skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ژاپن هم گوگل را به فعالیت ضدرقابتی متهم کرد

۱ آبان ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

ناظر رقابتی ژاپن رو دوشنبه گفت تفحص از الفابت، شرکت مادر گوگل را به اتهام نقض مقررات ضدانحصار در پلتفرم‌های موبایلی آغاز می‌کند. گوگل در آمریکا نیز با یکی از بزرگترین پرونده‌های ضدرقابتی تاریخ این کشور روبرو است و وزارت دادگستری ایالات متحده این شرکت را به انحصار در حوزه جستجو متهم کرده است.

به گزارش پیوست به نقل از CNBC، کمیسیون بازرگانی منصفانه ژاپن (FTC)، می‌گوید گوگل با سازندگان گوشی‌های اندروید توافق کرده تا به شرط عدم نصب یک موتور جستجوی رقیب،‌ بخشی از درآمد تبلیغاتی خود را با آنها قسمت کند.

این رگولاتوری همچنین موضوع اولویت‌دهی به خدمات گوگل در گوشی‌های اندرویدی را نیز زیر نظر دارد.

کمیسیون بازرگانی ژاپن در بخشی از این تفحص خواستار اظهارنظر شرکت‌های شخص‌ثالث شده است.

گوگل در پاسخ به این اقدام گفت، اندروید یک «پلتفرم متن‌باز است که امکان گوناگونی» شرکا و تولیدکنندگان دستگاه را فراهم می‌کند.

سخنگوی نیز در ایمیلی به CNBC گفت: «فضای باز و منعطف [اندروید] باعث می‌شود تا کاربران همواره گزینه‌ای برای شخصی‌سازی دستگاه براساس نیاز‌های خود داشته باشند و این نحوه مرور و جستجوی اینترنت یا دانلود اپلیکیشن را نیز شامل می‌شود.»

سیستم عامل اندروید گوگل با در اختیار داشتن سهم ۸۰ درصدی از بازار گوشی‌های هوشمند، بزرگترین بازیگر این عرصه محسوب می‌شود.

در سال‌های اخیر، برخی‌ از فعالیت‌های گوگل در رابطه با اندروید هدف انتقاد رگولاتور‌های سراسر جهان قرار گرفته است. اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ گوگل را به دلیل سو استفاده از سلطه اندروید ۴.۳۴ میلیارد یورو (۴.۶ میلیارد دلار) جریمه کرد. اروپا در آن زمان گفت گوگل به شکلی غیرمنصفانه و با اجبار به نصب اپلیکیشن‌های کروم و جستجوی گوگل، باعث برتری آنها می‌شود.

دادگاه اتحادیه اروپا سال گذشته و پس از درخواست تجدید نظر گوگل این جریمه را تا حدی کاهش داد اما به طور کلی با یافته‌های رگولاتورها موافقت کرد.

وزارت دادگستری آمریکا نیز مدعی است که گوگل به دلیل قرارداد‌های انحصاری با تولیدکنندگان گوشی و ارائه دهندگان مرورگر، قانون ضدانحصار ایالات متحده را زیر پا گذاشته و پیگرد قانونی این نهاد به عنوان یکی از بزرگترین پرونده‌های تکنولوژی به دادگاه رفته است.

https://pvst.ir/g7a

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو