ترامپ میخواهد کریپتو را به یک اولویت ملی تبدیل کند
بلومبرگ در گزارشی به نقل از افراد مطلع میگوید دونالد ترامپ، رئيس جمهور منتخب آمریکا…
۲۸ دی ۱۴۰۳
صرافی ارز دیجیتال تترلند جدیدترین محصول خود به نام «قلک» را رونمایی کرد. سرویس قلک امکان استیکینگ ارز دیجیتال را برای کاربران فراهم میکند.
به گزارش روابط عمومی تترلند، استیکینگ ارز دیجیتال به عنوان یکی از روشهای مرسوم در صرافیهای سراسر جهان، به کاربران این امکان را میدهد که داراییهای خود را برای بازههای زمانی مشخص نگهداری و در ازای آن از شبکه پاداش دریافت کنند.
استیکینگ روشی است که در شبکههای بلاکچینی با روش اجماع POS (اثبات سهام)، کاربران میتوانند در ازای نگهداری داراییهای رمزارزی به مشارکت و همکاری در شبکه بپردازند و در قبال آن پاداش دریافت کنند. استفاده از این روش به عنوان یکی از روشهای ایمنسازی و توسعه بلاکچین شناخته میشود و مزایایی مانند صرفهجویی مصرف برق (به نسبت بلاکچینهای مبتنی بر اثبات کار مانند بیتکوین) را دارد.
شبکههای بلاکچینی مبتنی بر POW (اثبات کار) به فعالیت مدام ماینرها و مصرف برق نیازمندند و به همین دلیل میتوان گفت استیکینگ همخوانی مناسبی با شرایط موجود در کشورمان دارد.
سرویس «قلک تترلند» براساس روش استیکینگ توضیح داده شده، توسعه یافته است و به کاربران تترلند اجازه میدهد تا داراییهای رمزارزی خود را در بازههای زمانی پیشنهادی نگهداری و پس از پایان این بازه، پاداش دریافت کنند.
در این سرویس، کاربران ابتدا طرح مد نظر خود را انتخاب میکنند و باتوجه به این که نگهداری هر رمزارز پاداش متفاوتی دارد، کاربر میتواند نوع رمزارز را برای نگهداری در قلک انتخاب کند. بعد از این مرحله، قلک بازههای زمانی مختلفی را پیشنهاد میدهد که در این مرحله کاربر میتواند بازه زمانی مناسب خود را انتخاب کند. بعد از پایان زمان استیککردن دارایی، پاداش به صورت مستقیم به کیفپول تترلند کاربر واریز میشود.
کاربران تترلند میتوانند از تاریخ ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۲ برای استیک کردن داراییهای خود در سرویس قلک تترلند اقدام کنند.
در تاریخ یک مرداد ۱۴۰۲، رمزارزهای تتر، بیتکوین، دوجکوین و لایتکوین به سرویس قلک تترلند اضافه شدهاند.
براساس اعلام تترلند، شبکه این رمزارزها PoS نبوده و پاداش حاصل از نگهداری آنها از طریق سرویسهای دیفای لندینگ بدست میآید.