skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

فعالان اکوسیستم در پنل اهمیت بلاک‌چین مطرح کردند: نبود رگولاتوری باعث فرار سرمایه از صرافی‌ها می‌شود

۳ دی ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

عدم پذیرش ریسک و تنظیم‌گری کند از سوی رگولاتوری به عنوان مهم‌ترین مشکلات کسب‌وکارهای رمزارزی از نگاه فعالان این صنعت عنوان شد.

به گزارش پیوست، در پنل اهمیت بلاکچین بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام، فعالان حوزه رمزارز، از مهاجرت منابع انسانی به عنوان یکی از پیامدهای رگولاتوری کند در این حوزه یاد کردند و همچنین یکی از اصلی‌ترین چالش‌های کسب‌وکارها را کمبود نیروی انسانی متخصص اعلام کردند.

محمدحسین ابراهیم‌خان، رئیس گروه اقتصاد دیجیتال مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با اشاره به رویکرد توسعه‌ای سندباکس رگولاتوری گفت: هرچند در این راه کاستی‌هایی وجود داشته اما سعی شده تسهیل رگولاتوری انجام شود و رویکرد حاکمیت سلسله مراتبی یا بالا به پایین تغییر کند و تبدیل به حاکمیت مشارکتی و رگولاتوری شبکه‌ای شود.

او در ادامه گفت: متاسفانه منابع کافی در اختیار سندباکس رگولاتوری قرارر نگرفته است و مشاهده می‌شود کارمندان به صورت مشترک و همزمان با دیگر مسئولیت‌های خود، در حال فعالیت در سندباکس هم هستند و نبود شناخت کافی این افراد باعث بروز تاخیر یا مشکلاتی شده است.

عباس آشتیانی، عضو هیات مدیره انجمن بلاک‌چین ایران گفت: نگاه صفر و یکی به رگولاتوری رمزارزها باعث فرصت‌سوزی در این حوزه می‌شود. به همین دلیل فعالان این حوزه که لایه میانی کاربران و حاکمیت هستند، سعی می‌کنند ادبیات مشترکی را برای حداقل ساخت آسیب‌ها و حداکثرسازی بهره‌مندی از منابع، شکل دهند. همچنین یکی از مهم‌ترین موضوعات پیگیری شده توسط فعالان گسترش دانش بوده است.

همچنین محمد طهرانی، عضو هیات علمی دانشگاه خاتم با اشاره به شکل‌گیری آزمایشگاه بلاک‌چین دانشگاه خاتم معتقد است، نیاز به متخصص در این حوزه همواره وجود داشته است و آزمایشگاه بلاک‌چین دانشگاه خاتم هم در زمان شکل‌گیری شبکه ققنوس، به همین دلیل تاسیس شده است. البته به گفته او این چالش همچنان وجود دارد و حتی با تندتر شدن شیب مهاجرت منابع انسانی، نیاز به متخصص در این حوزه افزایش پیدا کرده است.

آشتیانی در ادامه گفت: بلاک‌چین با تمرکز روی مسائل مالی به دنیا معرفی شد و شاید بتواند گفت همین موضوع باعث افزایش نگرانی‌های نظارتی شده است. با این حال در سطح جهانی خیلی از این مسائل برطرف شده و رگولاتورها به دنبال تنظیم‌گری در لایه‌های بالاتر هستند. اما نبود این رویه رگولاتوری در داخل باعث مهاجرت منابع انسانی شده است. چراکه روند تنظیم‌گری به گونه‌ای بوده است که نه نیاز این افراد تامین می‌شود و نه امکان خلق ارزش برای آنها فراهم است.

احمد جنتی فرد، مدیرعامل انجمن بلاک‌چین خراسان با تاکید بر نیاز به آموزش برای کاربران، گفت: امروزه بیشتر از ۹۰ درصد از افرادی که براساس هیجان وارد این بازار نوظهور می‌شوند، متضرر شده و برای کاهش این روند نیاز به آموزش در این حوزه حس می‌شود.

همچنین محمد رحمانی، رئیس هیت مدیره افرا معتقد است: امروزه روگولاتوری به عنوان یکی از مهم‌ترین موضوعات کسب‌وکارهای حوزه تبادل تبدیل شده است و مشخص نبودن رگولاتوری در این حوزه باعث نگرانی کسب‌وکارها شده است. به گفته او این روند باعث فرار سرمایه از صرافی‌های داخلی خواهد شد.

https://pvst.ir/gqe

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو