آمریکا پاسخ چین به اوپنایآی را در لیست سیاه قرار داد
واشنگتن شرکت Zhipu چین، مهمترین استارتآپ این کشور در حوزه توسعه مدلهای بزرگ زبانی، را…
۲۸ دی ۱۴۰۳
۲۰ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۶ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۹ دی ۱۴۰۲
شرکتها و سازمانهای مختلف برخلاف تمایل و استقبالی که از هوش مصنوعی داشتند از لحاظ تامین نیازمندیها و فراهم آوردن زیرساخت جهت بهکارگیری این فناوری با موانع و چالشهایی روبه رو هستند. با این حال سرمایهگذاری در زیرساختهای مناسب دادههای آماده هوش مصنوعی برای افزایش ضریب موفقیت پروژهها بسیار مهم و حیاتی است.
به گزارش پیوست، مطالعات اخیر نشان میدهد که اولویت سازمانها در سال آینده استقرار هوش مصنوعی و تحول ابری است و در اختیار داشتن زیرساخت خوب و کارآمد علاوهبر حداکثر بهرهمندی از مزایای هوش مصنوعی موجب صرف بهینه انرژی نیز میشود.
در حالی که صنایع بسیاری از هوش مصنوعی استقبال میکنند، تعداد زیادی از سازمانها نیز برای بهکارگیری این فناوری با موانعی رو به رو هستند. مشکل اساسی فقدان زیرساخت برای برآوردن نیازهای داده با عملکرد بالا و انرژی ضروری برای به حداکثر رساندن مزایای هوش مصنوعی است. این چالش اجرای موفقیتآمیز هوش مصنوعی را بهویژه در حمایت از ابتکارات مهم شرکتها مانند تلاش برای کاهش ردپای کربنی سازمان پیچیده میکند.
مطالعه اخیر Prue Storage حاکی از آن است که ۷۳ درصد از خریداران IT برای نیازهای انرژی هوش مصنوعی آمادگی ندارند. همین درصد، ضرورت ارتقا ابزارهای مدیریت داده و زیرساختهای ذخیرهسازی را برای پشتیبانی موثر هوش مصنوعی تایید میکند. این آمار، سوقدهنده سازمانها جهت ارتقای زیرساختهای فناوری اطلاعات است. با این حال ۸۹ درصد برای رسیدن به اهداف پایداری به دلیل این ارتقاها تلاش میکنند.
ناتال هال، معاون Prue Storage در آسیا، اقیانوسیه و ژاپن میگوید:« در عصر هوش مصنوعی، تقاضای انرژی و داده بهطور تصاعدی افزایش مییابد. سرمایهگذاری در زیرساختهای مناسب دادههای آماده هوش مصنوعی برای افزایش ضریب موفقیت پروژهها بسیار مهم و حیاتی است.»
با یک زیرساخت کارآمد، قابل اعتماد و با کارایی حداکثری، سازمانها علاوهبر بهرهمندی از مزایای کامل هوش مصنوعی، هزینههای انرژی را در یک راستا نگه میدارند و در مسیر اهداف زیست محیطی شرکت قرار میگیرند.
مطالعهای که توسط Rackspace Technology با همکاری VMware انجام شد، نشان میدهد که اولویت سازمانها در سال آینده استقرار هوش مصنوعی و تحول ابری است.
بر اساس این تحقیق، دو سوم از پاسخدهندگان در نظر یا قصد دارند که از هوش مصنوعی مولد استقاده کنند. علاوهبر این، اکثریت قصد دارند هوش مصنوعی مولد را در برخی از فرآیندها بگنجانند یا آن را بهطور کامل در تمام فرآیندهای سال پیشرو ادغام کنند. مزایای پیشبینی شده شامل بهبود امنیت سایبری، پشتیبانی از توسعه محصول جدید، افزایش بهرهوری و افزایش سرعا و کارایی فرآیندهای کاری موجود است.
این نظرسنجی همچنین تکامل مداوم در استراتژیهای ابری شرکتها را برجسته میکند. در این بررسی از شرکتها خواسته شد تا ترکیب زیرساخت فعلی خود را با پیشبینیهایی که برای ۳ سال آینده دارند مقایسه کنند. نتیجه این بررسی چنین شد:
رشد ۴ درصدی ابر خصوصی: محبوبیت ابرهای خصوصی در حال افزایش است و انتظار میرود ۴ درصد از سهم زیرساخت را در طول ۳ سال آینده به خود اختصاص دهد.
افزایش نسبی ابر عمومی: برخلاف رشد خوب ابرهای خصوصی، ابرهای عمومی سهم کمتری داشتند.
کاهش بار سایر سرورها: همزمان با افزایش استفاده از ابرهای خصوصی و عمومی استفاده از سرورهای دیگر مانند سرورهای مرکزی و مرکز داده داخلی کاهش پیدا خواهد کرد.
همچنین محاسبات لبه در حال تبدیل شدن به یک اولویت است، بهطوری که ۳۰ درصد از سازمانها میگویند که در ۱۲ ماه آینده این فناوری بخشی از زیرساخت IT آنها خواهد بود.
با اولویتدهی شرکتها به هوش مصنوعی و سرویس ابری، تامین و حفظ استعدادها همچنان چالشبرانگیز است.
پاسخدهندگان، کمبود نیروی کار ماهر را نگرانی اصلی خود دانسته و سرعت پیشرفت فناوری را دلیل اصلی افزایش هزینههای نیروی کاه حوزه IT اعلام کردند.
سرینی کوشیک، رئیس فناوری و پایداری در Rackspace Technology میگوید:« این چالش، نیاز به یک استراتژی متفاوت نیروی کار را مشخص میکند که سازگاری، حل مساله و یادگیری مستمر را علاوهبر آخرین مهارتهای فنی برای همگامسازی و پیشبرد نوآوری در اولویت قرار میدهد.»
مرکز نوآوری گروه هیوندای موتور سنگاپور (HMGICS) که به عنوان یک متا کارخانه دوقولوی دیجیتال فعالیت میکند، دنیای مجازی و فیزیکی را در زمان واقعی همگام کرده است.
در فضای دیجیتالی(متاورس) کارمندان میتوانند وظایف خود را شبیهسازی کنند در حالی که رباتها بهصورت فیزیکی اجزا و عناصر را در خط تولید جابهجا میکنند.
رباتها، عملیات مونتاژ، بازرسی و سازماندهی تاسیسات تولید را انجام میدهند و بیش از ۶۰ درصد از مدیریت فرآیند اجزا، سفارش و حملونقل را مدیریت میکنند. این امر باعث کاهش کارهای تکراری و پرزحمت و فراهم آمدن شرایط جهت انجام وظایف خلاقانهتر و سازندهتر برای انسانها میشود.
HMGICS میتواند تا ۳۰۰۰۰ خودروی الکترونیکی در سال تولید کند. این شرکت به دنبال تولیدات پیشرفته خود به عنوان بستر آزمایشی برای توسعه راهحلهای تحرک آینده از جمله وسایل نقلیه هدفمند عمل خواهد کرد.
Japfa، یک شرکت کشاورزی آسیایی مستقر در اندونزی است که از راهحلهای Qlik برای پیشبرد ماموریت خود در ارائه غذاهای پروتئینی ایمن، مغذی و قابل ردیابی در بازارهای مختلف آسیایی استفاده میکند.اندونزی، ویتنام، مینمار، هند و بنگلادش بازار اصلی این شرکت است.
فرآیند کار بدین شکل است که این شرکت در ابتدا QlikView را برای تغییر از گزارشدهی دستی به تجسمهای پویا و نوین پذیرفت. این اقدام به گروههای Japfa بینشهای واضح و منظم از منابع دادهای گسترده را ارائه و تصمیمات عملیاتی در تولید خوراک را تسریع میکند.
Japfa با مشارکت SIFT Analytics قابلیتهای تجزیه و تحلیل دادههای خود را گسترش داد تا این بینشها را بیشتر کند. Japfa با یکپارچهسازی Qlik Data Integration، Qlik Sense و سرویسهای ابری مانند Snowflake، یک سیستم مدیریت اطلاعات قوی ایجاد کرد که جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادهها را ساده میکند.
مدیر ارشد دیجیتالیسازی Japfa میگوید:« Qlik باعث تقویت فرآیندهای تصمیمگیری و همکاری و درک تیمی شده و ما را به سمت عملیات هوشمند دادهمحور سوق میدهد.»
همافزایی Qlik Replicate با Snowflake در توسعه پردازش خودکار دادههای Japfa، در دسترسپذیر و عملی کردن اطلاعات بسیار مهم بوده است. این رویکرد دگرگونکننده که توسط تجسمهای بصری Qlik Sense پشتیبانی میشود Japfa را قادر میسازد تا از گزارشدهی ماهانه کار فشرده به بینشهای خودکار و کارآمد روزانه تغییر موضع دهد.
منبع: theedgesingapore