skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

«سلریار» می‌خواهد هاب فروشندگان آنلاین باشد

سمانه سمیع تحریریه

۸ مرداد ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تیمور ستارزاده، سلریار را میان‌افزاری به‌عنوان دستیار تجاری فروشندگان آنلاین معرفی می‌کند و معتقد است سلریار می‌خواهد حلقه‌ ارتباط و هاب(Community) فروشندگان آنلاین باشد.

به گزارش پیوست، تیمور ستارزاده مدیرعامل سلریار و یکی از هم‌بنیان‌گذاران این استارتاپ، می‌گوید: سلریار یک محصول نرم‌افزاری ارائه‌دهنده سرویس است که در جایگاه میان‌افزار بین فروشندگان بازارگا‌ه‌ها (Marketplaces) در نقش دستیار تجاری عمل می‌کند.

تیمور ستارزاده، مدیرعامل سلریار

او ادامه می‌دهد: سلریار با بررسی تخصصی و بنچمارک فرآیندهای فروش در مارکت پلیس‌ها، مجموعه اطلاعات و خدماتی را که مارکت‌پلیس‌ها ارائه نمی‌کنند، دراختیار فروشندگان قرار می‌دهد. ایده‌ توسعه سلریار را تجربه فروش کتاب از سال ٩٧ در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا شکل داد و سال ٩٩ که فروشنده برتر شدیم، موانع توسعه فروش را بهتر شناختیم. تیم سلریار تجارب نشر روزبهان و گروه توسعه فناوری نوروز را هم با خود دارد.

با بررسی چالش‌های فروشندگان و خدمات واسط فروش در پلتفرم‌های جهانی، فهمیدیم می‌توانیم راهکارهای متنوعی را به خدمات سلریار اضافه کنیم.

سلریار چگونه کار می‌کند

ستارزاده در ادامه خدمات سلریار برای فروشندگان آنلاین را با یک مثال کلیدی توضیح می‌دهد: کنترل قیمت و موجودی در دیجی‌کالا و پلتفرم‌های فروش آنلاین، به‌ویژه برای تعداد زیاد کالا چالش بسیار مهمی است. بسیاری از فروشندگان در کنار همان مارکت‌پلیس، در وب‌سایت خود، شبکه‌های اجتماعی و سایر مسیرهای آنلاین می‌فروشند و بازاریابی حضوری و تلفنی هم دارند.
حفظ کیفیت و رشد این فروش رقابتی در دیجی‌‌کالا، باسلام، اسنپ و غیره موضوعی فراتر از قیمت‌گذاری است؛ عواملی مثل تامین، پردازش دقیق سفارشات و تحویل به‌موقع هم در رقابت مهم‌اند. ما به سلرها ابزار مدیریت قیمت رقابتی کالاها را می‌دهیم و مثلا برای فروشنده‌ آنلاینی که ۱۰هزار کالا عرضه می‌کند، چالش کنترل همزمان این عرضه و پردازش سفارش را برطرف می‌کنیم.
در نتیجه این شفافیت‌های مالی، هزینه‌های پنهان فروش کنترل و سود فروشندگان از این طریق بیشتر می‌شود.
در سلریار آکادمی آموزش فروش آنلاین هم داریم؛ طبعا نه از جنس ترفندهای اینستاگرامی؛ بلکه فروشندگان را با قوانین و مهارت‌های پایه‌ مدیریت فروش آشنا می‌کنیم؛ به همراه ناگفته‌هایی که براساس اولویت مارکت‌پلیس‌ها در آموزش و اطلاع‌رسانی آن‌ها نیستند.

روند جذب سرمایه

به گفته ستارزاده اولین جذب سرمایه سلریار پایان سال ۱۴۰۰ از گروه خرد شکل گرفت و در تابستان ۱۴۰۱ گروه داده‌پردازی پارسیان و صندوق اسمارت‌آپ هم وارد فاز سرمایه‌گذاری در سلریار شدند.
ستارزاده بر این باور است که سلریار می‌تواند زبان مشترک فروشندگان در کشورهای مختلف باشد و فروشندگان به همین خاطر به دنبال فعالیت در کشورهای همسایه هستند. او تاکید می‌کند: برای نزدیک شدن به بازار کشورهای همسایه در تلاشیم. باور داریم که می‌توانیم زبان مشترک فروشندگان در کشورهای مختلف بشویم. نقطه غایی سلریار اما تبدیل شدن به هاب ارتباط و مارکت‌پلیس خدمات فروشندگان آنلاین است. ما می‌توانیم خدمات متنوعی از جمله لجستیک، حسابداری مالیاتی و تامین مالی فروشندگان کوچک و بزرگ را بر پایه اعتبارسنجی ارائه دهیم. در حال حاضر گردش‌ مالی مهم‌ترین جایی است که فروشندگان می‌توانند روی آن اعتبار کسب کنند و متاسفانه وقتی در مارکت‌پلیس کار می‌کنند، این دسترسی خارج از شبکه بانکی قرار می‌گیرد.  خوشبختانه در سبد سهامداران سلریار بانک پارسیان حاضر است و می‌توانیم در این راه با دست بازتری فعالیت کنیم.

جذب سرمایه سخت شده است

ستارزاده معتقد است اتفاقات نیمه دوم سال ۱۴۰۱  چالشی جدی برای کل اقتصاد دیجیتال به وجود آورده است و شرایط را برای جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها پیچیده‌تر کرده. او مثال می‌زند: در واقع چالش اصلی ما کار با فروشندگان نیست؛ مثلا ما با فروشندگان دیجی‌کالا چالش نداریم و حتی با سخت‌تر شدن شرایط اقتصادی اقبال فروشندگان به استفاده از میان‌افزارها و دستیارهای فروش بیشتر شده است. مشکل ما بالادستی است؛ جنس فشار روی استارتاپ‌ها، از جنس فشار مشتری نیست، بلکه از جنس کوچک شدن پنجره‌ توسعه اقتصادی برای همه است.
از سویی دیگر، رگولاتور مشخص و مستقیم برای میان‌افزارها نداریم و حالا این پدیده وجود دارد که خود بازیگران بزرگ مثل اسنپ، دیوار، دیجی‌کالا رگولاتور این حوزه شوند.
به باور ستارزاده به رسمیت شناختن شرکای تجاری، رقابت ایجاد نمی‌کند، بلکه نهایتاً کیفیت کار در پلتفرم‌ها را بالا می‌برد.
او در این باره می‌گوید: تصاحب و انحصار برای هیچ کسب‌وکاری ماندگار نیست و از مقطعی رشد را متوقف خواهد کرد؛ این یعنی امکان توسعه برای بازیگران اقتصادی فراهم نیست.

https://pvst.ir/fjj
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات
    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو