بایدن کارخانههای نیمهرسانا را از بازبینیهای محیطزیستی مستثنی کرد
جو بایدن، رئيس جمهور آمریکا، روز جمعه قانونی را به امضا رساند که براساس آن…
۱۲ مهر ۱۴۰۳
۲۹ شهریور ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۴ مهر ۱۴۰۲
تیکتاک، در تلاشی برای مبارزه با اطلاعات نادرست، روز سهشنبه خبر از عرضه ابزار جدیدی داد که تولید کنندگان محتوا با استفاده از آن میتوانند محتوای ساخته هوش مصنوعی خود را نشانهگذاری کنند.
به گزارش پیوست به نقل از AP، تیکتاک در بیانیه خبری خود گفت این ابزار به پیروی از سیاستهای هوش مصنوعی این شبکه اجتماعی که براساس آن تمامی محتوای دستکاری شده با شمایل واقعی باید هشداری مبنی بر غیرواقعی بودن به همراه داشته باشند، کمک میکند.
تیکتاک انتشار دیپفیکی که کاربران را درمورد حوادث جهان واقعی گمراه کند ممنوع کرده است. این شبکه اجتماعی امکان انتشار دیپفیک مربوط به افراد معمولی و جوانان را نمیدهد اما اگر تصویر منتشر شده مربوط به یک چهره عمومی و همراه با هشدار باشد و با اهداف آموزشی یا هنری منتشر شود مشکلی ندارد.
این شرکت همچنین اعلام کرده است که لیبل «ساخته هوش مصنوعی» (AI-generated) را از این هفته به صورت آزمایشی آغاز میکند و در نهایت از این نشان برای تمام محتواهایی که از نظر تیکتاک اصلاح شده یا ساخته هوش مصنوعی باشد اعمال میشود. همچنین افکتهایی که از هوش مصنوعی استفاده میکنند با عبارت «AI» را در نام خود داشته و نشان مربوط به هوش مصنوعی را همراه داشته باشند.
تیکتاک چندی پیش تحریم کاربران ایرانی را لغو کرد و پس از سالها، کاربران ایرانی میتوانند از طریق ایمیل در این شبکه اجتماعی ثبت نام کرده و یا بدون حساب از آن بازدید کنند. نگرانی از محتوای ساخته هوش مصنوعی نیز یکی از معضلات اصلی شبکههای اجتماعی در جهان امروز است که به ویژه در حوزه اطلاعات نادرست و وارونه با فشارهای رگولاتوری و اجتماعی زیادی روبرو هستند.
برای مثال، اتحادیه اروپا با قوانین جدیدی پلتفرمهای آنلاین را به مبارزه بیشتر با اطلاعات نادرست و نشانهگذاری متن، تصاویر و ویدیوهای هوش مصنوعی وادار میکند.