skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

زهرا امیری نویسنده میهمان

پنج شرکت ICT در میان پرطرفدارترین برندهای ایرانی اینستاگرام

زهرا امیری
نویسنده میهمان

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

کسب‌وکارهای آفلاین در اینستاگرام پرطرفدارتر هستند

فیلیمو، دیجی‌کالا، خانومی، اسنپ و نماوا در میان پرطرفدارترین برندهای ایرانی در اینستاگرام قرار دارند. سایر برندهای مرتبط با صنعت ICT کمتر از یک میلیون دنبال‌کننده در اینستاگرام دارند.

به گزارش پیوست، دیتاک به تازگی صد برند پرطرفدار در اینستاگرام را بررسی کرده است. در این بررسی به نظر می‌رسد به ترتیب برندهای افق کوروش با ۲.۷ میلیون نفر دنبال‌کننده، فیلیمو با ۲.۱ میلیون نفر دنبال‌کننده و دیجی‌کالا با ۱.۷ میلیون نفر دنبال‌کننده از پرطرفدارترین برندهای ایرانی در اینستاگرام هستند.

دیتاک یک شرکت دانش‌بنیان است که در حوزه کلان‌داده و هوش مصنوعی فعالیت می‌کند. در بررسی اخیر این شرکت بانک شهر با تعداد بیش از نیم میلیون دنبال کننده هشت درصد نرخ تعامل دارد که با توجه به داده‌های گزارش بیشترین میزان نرخ تعامل در بین برندهای ایرانی در اینستاگرام را شامل می‌شود.

بعد از بانک شهر برند طبیعت که در حوزه محصولات غذایی فعالیت دارد با نیم‌میلیون دنبال‌کننده و بیش از پنج درصد نرخ تعامل با کاربران در جایگاه دوم این بررسی قرار می‌گیرد. گفتنی است با توجه به گزارش دیتاک جایگاه سوم تعامل با کاربران باز هم در اختیار یک بانک است. بانک سامان با حدود سه درصد تعامل با کاربران خود در اینستاگرام و نزدیک یک میلیون دنبال‌کننده تعامل به نسب خوبی با کاربران خود داشته است.

نرخ تعامل یا اینگیجمنت تعداد مخاطبانی را در صفحه اینستاگرامی مربوط نشان می‌دهد که نسبت به کل مخاطبان با محتوای صفحه ارتباط برقرار کرده‌اند. برای مثال میزان اشتراک پست اینستاگرام در نرخ تعامل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بر اساس گزارش دیتاک دیجی‌کالا، افق کوروش و فیلیمو نسبت به تعداد دنبال‌کنندگان بیشتر به سایر برندها از نرخ تعامل کمتری برخوردار هستند. همچنین خانومی، اسنپ و ازکی از جمله برندهایی هستند که صفحه اینستاگرامی آنها نرخ تعامل کمتری نسبت به دیگر کسب‌و‌کارها داشته‌اند.

در ادامه این گزارش میزان «افزایش توجه به برندها» در مقایسه با گزارش ۱۰۰ برند برتر ۱۴۰۲ بررسی شده. رتبه نخست افزایش توجه به برند در این قسمت از گزارش دیتاک مربوط به شرکت فیلمنت است. فیلمنت در سال ۱۴۰۳ توانسته ۳۳۰ درصد توجه بیشتری را در اینستاگرام به خود جلب کند. بعد از فیلمنت اسنپ ۱۵۶ درصد توجه مخاطبان بیشتری را جلب کرده و در ادامه باز هم یک برند بانکی یعنی بانک ملت توانسته ۱۲۸ درصد توجه بیشتر مخاطبان ایستاگرام را به خود معطوف کند.

در گزارش دیتاک به روشنی جای خالی کسب‌وکارهای فعال در حوزه فروش آنلاین طلای آب‌شده و لندتک‌ها را که در سال گذشته با سروصدای زیادی فعالیت کردند مشاهده می‌کنیم. البته گزارش اخیر دیتاک کامل نیست و در انتهای گزارش به این موضوع اشاره شده است که به زودی در گزارش سالانه دیتاک با نگاهی عمیق‌تر به وضعیت کسب‌وکارها در اینستاگرام پرداخته خواهد شد.

در میان کسب‌وکارهای حوزه فین‌تک نیز در صفحه نخست آسان‌پرداخت ملت با تعداد ۹۷۵.۳ هزار دنبال‌کننده نسبت به دیگر کارهای این حوزه از تعداد دنبال‌کنندگان بیشتری برخوردار است اما میزان نرخ تعامل با کاربران این برند در گزارش اخیر ذکر نشده است.

با توجه به گزارش دیتاک متوجه خواهیم شد که کاربران اینستاگرام کسب‌وکارهای آفلاین و آنلاین را تقریباً به یک اندازه دنبال می‌کنند اما همچنان کسب‌وکارهای آفلاین مانند فروشگاه‌های زنجیره‌ای از دنبال‌کنندگان بیشتری نسبت به فروشگاه‌های مجازی مثل دیجی‌کالا در اینستاگرام برخوردار هستند.

در صفحه پایانی این گزارش بیان شده است که مجموع دنبال‌کنندگان غیر یکتای صد برند برتر یا همان مجموع دنبال‌کنندگان واقعی تمامی صد برند برتر ایرانی ۴۰ میلیون نفر یا به عبارتی به اندازه کل جمعیت کانادا است. این در حالی است که اینستاگرام در حال حاضر همچنان در لیست پلتفرم‌های فیلتر شده قرار گرفته و موضع حاکمیت برای رفع فیلتر آن سخت‌گیرانه‌تر از سایر پلتفرم‌ها به نظر می‌رسد.

فایل گزارش دیتاک را اینجا دریافت کنید.
https://pvst.ir/l19

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو