skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تترلند: مشکلات قانون‌گذاری دلیل توقف معاملات توکن بهادار

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

بیانیه تترلند

صرافی رمزارزی تترلند در بیانیه‌ای دلیل توفق سرویس توکن اوراق‌بهادار در این صرافی را مشکلات قانون‌گذاری از سمت سازمان بورس و اوراق بهادار کشور اعلام کرد.

به گزارش پیوست، ۲۱ اردیبهشت و همزمان با معرفی نسخه جدید تترلند، این صرافی از همکاری‌اش با مزدکس برای ارائه توکن‌های اوراق بهادار خبر داد. همکاری‌ای که سابقه آن به گذشته و استفاده صرافی مزدکس از سرویس KYC تترلند برای کاهش پیچیدگی‌های احراز هویت برمی‌گردد. اما ارائه این سرویس خیلی زود متوقف شد و صرافی تترلند علت توقف سرویس را عدم امکان تامین توکن‌های بهادار بورس از سوی مزدکس اعلام کرد. سرویس توکن‌های بهادار بورس تترلند با استفاده از API مزدکس ممکن شده بود.

تترلند می‌گوید مجموعه مزدکس دلیل قطع سرویس API توکن‌های بهادار را به دلیل تفاوت در ماهیت ارائه سرویس از سمت سازمان بورس و اوراق بهادار کشور اعلام کرده و این در حالی اتفاق می‌افتد که آگاهی از ماهیت سرویس وجود داشته است. تترلند هم براساس بیانیه منتشر شده، عرضه توکن‌های را در نسخه جدید متوقف کرده است.

همچنین بیانیه تترلند نشان می‌دهد برنامه‌ بازخرید توکن‌ها برای کاربران تترلند در نظر گرفته شده است و کاربرانی که از ۲۳ اردیبهشت تا ۲۵ اردیبهشت توکن‌های بهادار را خریداری کرده‌اند می‌توانند در تماس با پشتیبانی، درخواست خود را ثبت کنند. تترلند در این بیانیه متعهد شده است که براساس نرخ لحظه‌ای توکن‌ها در زمانی که اقدام برای بازخرید انجام می‌شود، این توکن‌ها را بازخرید می‌کند.

مزدکس: امکان ارائه سرویس وجود ندارد

کسب‌وکارهای حوزه ارزهای دیجیتال، به دلیل قانون‌گذاری نشدن این حوزه، در حال حاضر مجوزی برای فعالیت ندارد. اما مدت‌هاست با استفاده از سند‌باکس در حال تلاش برای رفع نگرانی‌های قانونی و دریافت مجوز قرار گرفته‌اند. در این بین طرح مزدکس هم در سندباکس قرار گرفته است و مزدکس باید نگرانی‌های اساسی نهادهای قانون‌گذار از نظر فقهی، فنی، حقوقی و دیگر موضوعات را برطرف کند.

محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس در مصاحبه با پیوست با توضیح این موارد گفت: از ایرادات بیان شده در مورد استفاده از API مزدکس و خریدوفروش توکن‌های بهادار در پلتفرم‌های معاملاتی دیگر مانند تترلند، الزام به استفاده از تایید هویت سجامی و استفاده از ریال برای خرید و فروش‌ این توکن‌ها بوده است. در این سرویس که به روش B2B مورد استفاده قرار گرفته بود، تترلند با استفاده از API مزدکس به عنوان مشتری شناخته می‌شد.

او در ادامه گفت: در جریان همکاری با تترلند این موضوع رعایت شده است. به این معنی که تترلند با مزدکس تسویه ریالی داشته و از نظر تایید هویت هم موارد لازم انجام شده است. در این مدل ارتباط ما B2B بوده است.

همچنین مدیرعامل مزدکس در ادامه گفت: اما نهاد ناظر به این دلیل که توکن‌های بهادار در تترلند در حال معامله با دیگر ارزهای دیجیتال شده‌اند و پروسه احراز هویت کاربران هم با استفاده از سامانه سجام انجام نشده است، دستور توقف سرویس را صادر کرده‌اند. از نظر نهاد ناظر این عمل بازفروش دارایی در دیگر پلتفرم‌ها عنوان شده است که امکان ادامه فعالیت را ندارد.

قاسمی در پایان با عذرخواهی از مجموعه و کاربران تترلند گفت: متاسفانه در این مورد و به دلیل مشکلات، امکان ارائه سرویس وجود نداشت با این حال با برطرف کردن مشکلات و نگرانی‌ها می‌توانیم در همکاری‌های آینده شرایط بهتری در کل اکوسیستم ارزهای دیجیتال داشته باشیم.

https://pvst.ir/ew1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو