skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

نئوبانک KAST می‌خواهد امکان استفاده از رمزارزهای پایدار را در سیستم پرداخت سنتی فراهم کند

۲۱ آذر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

فین‌تک KAST با حمایت دو شرکت سرمایه‌گذاری هندی و چینی که در کنار هم ۱۰ میلیون دلار روز در سرمایه بذری در اختیار این شرکت گذاشته‌اند، با یک پلفترم نئوبانک‌مانند در تلاش است تا امکان نگهداری و استفاده از رمزارزهای پایدار را در مجاری پرداخت سنتی برای کاربران فراهم کند. این استارت‌آپ بازار نوپایی را هدف گرفته است که البته فعالان تثبیت شده‌ای نیز به دنبال سهم خواهی از آن هستند. Kast در تلاش است تا علاوه بر تسهیل استفاده از رمزارزهای پایدار در سیستم سنتی، به پناهگاه امنی برای حفظ ارزش دارایی فعالان بازارهای نوظهور و کشور‌هایی با تورم بالا تبدیل شود.

به گزارش پیوست به نقل از تک‌کرانچ،‌ Kast همچنین کارت‌های اعتباری سازگار با سیستم‌های تجارت استاندارد را در اختیار مشتریان خود می‌گذارد و کاربران با استفاده از آنها می‌توانند دارایی‌های که در قالب رمزارز پایدار ذخیره کرده‌اند را در مجاری سنتی و ناسازگار با تراکنش‌های رمزارزی، استفاده کنند.

این استارت‌آپ بازارهای نوظهوری را هدف گرفته است که دسترسی محدودی به دلار دارند و هزینه انتقال پول آنها بالا است. Kast به دلیل محدودیت‌های رگولاتوری در هند یا چین فعالیت ندارد اما به شهروندان این کشور‌ها در مناطق دیگر خدمت‌رسانی می‌کند.

راگولان پاتی، هم‌بنیان‌گذار Kast، که پیشتر رهبری بخش آسیا اقیانوسیه شرکت Circle را برعهده داشت، می‌گوید در بسیاری از کشور‌ها زیرساخت بانکی از امکانات برون‌مرزی کافی برخوردار نیست. این پلتفرم سعی دارد با دور زدن شبکه‌های بانکی سنتی،‌ ناسازگاری‌های موجود در پرداخت‌های بین‌المللی را کاهش دهد.

فرار از تورم یکی از دلایل استفاده از رمزارزهای پایدار به جای سیستم بانکداری سنتی است

این استارت‌آپ فین‌تکی در حال فعالیت خود را آغاز می‌کند که استفاده از رمزارزهای پایدار به اوج خود رسیده است. بیش از ۲۰ میلیون نفر هر ماه در سراسر جهان از رمزارزهای پایدرا استفاده می‌کنند و بیشتر موارد استفاده مربوط به بازارهای نوظهور است. اکتساب ۱.۱میلیارد دلاری شرکت Bridge، ارائه دهنده زیرساخت رمزارز پایدار، توسط Stripe، یکی از بزرگترین فعالان صنعت فین‌تک، نشانگر افزایش توجه به رمزارزهای پایدار در شرکت‌های بزرگ است.

با این حال این استارت‌آپ هم از سمت شرکت‌های بومی کریپتو و هم شرکت‌های فین‌تکی که به دنبال سهم خواهی از بازار رمزارزهای پایدار هستند با رقابت جدی روبرو است. شرکت پی‌پل توکن خود را با ارزشی هم‌تراز دلار راه‌اندازی کرده است و Revolut و Ripple هم به دنبال عرضه رمزارزهای پایدار هستند. همچنین بخش مهمی از بازار رمزارزهای پایدار متمرکز در یک شرکت است و تتر با USDT حدود سه چهارم از عرضه را تحت کنترل خود دارد.

دنیل برتولی، دیگر هم‌بنیان‌گذار Kast، می‌گوید نئوبانک‌های فعلی از آنجایی که سیستم هسته آنها برای کریپتو طراحی نشده است نمی‌توانند با بلاک‌چین ادغام شوند. او می‌گوید:‌ «نسل بعدی بانک‌های دیجیتال ذاتا بین‌المللی خواهند بود و از پایه براساس رمزارزهای پایدار پی‌ریزی می‌شوند.»

این استارت‌آپ به دنبال راه‌اندازی محصولات سپرده و ورود حوزه خدمات انتقال پول در کنار تمرکز روی زیرساخت مبتنی بر رمزارزهای پایدار است.

الکس سوانویک، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل پلتفرم تجزیه‌تحلیل Nansen.ai و از حامیان اولیه KAST، می‌گوید از آنجایی که Kast تنها با رمزارزهای پایدار کار می‌کند، می‌تواند به «پناهگاه امنی برای دست‌رنج کسانی تبدیل شود که ارز بومی آنها رو به زوال است.»

او در بیانیه‌ای گفت: «در حالی که تعداد بیشتری از خانه به دوش‌های دیجیتالی حقوق خود را به صورت رمزارز پایدار دریافت می‌کنند، حالا می‌توانند مشکلات سیستم سنتی را دور بزنند. تراکنش بین‌المللی که زمانی هفته‌ها طول می‌کشید را حالا می‌توان در لحظه و تقریبا بدون هزینه انجام داد.»

 

https://pvst.ir/jqk

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو