انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
در نهمین گردهمایی سالانه شرکت چارگون
شرکت نرمافزاری چارگون نهمین گردهمایی سالانهاش را با نام «در جمع بهترین تجربهها» با هدف رونمایی از نرمافزارهای جدید مجموعه نرمافزاری «دیدگاه» برگزار کرد.
بهگزارش پیوست بخش اول این مراسم به معرفی آخرین دستاوردهای مجموعه نرمافزاری دیدگاه و جدیدترین تجربیات آن در پنج حوزه اتوماسیون اداری، منابع انسانی، مالی، لجستیک و مدیریت فرآیندها اختصاص یافت. فرزاد رحمانی، مدیرعامل چارگون در ابتدای این مراسم گفت: «تمرکز این شرکت بر یکپارچگی سامانههای مالی با سایر سامانهها، مانند لجستیک، منابع انسانی، اتوماسیون، و BPMS بوده و راهکار مالی دیدگاه بر همین اساس توسعه بسیار زیادی داشته است.»
به گفته رحمانی راهکار اتوماسیون اداری دیدگاه، پس از سال۲۰ فعالیت، نزدیک به ۱.۵ میلیون کاربر دارد که بیشترین تعداد کاربر در اتوماسیونهای اداری کشور است. او ادامه داد: «ما بهدنبال هوشمندسازی اتوماسیون اداری هستیم تا فرآیندهای قابل پیشبینی و قابل یادگیری توسط ماشینلرنینگ انجام شود. در همین راستا شرکت چارگون با رونمایی از نرمافزار «عملیات اتوماتیک»، از ورود به حوزه یادگیری ماشین خبر داد. مهسا اشرفی، مدیر راهکار اتوماسیون اداری چارگون، در خصوص این نرمافزار گفت: «با بررسی رفتار کاربر، ارجاع، بایگانی و طبقه بندی نامههای سازمانی بهصورت اتوماتیک قابل انجام خواهد بود.» اشرفی از قابلیتهای جدید در نرمافزارهای اسناد، جلسات، کارها و همچنین اپلیکیشن کارها، عضو جدید خانواده مجموعه دیدگاههمراه رونمایی کرد.
شهباز توکلی، مدیر توسعه زیرساخت و محصول چارگون، از پشتیبانی پیشگیرانه در نرمافزار دیدبان خبر داد و گفت: «از بین ۹۶۰ تیکت که در ۶ ماه اخیر در دیدبان ثبت شده، ۶۷۰ مورد توسط خود شرکت و بدون اطلاع مشتری ثبت و برطرف شده است. همچنین توکلی از مهاجرت کامل چارگون به مرکز مدیریت زاگرس خبر داد و گفت: «۹۹ سازمان در حال حاضر از این مرکز مدیریت استفاده میکنند. رابط کاربری زاگرس از لحاظ کارایی و سرعت عملکرد، شرایط بهتری را خواهد داشت.» از دیگر نرمافزارهای رونمایی شده در این مراسم میتوان به نرمافزارهای «جمعدار همراه»، «درآمد» و «جذب و استخدام» اشاره کرد.
در حاشیه این رویداد نیز نمایشگاه کسبوکارهای فناور با حضور 16 سازمان از صنایع مختلف برای تعامل و همافزایی بین این مجموعهها و حاضران در گردهمایی برگزار شد. همچنین کارگاههای آموزشی در دو بخش صبح و عصر، موازی با مراسم اصلی برگزار شد. کارگاههای صبح جهت ارائه تجربیات شاخص راهکارهای دیدگاه و کارگاههای بعدازظهر با موضوعات حوزه مدیریت و فناوری برگزار شدند.