skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل گلرنگ ونچرز: به دنبال نگاه هیجان‌زده و ارزش‌گذاری‌های غیرمنطقی روی تیم‌ها نیستیم

سمانه سمیع تحریریه

۲۶ آذر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

سولماز صادق‌نیا، مدیرعامل گلرنگ ونچرز، نگاه گلرنگ ونچرز به سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌ها و ایده‌ها را مثل DNA این گروه صنعتی، منطقی و به دور از هیجان‌زدگی می‌داند. او باور دارد پتانسیل‌های بازار، نیاز به ارزش‌گذاری‌های عجیب و غریب ندارد و نگاه عقلایی به تکمیل زنجیره خدمات و رقابت سالم بین پلتفرم‌ها به تجربه کاربری بهتری برای کاربران منجر می‌شود.

به گزارش پیوست، گلرنگ ونچرز، یکی از بازیگران جدید حوزه سرمایه‌گذاری از گروه صنعتی و تولیدی گلرنگ است که اخیرا سرمایه‌گذاری‌هایی روی اُکالا، اُفود و الوپیک کرده است. سولماز صادق‌نیا، مدیرعامل گلرنگ ونچرز، در گفت‌وگو با آرش برهمند در پیوست سی در این باره می‌گوید: در گلرنگ ونچرز به دنبال سرمایه‌گذاری‌های عجیب و غریب روی تیم‌ها و ارزش‌گذاری‌های غیر منطقی نیستیم. استارت‌آپ‌های منتخبمان آنهایی هستند که در زنجیره ارزش گروه قرار می‌گیرند و ما هم در حد توان برای رشد و توسعه آنها هزینه می‌کنیم.در بازار رقابت هم نگاهمان تعامل و رشد در بازار است و به دنبال حذف رقبا و سروصدای بیهوده نیستیم.
او ادامه می‌دهد: تفکر ما این است که پتانسیل بازار زیاد است و در مواجهه با نسل ایکس و آلفا تقاضا در بازار بیشتر خواهد شد و همین رشد، بازیگران بیشتری را در میدان رقابت می‌طلبد.
او تاکید می‌کند: رقابت است که امکان سرویس بهتر و تجربه بهتر برای ذینفعان در بازار را فراهم می‌کند. مضاف بر اینکه DNA و ذات گروه گلرنگ هرگز تخریب‌‌گر و حذف‌کننده نبوده، چون معتقدیم بازار به قدری جای خالی و ظرفیت رشد دارد که جا برای همه بازیگران باشد.

چرا الوپیک؟

سولمازصادق‌نیا مدیرگلرنگ ونچرز همچنین در مورد سرمایه‌گذاری روی الوپیک توضیح می‌دهد: سال‌‌ها بود که اکالا و دارتیل(فروشگاه اینترنتی) در اکوسیستم گلرنگ و سرویس‌دهی به کاربران حضور داشتند و زپ اکسپرس در حوزه لجستیک به این دو پلتفرم سرویس می‌داد، برای توسعه پلتفرم و کیوکامرس Q-commerce نیازمند توسعه حوزه لجستیک بودیم.

او ادامه می‌دهد: زپ اکسپرس مجموعه کالارسان سفارش‌های FMCG بود و از آنجا که به سمت لیدرشدن در بازار FMCG در حرکتیم، ارسال این سطح از سفارش، بازیگر قدرتمند دیگری در حوزه لجستیک را  می‌طلبید و ما الوپیک را برای این کار انتخاب کردیم.

کمی بیشتر از گلرنگ ونچرز بدانیم

طبق گفته صادق‌نیا گلرنگ ونچرز در سال ۱۴۰۱ تاسیس شده و به عنوان بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر گروه صنعتی گلرنگ چندین هدف و ماموریت مهم را دنبال می‌کند. او در این باره توضیح می‌دهد: ماموریت ما توسعه اکوسیستم نوآوری در درون اکوسیستم، توسعه فضای سرمایه‌گذاری و توسعه اکوسیستم بیرونی مربوط به فعالیت‌هایمان است‌. علاوه بر اینکه به دنبال تیم‌هایی هستیم که به تقویت اکوسیستم داخلی بر مبنای هدفمان کمک کنند‌. حالا ما حتی در حوزه بازی رایانه‌ای و حوزه سرگرمی هم ورود کرده‌ایم چون فیلم‌نت را در اکوسیستم گلرنگ داریم.گرچه استارت‌آپ‌های ما قبل از گلرنگ ونچرز متولد شده‌اند، اما به بازار و شرایط آن مسلط هستیم.
او در رابطه با فعالیت‌های خود هم تشریح می‌کند: از سال ۸۵ در اکوسیستم گلرنگ فعالیت می‌کنم و همان‌طور که می‌دانید گلرنگ یکی از بزرگترین گروه‌های تولیدی صنعتی با ۴۵ هزار نفر نیرو است و با اینکه متوسط حضور مدیرعامل‌های زن در شرکت‌های بزرگ  ۲۰ درصد است، این عدد در گروه گلرنگ  ۲۱درصد است و تاکید می‌کنم بحث رشد در درون گروه به شدت فراهم است و افراد زیادی هستند که پله به پله در گلرنگ ارتقا یافته‌اند.
صادق‌نیا همچنین در زمینه نداشتن فعالیت رسانه‌ای اکالا به آرش برهمند گفت: اکالا محصول تکنولوژیک گروه ماست و ما بیش از آن که به دنبال سروصدا باشیم در تلاش بوده‌ایم که هر روزه تجربه کاربری بهتری را برای کاربرانمان خلق کنیم. اگر کاربر اکالا باشید متوجه این تغییرات مخصوصا در سال اخیر بوده‌اید، اولویت ما همیشه کیفیت سرویس است. اگر حالا با حضور ۵هزار جای پای فیزیکی صدرنشین نیستیم هم به دلایل مختلفی برمی‌گردد، یکی از این موضوعات بحث فنی است. حالا چالش‌های فنی را رفع کرده‌ایم. چالش های لجستیک هم کم شده است و حالا بهتر می‌توانیم از توسعه و رسانه‌ای کردن آن صحبت کنیم. همین حالا هم رکوردهای خوبی زده‌ایم.

به دنبال حذف رقبا و سروصدای بیهوده نیستیم

صادق‌نیا همچنین راجع به سرمایه‌گذاری در افود توضیح می‌دهد:افود یکی از ونچرهای گروه صنعتی گلرنگ است، اما هنوز لانچ نشده و احتمالا در دی ماه در یکی از شهرهای بزرگ ایران ارائه  می‌شود و احتمالا یک سال بعد در تهران آن را عرضه می‌کنیم. تجربه به ما نشان داده گلرنگ در هر بخش بازار که وارد شده به دنبال بزرگ کردن بازار بوده نه از بین بردن رقبا. تعامل باعث رقابت و رقابت به سرویس بهتر به کاربرنهایی منجر می‌شود. نگاه استراتژیک ما استفاده از پتانسیل‌هاست و سوزاندن پول و سرمایه به هر قیمتی  هرگز انتخاب ما نیست. ما به بازار نگاهی عقلایی و فارغ از هیجان‌زدگی داریم.
او در پایان در زمینه انتخاب تیم‌ها و چگونگی این روند هم توضیح داد: زمان را از دست نمی‌دهیم، اگر تیمی مناسب گروه و تکمیل زنجیره ارزشمان باشد بلافاصله به تیم‌ها اطلاع می‌دهیم و با حوزه تخصصی جلسه می‌گذاریم. روی اسمارت مانی(سرمایه هوشمند) تاکید داریم و احتمالا تا پایان سال دو یا سه سرمایه‌گذاری دیگر هم خواهیم داشت.

https://pvst.ir/goj
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو