skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پلاس

نسرین ابوئی نویسنده میهمان

۸ اشتباه پنهان در شبکه‌های اجتماعی برای فروش

نسرین ابوئی
نویسنده میهمان

۲۱ فروردین ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۷ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۹ فروردین ۱۴۰۳

وقتی به دستیابی به مشتریان بالقوه در شبکه‌های اجتماعی فکر می‌کنید، معمولاً تصور می‌کنید که این فقط یک استراتژی بازاریابی است. اما فروشندگان می‌توانند از همان کانال‌ها به نفع خود و برای دیده شدن و فروش بیشتر استفاده کنند. متخصصان فروش می‌توانند از شبکه‌های اجتماعی برای ایجاد ارتباط با (لیدها) سرنخ‌های بالقوه از طریق استراتژی به نام فروش اجتماعی استفاده کنند.

به گزارش پیوست، اگر از قبل با ویژگی‌های شبکه‌های اجتماعی آشنا نباشید، اجرای این استراتژی آسان نیست. در این مطلب، بزرگترین اشتباهات فروش در شبکه‌های اجتماعی را که تیم شما باید از آن اجتناب کند، توضیح خواهیم داد تا بتوانید از پروفایل و حساب‌های خود بیشتر بهره ببرید.

اشتباهات فروش در شبکه‌های اجتماعی

۱- در نظر گرفتن شبکه‌های اجتماعی صرفا به‌عنوان کانال‌های تبلیغاتی

۲- سرمایه‌گذاری نکردن در آموزش فروش در شبکه‌های اجتماعی

۳- استفاده نکردن از ابزارهای دیجیتالی برای کمک به فروش در شبکه‌های اجتماعی

۴- بهینه‌سازی نکردن پروفایل شبکه‌های اجتماعی

۵- تلاش برای فروش بدون ایجاد اعتماد

۶- تحقیق کم در مورد مشتریان بالقوه

۷- توجه نکردن به نقاط دردناک مخاطب هدف شما

۸- به اشتراک‌گذاری تصادفی محتوای نامربوط

در ادامه هرکدام از این نکات اشتباه را توضیح می‌دهیم:

۱- در نظر گرفتن شبکه‌های اجتماعی صرفا به‌عنوان کانال‌های تبلیغاتی

اجرای یک تبلیغ با پرداخت پول در شبکه‌های اجتماعی آسان است. اما این تنها یکی از قابلیت‌های  شبکه‌های اجتماعی است. شبکه‌های اجتماعی بیش از اینکه مکانی برای تبلیغات باشد، برای ارتباط با دیگران طراحی شده و برای حرفه‌ای‌های کسب‌وکار هم به همین ترتیب است.

با شبکه‌های اجتماعی مانند روشی که با یک رویداد شبکه‌ای حضوری برخورد می‌کنید، رفتار کنید. با افرادی ارتباط برقرار کنید که فکر می‌کنید آن‌ها می‌توانند از آشنایی با شما و کسب‌وکارتان سود ببرند. گفت‌وگوهایی با آن‌ها داشته باشید که بتواند علاقه آن‌ها را جلب کند. پس از ایجاد آن روابط و جامعه، می‌توانید شروع به فروش به آن‌ها کنید.

۲- سرمایه‌گذاری نکردن در آموزش فروش در شبکه‌های اجتماعی

اگر تیم شما آموزش کافی نداشته باشد، نمی‌توانید از استراتژی فروش در شبکه‌های اجتماعی انتظار نتایج بالایی داشته باشید. آموزش فروش در شبکه‌های اجتماعی باید متناسب با موارد مهمی باشد. نمونه‌هایی از این مولفه‌ها در قسمت زیر آورده شده است:

  • برندسازی شخصی موثر و منسجم
  • ایجاد قدرت در نیچ یا جایگاه برند
  • شناسایی و تحقیق در مورد بازار هدف
  • نحوه ایجاد و حفظ روابط در طول زمان
  • ایجاد محتوای مناسب در شبکه‌های اجتماعی برای مخاطبان

موفقیت در فروش شبکه‌های اجتماعی به معنای یافتن افراد مناسب، پیام‌رسانی درست و ارائه محتوای مناسب برای کسب‌وکارتان است. قبل از ورود به هر پلتفرم، یک فرآیند آموزش فروش در شبکه‌های اجتماعی مختص آن پلتفرم برای تیم خود ایجاد کنید تا مطمئن شوید که می‌توانند ارتباطات سودمندی ایجاد کنند.

۳- استفاده نکردن از ابزارهای دیجیتالی برای کمک به فروش در شبکه‌های اجتماعی

فروشندگانی که بیشتر تلاش کرده‌اند، ۲ برابر بیشتر از سایرین، شبکه لینکدین خود را در سال گذشته گسترش داده‌اند. بنابراین، سوال این است که چگونه می‌توانید چنین موفقیتی را با استفاده از ابزارهای دیجیتالی کسب کنید؟

وقتی از ابزارهایی برای ساده‌سازی اشتراک‌گذاری محتوا در چندین پلتفرم استفاده می‌کنید، زمان لازم برای ارسال پست را کاهش می‌دهید تا بتوانید زمان خود را برای وظایف دیگر اختصاص دهید. برای فروش در شبکه‌های اجتماعی، فروشندگان همیشه روی دستگاه‌های خود برای فعالیت در شبکه‌های اجتماعی کار نمی‌کنند. در عوض، از ابزارهای مفید برای انجام چنین کارهایی استفاده می‌کنند. برخی از ابزارهای ارزشمند برای فروش موفق در شبکه‌های اجتماعی عبارتند از:

سیلزهاب (Sales Hub): یک راه‌حل CRM فروش به تیم‌ها کمک می‌کند تا معاملات بیشتری را انجام دهد، روابط را عمیق‌تر کنند و خطوط ارتباطی خود را به‌طور موثرتری در یک پلتفرم متصل مدیریت کنند.

LinkedIn Sales Navigator: ابزاری دیجیتالی که مدیریت فروش مجازی را تسهیل می‌کند. این ابزار می‌تواند به شما کمک کند خریداران مناسب را هدف قرار دهید. بینش‌های کلیدی را درک کنید و با تماس شخصی‌سازی شده تعامل بیشتری با دیگران برقرار کنید.

فیدلی (Feedly): ابزاری که به شما کمک می‌کند بینش‌های مفید و لازم را از منابع معتبر در سراسر وب ردیابی کنید که در نهایت به یافتن ایده‌های محتوا و موضوعات داغ در صنعت شما منجر شود.

۴- بهینه‌سازی نکردن پروفایل شبکه‌های اجتماعی

با توجه به روندهای بازاریابی دیجیتال سال ۲۰۲۲،  نزدیک به ۴۴ درصد از کاربران اینترنت، هنگام تصمیم‌گیری برای خرید، از شبکه‌های اجتماعی برای تحقیقات آنلاین برند استفاده می‌کنند. بنابراین لازم است پروفایل شبکه‌های اجتماعی شما از نظر بصری جذاب و حرفه‌ای به‌نظر برسد. پروفایل کسب‌وکار شما باید نشان‌دهنده هویت برند و کیفیت محصولی باشد که می‌فروشید.

برای فروش در شبکه‌های اجتماعی، اولین برداشت مشتری بالقوه شما پس از کلیک روی پروفایل‌های شبکه اجتماعی‌تان ایجاد می‌شود. بنابراین لازم است تاثیر اولیه خوبی داشته باشید. زیرا ممکن است لیدها از آنچه می‌بینند استفاده کنند تا تصمیم بگیرند که آیا ارزش دنبال کردن و سرمایه‌گذارای را دارید یا خیر.

۵- تلاش برای فروش بدون ایجاد اعتماد

با تکیه بر نکته قبلی، ممکن است بخواهید برای افزایش فروش با افراد جدید ملاقات کنید. اما تعاملات با افراد را با فروش شروع نکنید. ۸۰ درصد از مصرف‌کنندگان، اعتماد را عاملی تعیین کننده در تصمیمات خرید خود می‌دانند و شما نباید با عجله برای معامله فوری، آن‌ها را از خود دور کنید.

به‌جای اینکه با توضیح محصول و قیمت در مکالمه پیشرو باشید، شرکت و راه‌حل‌های خود را با ظرافت بیشتری در سراسر محتوای خود ارائه دهید. اگر بتوانید این کار را به‌طور موثر انجام دهید، شانس خود را برای دستیابی به افراد علاقه‌مند به پیشنهادتان افزایش خواهید داد.

۶- تحقیق کم در مورد مشتریان بالقوه

الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی برای ارتباط شما با بازار هدف بهینه‌سازی شده‌اند و شما با نداشتن شناخت کافی در مورد مخاطبان هدف، به روند کاری خود آسیب می‌رسانید.

مطالعه‌ای که توسط مک‌کینزی انجام شده است، نشان می‌دهد بیش از ۵۰ درصد از مشتریان، زمانی که متوجه شوند یک شرکت نیازهای آن‌ها را پیش‌بینی نمی‌کند برند خود را تغییر می‌دهند. اگر می‌خواهید مخاطبانی را از گروه‌های جمعیتی کمتر تحقیق شده جذب کنید، ممکن است مجبور شوید زمان و منابع بیش‌تری را صرف این کار کنید، به میزانی که از نظر اقتصادی به‌صرفه نباشد. همچنین احتمال دارد جمعیت مورد نظر آن‌طور که فکر می‌کنید پذیرای تلاش‌های فروش شما نباشد. در این میان اینکه رقبای شما برای پیشی گرفتن و کسب درآمد بیشتر دست به‌کار خواهند شد و ممکن است موفق شوند افراد مورد هدفتان را جذب کنند.

۷- توجه نکردن به نقاط دردناک مخاطب هدف شما

اگر مشتریان احساس کنند که محصول شما می‌تواند درد مداوم آن‌ها را کاهش دهد، احتمال بیشتری دارد که به سمت تصمیم خرید حرکت کنند. اگر در مورد مشتری بالقوه خود تحقیق کرده باشید، می‌دانید که بزرگترین چالش آن‌ها چیست و چه چیزی باعث ایجاد انگیزه خرید در تصمیم‌گیرندگان شرکت می‌شود.

از این دانش برای ایجاد محتوای خاص و منحصر به فرد در کانال‌های شبکه‌‎های اجتماعی خود استفاده کنید. زمانی که به تدریج راه‌حل‌های بیشتری به مخاطبانتان ارائه دهید، تعامل شما به سمت بهبود تغییر خواهد کرد.

۸- به اشتراک‌گذاری تصادفی محتوای نامربوط

شما نباید وقت خود را برای اشتراک‌گذاری پست‌هایی که به صنعت یا مشتریان شما مربوط نمی‌شود، تلف کنید. به‌خصوص دقت کنید که مانند برخی شرکت‌ها به اشتباه از سایت‌هایی مانند لینکدین یا فیسبوک شخصی خود استفاده نکنید.

مخاطبانتان شما را دنبال می‌کنند تا اوایل مسیر و سفر خود برای خرید و آموزش ببینند. هنگامی که آن‌ها با شما تعامل برقرار کرده یا محتوای ثابتی را ذخیره یا دانلود کردند، یعنی به دنبال راه‌‌حل‌های قابل اعتماد شما و شرکتتان هستند. بنابراین بهتر است از انتشار پست‌های فان، میم‌ها یا عکس‌های شخصی خود در صفحات کسب‌وکاری خود جلوگیری کنید.

فروش در شبکه‌های اجتماعی یک علم است

نحوه اجرای استراتژی فروش شبکه‌های اجتماعی، میزان موفقیت شما را در ایجاد لید تعیین می‌کند. اطمینان حاصل کنید که تیم فروش شما تمام تلاش خود را می‌کند تا به‌گونه‌ای در شبکه‌های اجتماعی حضور و فعالیت داشته باشدکه مشتریان بالقوه بخواهند ببینند و با آن تعامل داشته باشند.

منبع: blog.hubspot

https://pvst.ir/hn2

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو