skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

در میزگرد رؤسای ۶ دوره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور مطرح شد: داخل صنف، حرف حرف کسب‌وکار است

۱۲ اسفند ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۵۲ دقیقه

شماره ۱۲۱

میزگرد رؤسای ۶ دوره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای
۱۸ سال از زمان شکل‌گیری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور می‌گذرد و در این دوره این نهاد بخش خصوصی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سعی کرد بخش خصوصی این حوزه را زیر یک پرچم واحد با یکدیگر متحد کند هرچند برای طی کردن این مسیر فراز و فرود بسیاری را تجربه کرده‌ است؛ حال در آستانه ورود هیات مدیره دور هفتم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای قرار گرفته‌ایم. اما پس از گذشت ۲۰ سال این سوال پیش می‌آید که آیا لباسی که بنیان‌گذاران این سازمان در ابتدا برای این نهاد بخش خصوصی دوختند همچنان برازنده قامت جانشینان آنها خواهد بود یا ساختار این سازمان باید به‌ طور کامل تغییر کند. در این میزگرد رؤسای ۶ دوره گذشته سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور دور هم جمع شده‌اند. امیرحسین سعیدی‌نائینی، پرویز رحمتی، کاظم آیت‌اللهی، ناصرعلی سعادت، محمدباقر اثنی‌عشری و حسن هاشمی رؤسای ادوار سازمان نظام‌صنفی رایانه‌ای در این میزگرد با نیم‌نگاهی به دوره فعالیت خود از نقش سازمان در بزرگ شدن کیک اقتصاد دیجیتالی می‌گویند.   آقای سعیدی، سوال اول را از شما می‌پرسم، شما به‌نوعی بنیان‌گذار سازمان به حساب می‌آیید و اولین رئیس سازمان هم هستید، الان ۶ دوره از زمانی که سازمان تشکیل شده می‌گذرد. سازمان چقدر به اهداف اولیه‌ای که بنیان‌گذاران مد نظر داشتند رسیده است؟ امیرحسین سعیدی نائینی، اولین رئیس نصر کشور: در مورد این بنیان‌گذار بودن من همیشه توضیح داده‌ام که یک شخص نمی‌تواند بنیان‌گذار یک نهاد مردمی باشد. یک جریان است و این جریان از انجمن شرکت‌های ملی انفورماتیک شروع شد و کار آن خیلی موفق بود. خیلی هم فعالیت کردند از جمله دوستانی که هستند مثل آقای رحمتی، آقای سعادت، آقای اثنی‌عشری، آقای آيت‌اللهی، آقای هاشمی آنجا عضو بودند و دیگرانی که الان من اسم‌شان را یادم نیست. از آنجا آغاز شد و از آنجا که ما می‌خواستیم یک نهاد رسمی باشیم، این مهم...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۱۲۱ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۱۲۱ پیوست
دانلود نسخه PDF
https://pvst.ir/hdb
آرش برهمندتحریریه

    روزنامه‌نگاری را از ابراراقتصادی شروع کردم و مدت کوتاهی در شرق، همشهری نوشتم و در برنامه‌های تلویزیونی فناوری اطلاعات کار کردم. در مورد فناوری و تاثیرش بر زندگی و کسب و کار می‌نویسم و تاریخ شفاهی و استارت‌آپ‌ها از حوزه‌های مورد علاقه من هستند. معتقدم رسانه پل مهمی است میان انسان‌ها، تصمیم‌سازها و کسب و کارهای جهان امروز.

    تمام مقالات

    مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو