دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۱۳ مرداد ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
بنیاد ملی بازیهای رایانهای با همکاری شبکه امید، با هدف ایجاد بستر مناسب برای فعالان این حوزه، برنامه «شبکه بازی» میسازد. به گفته مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در سالهای گذشته به بازی به صورت رسمی پرداخته نشده است و تا زمانی که به حوزه بازیهای رایانهای به عنوان یک حوزه زیرزمینی و سیاه نگاه کنیم، نمیتوانیم با مخاطبان این حوزه تعامل کنیم از همین رو ساخت چنین برنامهای به رسمیت بخشیدن این حوزه کمک میکند.
به گزارش پیوست، محمد امین حاجی هاشمی، مدیر بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اشاره به اینکه در سالهای گذشته به حوزه بازی در کشور توجه نمیشد به پیوست گفت: در سالهای گذشته تا الان به بازی در کشور و رسانههای رسمی پرداخته نشده بود و یا بخشهای آسیبشناسی و سلبی بیشتر برجسته میشد. در همین خصوص ما به دنبال این بودیم که در صداوسیما یک برنامهای ساخته شود که بتواند بازیهای سالم را معرفی کند و مصرف درست بازیها را در قالب جذاب ترویج کند. با ساخت چنین برنامهای ما به دنبال این بودیم که بتوانیم برای نوجوانان فضای بازی را تبیین و معرفی کنیم.
حاجی هاشمی ادامه داد: در همین خصوص براساس ظرفیتی که شبکه امید داشت، ارتباط بنیاد ملی بازیهای رایانهای و شبکه امید منجر به برنامهای به نام شبکه بازی شد. در این برنامه سه ساعته ما در تلاش هستیم که به بازیهای رایانهای رسمیت بدهیم. وقتی به حوزه بازی رایانهای به عنوان یک حوزه زیرزمینی و سیاه نگاه کنیم، نمیتوانیم با مخاطبان این حوزه تعامل کنیم. درحال حاضر ۳۴ میلیون بازیکن در کشور وجود دارد که چهار میلیون از این تعداد، بازیکن حرفهای هستند که معمولا بازیهای روز خارجی را بازی میکنند؛ ارتباط با این قشر در رسانه کم است.
به گفته مدیر بنیاد ملی بازیهای رایانهای، در شبکه بازی سعی شده است که یک برنامه چند وجهی برای مخاطبان مختلف طراحی شود و به حوزه بازیهای روز دنیا پرداخته شود. حاجی هاشمی گفت: تلاش ما این است بستر را برای بازیکنان و تبدیل آنها به بازیساز محیا کنیم زیرا همه بازیسازان گیمر حرفهای بودهاند.
حاجی هاشمی درباره بخشهای مختلف این برنامه توضیح داد: در این برنامه سعی کردیم به فعالان اصلی صنعت بها بدهیم؛ مثلا گیمرهای حرفهای در رشته فیفا که امسال در این برنامه حضور دارند. بخش دیگر، برنامه هشت است؛ در این بخش، از بازیسازان مهم کشور دعوت کردهایم که حضور پیدا کنند. همچنین بازیسازان بازیهای جدی که عموما بازیسازان پژوهشی هستند نیز در این برنامه حضور دارند. بخش دیگر حل مسئله است؛ مثلا بررسی میشود که از طریق بازی چگونه به موضوع خانواده و غیره پرداخته شود. همچینن معرفی بازیهای ایرانی از دیگر بخشهای این برنامه است.
به گفته او، این برنامه سعی دارد به نوجوانان نشان دهد که در آینده علاوهبر گیمر بودن، بازیساز بودن را هم تجربه کنند. حاجی هاشمی گفت که سعی کردهایم مسئولان را هم مخاطب قرار دهیم تا برخی از چالشها نیز شنیده شود.