فیلترینگ یوتیوب را بردارید، مردم خودشان انتخاب میکنند
محمدجواد شکوری، مدیر گروه صبا ایده به اظهارت شب گذشته رسول جلیلی عضو حقیقی شورای…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۸ مهر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مسترکارت برای کمک به پرورش استعدادهای هوش مصنوعی در منطقه خلیج با موسسه تکنولوژی راکستر (RIT) در دبی همکاری میکند. این غول پرداخت در تلاش است تا به ایجاد یک اقتصاد دیجیتالی جدید با محوریت هوش مصنوعی در امارات کمک کند.
به گزارش پیوست به نقل از امریکن بنکر، براساس تفاهمنامهای که مسترکارت با RIT، یک سازمان نیمهدولتی به تاسیس سال ۲۰۰۸، به امضا رسانده است، غول پرداخت آمریکایی قرار است برای پرورش استعدادها با هدف کمک به توسعه و نوآوری هوش مصنوعی در امارات فعالیت کند.
مسترکارت با این موسسه برای برگذاری کنفرانسهای و کارگاههای هوش مصنوعی و کمک به ایجاد یک برنامه تحصیل هوش مصنوعی برای صدها دانشآموز RIT، همکاری میکند و دانش آموزان به مرکز هوش مصنوعی مسترکارت در دبی دسترسی خواهند داشت.
این غول پرداخت مستقر در نیویورک سابقهای ۳۵ ساله در امارات دارد. مسترکارت ماه گذشته نیز قرارداد جداگانهای با وزارت هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و درخواستهای دورکاری دولت امارات به امضا رساند که قرار است نقش این شرکت در چشمانداز هوش مصنوعی این کشور را پررنگتر کند. از جمله فعالیتهای مسترکارت میتوان به ابزارهای تامین امنیت و فراگیری مالی با استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد.
عمر سلطان العلما، وزیر هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و درخواستهای دورکاری امارات، به تازگی گفت قصد دارد امارات را تا سال ۲۰۳۱ به پیشتاز هوشمصنوعی جهان تبدیل کند و تکنولوژی هوش مصنوعی را ابزاری برای توسعه سریع اقتصاد دیجیتالی امارات میداند. العلما در این مسیر با چندین شرکت بخش خصوصی و شرکتهای بینالمللی همکاری میکند.
در راستای پیشبرد همین برنامه، مسترکارت در ماه آگوست مرکز جهانی تکنولوژی پیشرفته هوش مصنوعی و سایبری را در دبی راهاندازی کرد. این شرکت در دبی از هوش مصنوعی برای جلوگیری از جرایم مالی و فراگیر کردن امور مالی کمک میگیرد. در این طرح قرار است تعدادی پژوهشگر داده و مهندس بومی به کار گرفته شوند.
طبق برآورد موسسه تحقیقاتی PwC، هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۳۲۰ میلیارد دلار به اقتصاد منطقه خاورمیانه و بیش از ۱۵ هزار میلیارد دلار به اقتصاد جهانی کمک میکند.
با اینکه بانکها در ابتدای مسیر هوش مصنوعی را با اهداف عمومی از جمله خدمات مشتریان، بهرهوری و چتبات به کار میگیرند، اما براساس گزارشی از موسسه Temenos، ممکن است این تکنولوژی برای اهداف امنیتی نیز به کار گرفته شود. این موسسه در نظرسنجی اخیر خود از مدیران بانکها دریافت که بیش از ۱۳ درصد از بانکها معتقدند تشخیص کلاهبرداری از جمله ارزشمندترین کاربردهای هوش مصنوعی در یک تا سه سال آینده است.
مسترکارت به تازگی ابزاری برای تشخیص خطر کلاهبرداری را در انگلستان راهاندازی کرد. این شرکت با همکاری موسسات مالی انگلستان از جمله Lloyds Bank، Halifax،Bank of Scotland، NatWest، Monzo و TBS از کلاندادههای حوزه پرداخت برای شناسایی کلاهبرداریها در مرحله پیش از خروج دارایی از حساب کاربران، کمک میگیرد.
مسترکارت با همکاری چندین بانک بزرگ انگلستان در پنج سال اخیر تلاش کرده تا جریان سرمایه «حسابهای حمال» (Mule Accounts) که تبهکاران برای انتقال دارایی در اکوسیستم مالی استفاده میکنند را شناسایی کند. شناسایی این جریان مالی این حسابها، که حدود ۴۰ درصد از زیان بانکهای انگلستان در نتیجه کلاهبرداری را به خود اختصاص میدهند، گام مهمی در جلوگیری از تراکنشهای غیرمجاز است.