skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مایکروسافت با چشم‌انداز رشد به دنبال سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه گیمینگ است

۲۳ آبان ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

پس از یک سال دشوار، رئیس بخش گیمینگ مایکروسافت می‌گوید این شرکت هنوز به دنبال خرید‌های بیشتری است که امکان رقابت در بازار فروشگاه‌های موبایل و دستگاه‌های گیمینگ دستی را فراهم کند. این شرکت در حوزه بازی‌سازی با فعالان چین رقابت و همکاری خواهد داشت و به دنبال راهکارهای نوآورانه برای توسعه بازار است.

به گزارش پیوست به نقل از بلومبرگ، فیل اسپنسر، رئیس بخش گیمینگ مایکروسافت، که اعتقاد زیادی به نقش دستگاه‌های قابل حمل گیمینگ در آینده این بازار دارد در مصاحبه جدیدی از دلایل تاخیر عرضه فروشگاه گیمینگ مایکروسافت و مسیر توسعه این صنعت گفته است. اسپنسر معتقد است که بازار گیمینگ قرار نیست با کنسول‌های گران‌قیمت‌تر رشد کند بلکه راز رشد این بازار از نگاه مایکروسافت در روش‌های تازه‌ دسترسی و رویکرد‌های نوآورانه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نهفته است.

اکتساب‌های جدید؛ اما نه خیلی بزرگ

اسپنسر در مصاحبه‌ خود گفت به دنبال قرارداد‌هایی است که «تنوع جغرافیایی» را افزایش دهند. اکتساب یک شرکت موبایلی با توجه به خرید ۶۹ میلیارد دلاری شرکت اکتیویژن بلیزارد بر عناوین تحت مالکیت این شرکت می‌افزاید.

اسپنسر گفت: «ما بدون شک به دنبال حضور در این بازار هستیم و وقتی تیم‌ها و فناوری و توانایی‌های مفیدی برای آنچه می‌خواهیم در بخش گیمینگ مایکروسافت انجام دهیم را پیدا کنیم، مطمئنا حواسمان را جمع می‌کنیم.» با این حال او می‌گوید که در حال حاضر هیچ گزینه‌ای برای قرارداد فوری در برنامه شرکت نیست و در حال حاضر با توجه به اینکه شرکت وقت زیادی را به جذب کارکنان اکتیویژن بلیزارد اختصاص داده است، قرارداد‌های خیلی بزرگ روی میز نیستند.

به گفته او، مایکروسافت به دنبال افزایش تنوع تیم‌های گیمینگ برای رقابت با چین است. این شرکت نسخه جدیدی از بازی Age of Empiers را با همکاری تنست چین برای پلتفرم توسعه داده است که پیشینه آن به دهه ۱۹۹۰ بر می‌گردد. مایکروسافت در ماه اکتبر این بازی روانه بازار کردند.

اسپنسر می‌گوید: «این حوزه خوبی است تا از تیم‌های خخلاقی که توانمندی واقعا منحصربه‌فردی دارند یاد بگیریم. فرصت اصلی امکان همکاری با تیم‌های خلاق در چین و جهان است.»

دستگاه‌های کوچک و قابل حمل

اسپنسر که مدام از دستگاه‌های قابل حمل گیمینگ و دسترسی به بازی‌های بیشتر می‌گوید به دنبال ایفای نقش شرکتش در این حوزه است. اگرچه مایکروسافت روی نمونه‌های اولیه و طرح‌های احتمالی کار کرده است، اما او از تیم خود خواسته تا برای بررسی بازار و توسعه چشم انداز خاص خود تلاش کنند. به گفته او چند سالی با عرضه این دستگاه فاصله داریم.

طراحان و مهندسان این شرکت در ماه‌های آینده روی بهبود عملکرد اپلیکیشن ایکس‌باکس روی دستگاه‌های قابل حمل موجود و همکاری با سازندگان سخت افزار برای تضمین هماهنگی بازی‌ها و تجربه‌های ایکس‌باکس کار می‌کنند. او می‌گوید در حال حاضر اپلیکیشن ایکس‌باکس روی یک سری از این گجت‌ها به جای اینکه عالی باشد تنها یک اپلیکیشن خوب محسوب می‌شود.

اسپنسر می‌گوید: «من خیلی دوست دارم که در بلند مدت ما دستگاه‌ها را بسازیم و فکر می‌کنم تیم ما می‌تواند در این حوزه نوآوری کند اما می‌خواهیم با یادگیری و بررسی اتفاقات امروز به اطلاعات بیشتری برسیم.»

فروشگاه گیمینگ در پلتفرم‌های مختلف

اسپنسر می‌گوید برنامه‌های مایکروسافت برای عرضه یک فروشگاه آنلاین بازی‌های موبایلی با توجه به تحقیقات تکمیلی به تاخیر افتاده است. سارا باند، رئیس ایکس‌باکس، در ماه مه اعلام کرد که این فروشگاه در ماه جولای آغاز به کار می‌کند اما کارکنان همچنان در حال مذاکره با توسعه دهندگان موبایلی از جمله توسعه دهندگان بازی‌های تحت مالکیت مایکروسافت، مثل کندی کراش و کال آو دیوتی موبایل، هستند تا برنامه‌ای را برای این مسیر توسعه مشخص کنند. پرونده‌های رگولاتوری مربوط به فروشگاه‌های iOS اپل و اندروید گوگل هم در چندین کشور جهان جریان دارند و ممکن است بر برنامه‌های مایکروسافت تاثیرگذار باشند. این شرکت هنوز بهترین راه برای عرضه فروشگاه خود را پیدا نکرده است.

اسپنسر می‌گوید: «یک فروشگاه وب به این معنا است که فرد نیاز نیست برای نصب چیزی وارد فروشگاه اپلیکیشن شود اما همچنان باید راهی برای پیدا کردن آن فروشگاه پیدا کرد. اگر ما امیدوار باشیم که تنها با ساخت چنین چیزی مردم به سمت آن می‌آیند شرط می‌بندم که جواب نمی‌دهد.»

در نتیجه ایکس‌باکس باید فروشگاه خاص خود را برای گیمر‌ها بسازد و به دنبال جذب تولیدکنندگان محتوا باشد. در عین حال باید برای جهانی آماده شویم که امکان نفوذ ایکس‌باکس به پلتفرم اپل و گوگل بیشتر می‌شود.

اسپنسر می‌گوید: «به نظرم توپ در مسیر درستی در حال حرکت است. فکر می‌کنم ایده پلتفرم‌های باز، جایی که کاربران انتخاب بیشتری داشته باشند، تولیدکنندگان انتخاب بیشتری داشته باشند، یک چنین مسیری را می‌بینید درست است؟»

اسپنسر از عرضه اولین بسته از بازی‌های ایکس‌باکس در پلی‌استیشن سونی و نینتندو سوئیچ نیز از نتایج راضی است. به گفته او مایکروسافت فعالیت بیشتری در این حوزه خواهد داشت و هیچ بازی را مستثنی نمی‌داند.

با اینکه به گفته اسپنسر خط قرمزی در این حوزه وجود ندارد اما هنوز تصمیمی برای نسخه بعدی بازی Halo گرفته نشده است.

ایکس باکس پس از اکتساب اکتیویژن بیش از ۲۵۰۰ فرصت شغلی خود را تعدیل و سه استودیو بازی را تعطیل کرد. با عبور این شرکت از سالی که از نگاه مدیریت با توجه به بازار سخت موبایلی پر چالش محسوب می‌شد، اسپنسر احساس خوبی درمورد ۲۰۲۵ دارد.

او با اشاره به رشد بازی ابری و کامپیوتر در کنار افزایش استفاده از کنسول می‌گوید: «کسب وکار ایکس‌باکس هیچگاه به سرزندگی امروز نبوده است. این کسب‌وکار در حال حاضر از انتظارات فراتر رفته است و به نظرم این به معنای آینده سالم‌تری برای سخت‌افزاری و بازی‌های ساخت ما است.»

اسپنسر نسبت به رشد بازی‌های موبایلی نیز اظهار امیدواری کرده است. او می‌گوید: «من احساس خیلی خوبی درمورد مسیر این صنعت دارم. برای دسترسی به بازیکنان جدید، ما باید خلاق و نسبت به مدل‌های جدید تجاری، دستگاه‌های جدید و روش‌های جدید دسترسی، انعطاف‌پذیر باشیم. قرار نیست بازار را با کنسول‌های هزار دلاری رشد دهیم.»

https://pvst.ir/jh6

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو