار دریافت حمایت‌های دولت باشند. اما آذرکار معتقد است که دولت توان مالی جدی برای کمک به کسب‌وکارها را ندارد و اضافه کرد: «ما تلاش کردیم با توجه به این موضوع راهکارهایی را پیشنهاد دهیم که هر کدام از آنها هم اگر اجرا شود به شرکت‌ها کمک می‌کند.»

او در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره جزئیات این راهکارها گفت: «بزرگترین مشکل شرکت‌های آی‌تی مساله مدیریت نیروی انسانی است و برخی شرکت‌ها مجبور به تعدیل نیروها شدند که در درازمدت مساله خطرناکی است. زیرا نیروها آموزش دیده‌اند و ما به دنبال راهکارهایی هستیم که شرکت‌ها بتوانند نیروهای خود را نگه دارند و دولت کمک کند در این دوران شیوع ویروس کرونا که به نظر می‌رسد تا تیر ماه ادامه دارد، فشاری به شرکت‌ها نیاید و بتوانند پس از این دوران در فضای بازتری برای پیش‌برد کسب‌وکار خود برنامه ریزی کنند.»

به گفته او این مجموعه راهکار تا هفته آینده جمع‌بندی و منتشر می‌شود. آذرکار با اعلام این مطلب که آنها انتظاراتی از بانک‌ها و بیمه و مالیات دارند که فشار روی شرکت‌ها را کاهش دهند، گفت: «زیرا نزدیک ۶۰ روز است که این شرکت‌ها فعالیتی نداشتند اما مطالباتشان از سوی بانک‌ها و مالیات و بیمه پا برجاست و ما خواستار همراهی دولت به عنوان نهاد بالادست در این موارد هستیم.»

آذرکار در پاسخ به سوال دیگر پیوست درباره اعلام رسمی سازمان برای زمان شروع به فعالیت کسب‌وکارهای حوزه آی‌تی گفت: «سازمان در جایگاه صدور مجوز برای شروع فعالیت کسب‌وکارها نیست زیرا صنف تنوع کسب‌وکاری زیادی دارد و برخی از آنها دور کار هستند به همین دلیل ما محورهایی را پیشنهاد کردیم و گفتیم شرکت‌ها براساس نوع کسب‌وکار خودشان این موارد را رعایت کنند.»

او در پایان از راه‌اندازی صفحه‌ای در پورتال سازمان خبر داد که تمام اخبار و اطلاعات مربوط به دوران شیوع کرونا را آنجا منتشر خواهند کرد. جلسه ویدئو کنفرانس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با حضور ۱۸ نفر از اعضا روز گذشته (۱۷ فروردین)‌ تشکیل شد که این تعداد اکثریت اعضای اصلی را در بر می‌گرفت.

http://pvst.ir/7qr

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو