skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اسمارت‌آپ روی کندل سرمایه‌گذاری کرد

سمانه سمیع تحریریه

۱۲ خرداد ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱

سرمایه گذاری استارتاپ

شرکت سرمایه‌گذاری خطر پذیر اسمارت‌آپ روی کندل، پلتفرم تخصصی بازار سرمایه، سرمایه‌گذاری کرد و به این صورت «کندل» اولین راند دریافت سرمایه خود را از شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر اسمارت‌آپ جذب کرد.

نفیسه صادقی یکی از هم‌بنیان‌گذاران کندل در خصوص این سرمایه‌گذاری به پیوست گفت: من به همراه محمد جواد خسروآبادی و پیام زاهد «کندل» را در سال ۱۳۹۹ تاسیس کردیم. ضمن اینکه ما توانستیم قبل از انتشار اپلیکیشن کندل در مهر ۹۹ مجوز دانش‌بنیانی را برای کندل بگیریم و در واقع کندل قبل از تولد یک محصول دانش‌بنیان با تکنولوژی هوش مصنوعی بود. به صورت خلاصه کندل پلتفرمی است که به صورت روزانه و لحظه‌ای پیشنهاد فروش و خرید در بازار سرمایه را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و کاربر می‌تواند با علم به سه سطح مختلف هدف و حد ضرری که ممکن است او را تهدید کند در مورد نگهداری یا معامله سهم یا ارز خود تصمیم بگیرد.

کندل
صادقی: کندل یک محصول دانش‌بنیان با تکنولوژی هوش مصنوعی است.

نفیسه صادقی که همزمان مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار استارتاپ کندل نیز هست در مورد جذب سرمایه از اسمارت‌آپ گفت: یکی از نقاط قوت ما برای شروع همکاری با اسمارت‌آپ حضور استارت‌آپ‌های مطرح و موفق در پرتفوی سرمایه‌گذاری اسمارت‌آپ بود. سایر همکاران در اکوسیستم استارت‌آپی نیز به حمایت همه‌جانبه اسمارت‌آپ از استارت‌آپ‌ها اشاره داشتند و همین موضوعات باعث شد ما نیز با دلگرمی بیشتری جذب اسمارت‌آپ شویم.

مزیت رقابتی کندل

صادقی مزیت رقابتی کندل را در مقایسه با رقبا ابزارهای تحلیل تکنیکالی دانست که در هیچ اپلیکیشن داخلی‌ای وجود ندارد و کاربران برای استفاده از این ابزارها نیاز به دانش خاصی ندارند بلکه کندل تنها با انتخاب ابزارها از طرف کاربر نتیجه تحلیل را به کاربر نمایش می‌دهد. ابزارهایی مثل امواج الیوت، خطوط فیبوناچی و الگوهای هارمونیک.

به گفته صادقی، کاربران در کندل می‌توانند با ساخت استراتژی شخصی برای خود و فعال کردن نوتیفیکیشن هوشمند مربوط به آن استراتژی، بدون حضور در اپلیکیشن از بهینه‌ترین نقاط ورود و خروج در مسیر معامله خود باخبر شوند.

صادقی همچنین یکی دیگر از ویژگی های مهم کندل را بررسی میزان ریسک‌پذیری متناسب با نوع شخصیت و میزان سرمایه افراد عنوان کرد و گفت: در تلاشیم با رصد بازار و استفاده از تکنولوژی‌های روز چشم‌اندازهای بلندپروازانه اما منطقی و قابل دسترس را در کندل فراهم کنیم چون متاسفانه شرایط و قوانین در ایران محدود است و ما نیز باید با توجه به محدودیت‌‌ها حرکت کنیم.

صادقی چشم‌انداز آتی کندل را پیشروی به سمت مدیریت ثروت اعلام کرد و توضیح داد: کندل می‌خواهد متناسب با شخصیت، نیاز و دارایی نقد به افراد کمک کند تا آنها بتوانند مدیریت ثروت انجام دهند و به صورت استاندارد سرمایه‌گذاری کنند.

همچنین به گفته صادقی، اصلی‌ترین چالش‌های پیش‌ روی کندل همان چالش‌های سایر اپلیکیشن‌های حوزه فناوری است: نه تنها برای ما بلکه برای همه اپلیکیشن‌های حوزه فین‌تک و حوزه رمزارزها و بازار سرمایه مشکل را می‌توان در نبود سازوکار قانونی مشخص دانست و شفاف نبودن قوانین و نبود سازوکارها برای استارت‌آپ‌هایی که در حوزه‌های بورسی و سرمایه‌گذاری کار می‌کنند بسیار محدودکننده است.

صادقی در پایان به تعداد کاربران کندل اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کندل نزدیک به ۵۰ هزار کاربر دارد و به صورت لحظه‌ای و در زمان حرکت بازار روی پنج بازار تحلیل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را به کاربران ارائه می‌کند.

https://pvst.ir/chc
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو