skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

فناوری

نازنین نقی‌زاده نویسنده میهمان

راهنمای جامع آموزش ثبت نام و استفاده از توییتر

نازنین نقی‌زاده
نویسنده میهمان

۹ فروردین ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲۰ دقیقه

ثبت نام و استفاده از توییتر

در این مطلب می‌خوانید

    توییتر یکی از شبکه‌های اجتماعی است که این روزها از آن به عنوان یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان یاد می‌شود. بسیاری از کاربران در توییتر فعال هستند و پست‌های مختلف و چالشی بسیاری را منتشر می‌کنند. توییتر این امکان را به شما می‌دهد تا در زیر یک دقیقه نظرتان را در مورد یک موضوع خاص بنویسید و خیلی سریع انتشار دهید.

    در این مطلب با عنوان آموزش جامع ثبت نام و استفاده از توییتر در خدمت شما هستیم تا تمام چیزهایی را که نیاز است در مورد این پیام‌رسان به شما بگوییم.

    توییتر چیست؟

    واژه توییتر یا “twitter” در زبان انگلیسی به معنی جیک‌جیک کردن است و این کلمه تشبیهی از پست‌هایی است که کاربران در این پیام‌رسان انتشار می‌دهند. سرعت اشتراک‌گذاری داده‌ها و اطلاعات در توییتر بسیار زیاد است. به محض اینکه اتفاق جدیدی رخ می‌دهد، می‌توانید با هشتگ‌های مرتبط به این اتفاق، پستی را در توییتر به اشتراک بگذارید.

     ثبت نام و استفاده از توییتر

    یکی از دلایلی که باعث شده پیام‌رسان توییتر محبوبیت زیادی در دنیا داشته‌باشد، استفاده سران کشورها و افراد سیاسی از آن است. بسیاری از افراد سیاسی از جمله دونالد ترامپ در فضای توییتر فعال هستند و پست‌های مختلفی را در بستر آن به اشتراک می‌گذارند.

    اپلیکیشن توییتر در سال ۲۰۰۶ راه‌اندازی شد و طولی نکشید که در بین بسیاری از کاربران دنیای اینترنت محبوبیت پیدا کرد. از زمان راه‌اندازی توییتر تا به الان برنامه‌های پیام‌رسان زیادی روی کار آمدند اما هیچ کدام نتوانستند به اندازه این برنامه موفق شوند.

    پیام‌رسان توییتر چه ویژگی‌هایی دارد؟

    در ادامه به بررسی مهم‌ترین ویژگی‌های این برنامه می‌پردازیم:

    • به دلیل اینکه پیام‌ها با سرعت بالایی در پیام‌رسان توییتر منتشر شوند،  طول متن در پست‌ها محدودیت‌هایی دارد و فقط می‌توانید تا حداکثر ۲۸۰ کاراکتر متن بنویسید.
    • شما می‌توانید در لحظه تعداد زیادی توییت یا پست در توییتر انتشار دهید. اهداف پست‌های شما هم می‌توانند کاملا متفاوت از هم باشند.
    • شما می‌توانید اخرین پست‌های کاربران را در این شبکه اجتماعی مشاهده کنید و در صورت تمایل حتی برخی از کاربران را هم در آن دنبال کنید.
    • بروزرسانی‌های پیام‌رسان توییتر از روش‌های مختلفی مثل پیامک، ایمیل، RSS و غیره به شما اطلاع‌رسانی می‌شود.

    آشنایی با اصطلاحات پرکاربرد توییتر

    در این بخش از مطلب آموزش جامع ثبت نام و استفاده از توییتر قصد داریم برخی از واژه‌ها و عبارات پرکاربرد در این برنامه را بررسی کنیم و در مورد آن‌ها حرف بزنیم:

    • توییت (Tweet): به پست‌هایی که داخل توییتر منتشر می‌شوند، توییت می‌گویند. این پست‌ها شامل ۲۸۰ کاراکتر متن می‌شوند. محتواهایی مثل لینک، تصویر، ویدیو و غیره را هم می‌توانید در قالب یک توییت انتشار دهید.
    • ریتوییت (Retweet): اگر بخواهید پست یکی از کاربران توییتر را در صفحه شخصی‌تان در این پیام‌رسان دوباره انتشار دهید، به این کار ریتوییت کردن می‌گوید.
    • موضوعات داغ (Trending Topics): ترند نام دیگر موضوعات داغ است و توییتر یک بخش کاملا مجزا را برای آن در نظر گرفته است. وقتی هشتگ‌هایی که در دنیای توییتر هستند بیش از حد استفاده می‌شوند، در بخش ترند قرار خواهند گرفت. در واقع هشتگ‌های پرتکرار همان موضوعات داغ هستند و می‌توانید آنها را در بخش ترند توییتر مشاهده کنید.
    • توییت تجاری (Promoted Tweets): اگر به یک شرکت هزینه‌ای پرداخت شود، شرکت مربوطه توییت را به عنوان تبلیغات نمایش می‌دهد.
    • رشتو: اصطلاح رشتو وقتی به کار می‌رود که بخواهید درباره یکی از موضوعات خاص در دنیای توییتر با دیگر کاربران بحث کنید. در واقع ویژگی رشتو به این دلیل در توییتر به‌وجود آمد تا بدون اینکه در توییت‌ها بی‌نظمی به وجود بیاید، بتوانید با کاربران دیگر تعامل داشته باشید.
    • فالوور (Follower): به کسانی که در پیام‌رسان توییتر صفحه شخصی‌تان را دنبال می‌کنند فالوور می‌گویند.
    • فالوئینگ(Following): به کسانی که شما صفحه شخصی آنها را در پیام‌رسان توییتر دنبال می‌کنید، فالوئینگ می‌گویند.
    • تایم‌لاین (Timeline): بخش تایم‌لاین شباهت‌های زیادی به بخش اکسپلور اینستاگرام دارد. در این بخش شما می‌توانید آخرین پست‌های کاربران دنیای توییتر را مشاهده کنید.
    • دی‌اکتیو (Deactivate): اگر اکانت شما در توییتر غیر فعال شود، اصطلاح دی‌اکتیو را برای این اتفاق به کار می‌برند.
    • دایرکت (Direct): به پیام‌هایی که در محیطی کاملا خصوصی و به دور از چشم دیگر کاربران برای شخصی ارسال می‌کنید، دایرکت می‌گویند.
    • توییت پین (Pin Tweet): اگر بخواهید یکی از پست‌ها یا توییت‌ها در صفحه شخصی توییترتان همواره در اول صفحه قرار بگیرد و به کاربران دیگر نمایش داده شوند، می‌توانید آن را توییت پین کنید.
    • طوفان توییتری: زمانی یک هشتگ ترند می‌شود و در بخش موضوعات داغ قرار می‌گیرد که طوفان توییتری اتفاق بیفتد. یعنی تعداد زیادی از کاربران از آن هشتگ استفاده کنند و در مورد یک موضوع خاص حرف بزنند.
    • فیواستار (Favstar): اصطلاحی که برای لایک کردن در توییتر استفاده می‌شود، فیو است و اگر تعداد لایک‌های یک توییت بیشتر از هزار عدد شود، به این اتفاق فیو استار می‌گویند.

    نحوه ساخت اکانت در توییتر

    در این بخش از آموزش جامع ثبت نام و استفاده از توییتر می‌خواهیم ساخت پروفایل کاربری را به شما آموزش دهیم. همین ابتدا این نکته را در نظر داشته باشیم که کشور ایران جزو کشورهای تحریمی در پیام‌رسان توییتر است و به صورت عادی نمی‌توانید وارد سایت آن شوید. برای استفاده از توییتر باید حتما یک VPN داشته باشید. طبق مراحلی که در ادامه می‌گوییم پیش بروید تا پروفایل کاربریتان را در توییتر بسازید:

    • در مرحله اول وارد سایت twitter.com شده و روی گزینه sign up کلیک کنید.
    • صفحه‌ای برایتان باز می‌شود که باید در آن فیلدهای مربوط به Full name (نام و نام‌خانوادگی)، Email (ایمیل فعالی که از آن استفاده می‌کنید) و Password (رمز عبوری قوی که شامل حروف بزرگ و کوچک و اعداد می‌شود) را پر کنید.
    • با وارد کردن ایمیل، در صفحه بعد از شما شماره موبایل درخواست می‌شود. در این مرحله می‌توانید روی دکمه skip بزنید و از این مرحله رد شوید. در صورتی هم که تمایل به وارد کردن شماره تلفن همراه دارید، کد ایران که +98 است را انتخاب کرده و سپس شماره موبایل‌تان را در فیلد مربوطه وارد کنید. یک کد تایید برایتان ارسال می‌شود که با وارد کردن کد در بخش Your Code و کلیک روی Submit می‌توانید وارد مراحل بعد شوید.
    • وارد صفحه Choose a username می‌شوید که مربوط به انتخاب نام کاربریتان است. هر نامی که در اینجا در نظر بگیرید، به عنوان کد ملی ما در توییتر شناخته می‌شود و کاربران با جست‌و‌جوی آن می‌توانند شما را پیدا کنند. در انتخاب نام کاربری دقت داشته باشید که کسی آن را از قبل انتخاب نکرده و منحصر به فرد باشد. در صورتی که نام کاربریتان تا به حال رزرو نشده باشد، توییتر یک تیک سبز رنگ به شما نشان می‌دهد که در این صورت می‌توانید روی دکمه Next بزنید تا وارد مراحل بعدی ثبت نام شوید.
    • در صفحه جدیدی که برایتان باز می‌شود باید یک عکس برای پروفایل کاربری‌تان انتخاب کنید. عکس را انتخاب کنید و روی دکمه Continue کلیک کنید.
    • صفحه خوش‌آمدگویی توییتر برایتان باز می‌شود که با کلیک روی دکمه lets go می‌توانید وارد دنیای توییتر شوید.
    • توییتر یک صفحه با تعدادی تاپیک و موضوع خاص برایتان باز می‌کند. روی موضوعاتی که به آنها علاقه دارید کلیک کنید تا از آن به بعد توییتر پست‌های مرتبط با همان موضوعات را برایتان نشان دهد.
    • صفحه جدیدی که در این مرحله باز می‌شود مخصوص کسانی است که می‌خواهند در دنیای توییتر با دوستانی که gmail یا outlook دارند ارتباط بگیرند. اگر شما تمایلی به این کار ندارید می‌توانید روی دکمه No Thanks بزنید و از این مرحله رد شوید.
    • در صفحه بعدی لیستی از افراد معروف را می‌بینید که توییتر برایتان باز می‌کند. در صورتی که تمایل به دنبال کردن این افراد دارید روی دکمه Follow & continue بزنید.
    • آخرین مرحله در ثبت نام توییتر مربوط به پیامی است که این پیام‌رسان به منظور ارسال نوتیفیکیشن به شما نشان می‌دهد. در صورتی که دوست دارید بروزرسانی‌های پست‌های توییتر یا پیام‌های فالوو را متوجه شوید روی دکمه Turn on notification بزنید. در غیر این صورت با کلیک روی Not now پیام را ببندید.

    به شما تبریک می‌گوییم، با همین چند مرحله ساده در توییتر ثبت نام کرده‌اید و یک اکانت کاربری ساختید.

    تکمیل پروفایل کاربری در توییتر

    درست است که شما در پیام‌رسان توییتر ثبت نام کردید و حالا جزو کاربران آن هستید اما هنوز هم مراحلی باقی مانده تا بتوانید پروفایل کاربریتان را در این پیام‌رسان تکمیل کنید.

    در این بخش از مطلب آموزش جامع ثبت نام و استفاده از توییتر می‌خواهیم به شما بگوییم که چطور اقدام به کامل کردن پروفایل کاربری خود در توییتر کنید.

    در بخش بالای وب‌سایت توییتر و در سمت چپ یک آیکون پروفایل وجود دارد که با کلیک روی آن و Setting and privacy وارد بخش تنظیمات پروفایل کاربریتان می‌شوید. در این بخش صفحه‌ای با فیلدهای مختلف به شما نمایش داده می‌شود که به توضیح آنها در ادامه می‌پردازیم:

    • فیلد User name: بخش User name یا نام کاربری به صورت خودکار توسط توییتر در نظر گرفته می‌شود اما اگر می‌خواهید نام کاربری منحصر‌به‌فردتان را داشته باشید می‌توانید روی فیلد این بخش کلیک کنید و نام کاربری دلخواهتان را انتخاب کنید. بعد از انتخاب نام کاربری روی دکمه Save Changes در پایین صفحه بزنید و بعد از وارد کردن تنظیمات را ذخیره کنید و دوباره وارد صفحه شوید تا دیگر تنظیمات را انجام دهید.
    • انتخاب عکس پروفایل: اگر در مراحل اولیه ثبت نام عکس پروفایلتان را انتخاب نکردید، می‌توانید روی آیکون دوربین در سمت چپ صفحه کلیک کنید و با زدن روی دکمه Upload photo عکسی که در نظر دارید را انتخاب کرده و سپس روی گزینه Apply بزنید.
    • فیلد Name: در این بخش می‌توانید نامی را انتخاب کنید که دوست دارید کاربران دیگر شما را با این نام ببینند و بشناسند. توجه کنید که این فیلد با فیلد نام کاربری یا User name متفاوت است. User name شناسه کاربری شما و Name هم نام نمایشی شماست.
    • فیلد Bio: این بخش مربوط به بیوگرافی است و شما می‌توانید در آن توضیحاتی در مورد خود، زندگی، علایق، مهارت‌ها، توانایی‌هایتان و هر چیزی که دوست دارید، بنویسید.
    • فیلد Location: در صورت تمایل برای مشخص شدن محل زندگیتان می‌توانید فیلد لوکیشن را هم پر کنید.
    • فید Website: اگر صاحب وب‌سایت هستید می‌توانید در این بخش نام وب‌سایت خود را وارد کنید.
    • بخش Theme color: در این بخش می‌توانید پوسته یا همان تم محیط کاربری توییتر را برای خود تغییر دهید.

    با پر کردن فیلدهای مربوطه می‌توانید روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا تمامی تغییرات دلخواهتان ذخیره شوند.

    آموزش استفاده از توییتر

    تا به اینجا درباره ثبت نام و نکات مختلف مربوط به پیام‌رسان توییتر حرف زدیم. حالا قصد داریم نحوه استفاده از این پیام‌رسان را در مطلب آموزش جامع ثبت نام و استفاده از توییتر به شما بگویم.

    چگونه یک پست در توییتر انتشار دهیم یا به اصطلاح توییت بزنیم؟

    در صفحه توییتر عبارتی با نام “?Whats happening” وجود دارد که با کلیک روی آن می‌توانید یک پست ایجاد کنید. در اینجا از شما می‌خواهد متنی بنویسید. امکان انتشار گیف، نظرسنجی یا تصویر هم در این بخش به جای متن وجود دارد. بعد از نوشتن متن یا کامل کردن این بخش می‌توانید روی دکمه Tweet بزنید تا پست شما در دنیای اینترنت منتشر شود .

    در توییت‌زدن قوانینی وجود دارد که در ادامه آن‌‌ها را لیست می‌کنیم:

    • شما فقط در هر توییت می‌توانید یک گیف منتشر کنید.
    • شما امکان انتشار یک ویدیو در هر پست را دارید.
    • در هر پست فقط امکان انتشار ۴ عکس وجود دارد.
    • تعداد کاراکترهای در متن هر پست نباید بیشتر از ۲۸۰ کاراکتر شود.

    چگونه یک توییت را در توییتر حذف کنیم؟

    ممکن است به هر دلیلی توییتی را در توییتر پست کرده باشید و بخواهید آن را از بین ببرید. اگر قصد حذف کردن توییت در کامپیوتر را دارید در بالای هر توییت شما یک فلش وجود دارد که با کلیک روی آن و زدن Delete Tweet می‌توانید توییت را برای همیشه حذف کنید.

    اگر قصد حذف توییت در موبایل‌های ios را دارید باید اول روی توییت کلیک کرده و سپس فلش بالای آن را بزنید و با انتخاب Delete Tweet توییت را پاک کنید.

    اگر هم قصد حذف توییت در موبایل‌های اندروید را دارید، باید روی فلش مورد نظر در توییت کلیک کرده و سپس گزینه Delete  و بعد هم Yes را بزنید تا توییت مورد نظر پاک شود.

    توجه کنید که امکان حذف چندین توییت به صورت همزمان در توییتر وجود ندارد و برای همین شما باید هر توییت را به صورت موردی پاک کنید و به سراغ توییت بعدی بروید.

    چگونه در توییتر جست‌و‌جو کنیم؟

    توییتر بخشی به نام Moments دارد که اگر روی آن کلیک کنید می‌توانید موضوعات مختلفی مثل ورزش، سرگرمی یا اخبار را ببینید. با کلیک روی هر بخش پست‌های مربوط به همان بخش به شما نمایش داده می‌شود.

    گاهی‌وقت‌ها می‌خواهید شخصی با نام کاربری خاصی را در توییتر پیدا کنید. برای این کار کافیست تا در جست‌و‌جو، نام کاربری او را وارد کنید و سپس اگر این نام را درست وارد کردید، توییتر صفحه او را نمایش می‌دهد که در صورت تمایل امکان فالوو یا دنبال کردن او را دارید.

    چگونه در توییتر لایو از خودمان نمایش دهیم؟

    اگر می‌خواهید یک ویدیوی لایو از خودتان در صفحه شخصی‌تان نمایش دهید، با کلیک روی نوشتن توییت و زدن روی Live video می‌توانید این کار را انجام دهید. با کلیک روی آیکون میکروفون، لایو از حالت تصویری به حالت صوتی تغییر پیدا می‌کند. زمانی که ویدیو خود را گرفتید و خواستید لایو را به پایان برسانید، چند ثانیه انگشت خود را روی صفحه لایو نگه دارید و سپس صفحه را به پایین بکشید و روی دکمه Stop broadcast بزنید تا لایوتان تمام شود.

    چگونه ریپلای و منشن در توییتر درج کنیم؟

    اگر پستی را در توییتر دیدید و دوست داشتید نظر خود را در مورد آن بیان کنید، می‌توانید روی آیکون ریپلای که شبیه یک ابر کوچک است کلیک کرده و نظر خود را در آن‌جا درج کنید. اگر قصد دارید شخص خاصی را منشن کنید و فقط با او حرف بزنید، می‌توانید با زدن دکمه @ و سپس نام کاربری وی، پیام خود را برایش بنویسید.

    چگونه یک توییت را در توییتر لایک کنیم؟

    اگر بخواهید یک توییت را در توییتر لایک کنید کافیست روی آیکون قلب که در پایین هر پست و توییت وجود دارد کلیک کنید. وقتی که این قلب رنگی شد یعنی شما پست مورد نظر را لایک کرده‌اید.

    روش کوت کردن در توییتر چیست؟

    اگر قصد دارید برای یک توییت در توییتر نظر بگذارید و این نظر را با دیگران هم به اشتراک بگذارید، به این کار کوت می‌گویند. در صورتی که دیگران توییت‌های شما را کوت کنند، از بخش نوتیفیکیشن این موضوع به شما اطلاع داده می‌شود.

    روش کوت‌کردن در کامپیوتر و موبایل متفاوت است. در کامپیوتر اول باید با کلیک روی علامت ریتوییت، پیام خود را بنویسید و سپس روی گزینه توییت کلیک کنید.

    در موبایل‌های اندروید و ios نیز شما اول باید روی دکمه ریتوییت بزنید و بعد با باز شدن صفحه پاپ آپ باید روی دکمه Retweet with comment زده و سپس تمام مراحل توییت زدن را تکرار کنید تا بتوانید عملیات کوت کردن را انجام دهید. اگر این کار را بکنید، توییتر برای شخص مورد نظر هم نوتیفیکیشنی می‌فرستد.

    روش‌های بالا بردن فالوور در توییتر

    چند روش کاربردی و خوب برای بالا رفتن تعداد دنبال‌کنندگان در توییتر وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم:

    • عکس‌هایی با کیفیت و جذاب روی پروفایل کاربریتان بگذارید تا نظر دیگر کاربران توییتر به اکانت شما جلب شود و بخواهند شما را فالوو کنند.
    • برای بالا رفتن تعداد فالوور‌ها حتما حساب کاربریتان را در حالت عمومی قرار دهید. صفحات کاربری خصوصی یا محافظت شده معمولا دنبال‌کننده‌های کمتری نسبت به صفحات کاربری عمومی دارند.
    • در توییت‌ها ریپلی بگذارید و نظرتان را در مورد توییت‌های دیگران بگویید. از این روش می‌توانید خود را به کاربران توییتر معرفی کنید.
    • در مطالبی که می‌نویسید و به اشتراک می‌گذارید حتما از هشتگ‌ها استفاده کنید.
    • بیویی مناسب در مورد خودتان بنوسید تا دیگران با خواندن آن مشتاق شوند که شما را فالو کنند.
    • همواره به اندازه‌ای مناسب توییت منتشر کنید. یعنی تعداد توییت هایتان در روز نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد.
    • زیاد عملیات ریتوییت را انجام ندهید چون برای کاربرانتان خسته‌کننده می‌شود.

    مزیت‌های پیام‌رسان توییتر چیست؟

    ما در ادامه برخی از مهم‌ترین مزیت‌های پیام‌رسان توییتر را برایتان لیست کرده‌ایم:

    • شبکه اجتماعی قدرتمند: این شبکه اجتماعی در تمام دنیا شهرت دارد و به وسیله سیستم فالوویی که دارد می‌تواند میلیون‌ها کاربر را در سراسر جهان به هم وصل کند.
    • سرعت بالا: شما در سریع‌ترین زمان می‌توانید در توییتر پستی را توییت کنید و نظر خود را در مورد یک موضوع خاص بیان کنید.
    • ارتباط با افراد معروف: از آن‌جا که بیشتر افراد معروف در توییتر فعال هستند شما می‌توانید به طور مستقیم با آنها ارتباط بگیرید و حرف بزنید.
    • رایگان بودن: برای عضویت و استفاده از خدمات شبکه اجتماعی توییتر نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای ندارید و این پیام‌رسان به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار گرفته است.
    • امنیت بالا: پیام‌رسان توییتر اقدامات امنیتی مختلفی را برای کاربران به وجود آورده است تا حریم شخصیشان را حفظ کنند.
    • اشتراک‌گذاری محتوای چندرسانه‌ای: علاوه بر متن شما می‌توانید انواع محتوای صوتی، ویدیویی و غیره را هم در توییتر به اشتراک بگذارید.
    • کاربرد راحت: شما تنها با داشتن یک ایمیل امکان ثبت نام در توییتر و استفاده از خدمات آن را دارید.
    • تبلیغات رایگان: شما بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای می‌توانید تبلیغاتی هدفمند و کاربردی در توییتر داشته باشید.

    عیب‌های پیام‌رسان توییتر چیست؟

    اما پیام‌رسان توییتر عیب‌ها و مشکلاتی هم دارد که نباید از آن‌‌ها چشم‌پوشی کرد. در ادامه به بررسی عیب‌های این شبکه اجتماعی می‌پردازیم:

    • محدودیت در طول پیام: شما در هر پست فقط امکان نوشتن ۲۸۰ کاراکتر را دارید و برای محتوای بیشتر از این باید یک توییت دیگر به اشتراک بگذارید.
    • اعتیاد زیاد: یکی از مشکلات دیگر شبکه توییتر به دلیل جذابیت بالای آن است. در واقع به دلیل اعتیاد آور بودن این پیام‌رسان، وقت زیادی از شما گرفته می‌شود.

    آیا از توییتر استفاده کنم؟

    در طول این مطلب با عنوان ثبت نام و استفاده از توییتر نکات مختلفی را درباره این شبکه اجتماعی بیان کردیم و حالا می‌دانید که توییتر چیست، چه ویژگی‌ها، مزیت‌ها و عیبی‌هایی دارد و همچنین روش استفاده از آن را هم یاد گرفتید. ما تمام سعی خود را کردیم تا این شبکه اجتماعی را به طور کاملا کاربردی به شما آموزش دهیم تا بعد از خواندن این مطلب بتوانید حساب توییتری خود را فعال کنید و از طریق آن در دنیای توییتر فعالیت کنید.

    توییتر به عنوان یکی از قوی‌ترین شبکه‌های اجتماعی می‌تواند برایتان سرگرم‌کننده باشد و زمان اوقات فراغتتان را پر کند. اینکه از شبکه اجتماعی توییتر استفاده کنید یا نه یک تصمیم شخصی است اما اگر بتوانید برای استفاده از آن حدومرز بگذارید و زمان زیادی را پای آن نگذارید، قطعا این شبکه اجتماعی به کارتان می‌آید و باعث می‌شود از اتفاقات روز دنیا بی‌خبر نمانید.

    توییتر مثل صدها شبکه اجتماعی دیگر مزیت‌ها و عیب‌هایی دارد و شما باید به شکلی از آن استفاده کنید تا تنها از مزیت‌هایش بهره‌مند شوید. این شبکه اجتماعی حالا تبدیل به بستر اصلی تبادل اطلاعات مهم کاربران شده و خیلی‌ها دیگر به توییتر نه نگاه سرگرمی بلکه نگاه خبری و اطلاع‌رسانی دارند.

    اگر شما به دنبال یک شبکه اجتماعی فقط برای سرگرمی هستید، شاید برنامه‌های تلگرام یا اینستاگرام بیشتر از توییتر برایتان جذابیت داشته باشند اما اگر به دنبال برنامه‌ای برای دریافت اطلاعات روز دنیا هستید و می‌خواهید با افراد سرشناس به طور مستقیم ارتباط برقرار کنید و نظرات‌شان را در مورد موضوعات مختلف بخوانید، قطعا توییتر گزینه بهتری نسبت به سایر نرم‌افزارهاست.

    توییتر فضای جدی‌تری نسبت به سایر پیام‌رسان‌ها دارد و برای همین بیشتر موضوعاتی که کاربران در آن در موردش صحبت می‌کنند به جای تفریح‌ و سرگرمی، موضوعات داغ اجتماعی هستند.

    اگر شما هم حرفی در این‌باره دارید و می‌خواهید نظرات خود را به گوش دیگران برسانید، چه خوب که همین حالا با توجه به مطالبی که در این مقاله با موضوع آموزش جامع ثبت نام و استفاده از توییتر به اشتراک گذاشتیم، حساب کاربریتان را در توییتر ساخته و وارد دنیای این پیام‌رسان شوید.

    آموزش جستجو در توئیتر

    فرمول‌های جستجو در توییتر (اپراتورهای جستجو)، برای اصلاح و سفارشی‌کردن نتایج جستجوی توییتر استفاده می‌شوند.  برخی از فرمول‌های رایج جستجوی توییتر شامل موارد زیر هستند:

    جستجوی کلمه کلیدی: این ساده‌ترین فرمول جستجو است. فقط کلمه یا عبارت مورد نظر خود را در کادر جستجوی توییتر وارد کنید. به عنوان مثال، “COVID-19” یا “Black Lives Matter”.

    جستجوی دقیق عبارت: اگر می خواهید یک عبارت دقیق را جستجو کنید، آن را در علامت نقل قول قرار دهید. به عنوان مثال، “تغییر آب و هوا”.

    جستجوی هشتگ: برای جستجوی یک هشتگ خاص، علامت هشتگ (#) را قبل از کلمه وارد کنید. مثلاً #انگیزه #دوشنبه.

    جستجوی نام کاربری: برای جستجوی توییت‌هایی که به کاربر خاصی اشاره می‌کنند، قبل از نام کاربری علامت “@” را وارد کنید. برای مثال @peivast.

    OR search: برای جستجوی توییت‌هایی که حاوی یکی از چندین کلمه کلیدی یا عبارت هستند، از عملگر OR استفاده کنید. به عنوان مثال، “تغییر آب و هوا” یا “گرمایش جهانی”.

    حذف جستجو: برای حذف برخی کلمات کلیدی یا عبارات از نتایج جستجوی خود، از علامت منفی (-) قبل از کلمه استفاده کنید. به عنوان مثال، “فیلترینگ در جهان” – ایران.

    جستجوی نزدیک: برای جستجوی توییت‌هایی که حاوی دو یا چند کلمه در فاصله مشخصی از یکدیگر هستند، از عملگر نزدیک استفاده کنید. مثلاً “coffee” near:3 “shop”

    جستجوی محدوده تاریخ: برای جستجوی توییت‌هایی که در محدوده تاریخی خاصی ارسال شده‌اند، از عملگرهای since: و تا: استفاده کنید. به عنوان مثال “COVID-19” since:2022-01-01 until:2022-01-31

    فیلتر بر اساس نوع رسانه: برای جستجوی توییت هایی که حاوی نوع خاصی از رسانه هستند، از عملگر فیلتر استفاده کنید. به عنوان مثال، “climate change” filter:images

    جستجوی سوال: برای جستجوی توییت‌هایی که سوال می‌پرسند، از علامت سوال (؟) در انتهای کلمه کلیدی یا عبارت استفاده کنید. به عنوان مثال، “بهترین رستوران های بوشهر؟”.

    مهمترین اصطلاحات توییتر

    توییت: پیامی که در توییتر ارسال می‌شود و می‌تواند حاوی حداکثر ۲۸۰ کاراکتر متن و همچنین تصاویر، ویدیو‌ها و پیوند‌ها باشد.
    لایک Like: با کلیک روی نماد قلب نشان می‌‌دهید با آن موافق هستید یا از آن قدردانی می‌کنید.
    هشتگ Hashtag: کلمه یا عبارتی که قبل از آن علامت # برای دسته‌بندی و جستجوی توییت‌ها استفاده می‌شود.
    دنبال‌کننده Follower: شخصی که در حساب توییتر شما مشترک می‌شود و توییت‌های شما را در تایم‌لاین خود دریافت می‌کند.
    منشن Mention: ذکر نام کاربری با استفاده از @ در توییت برای هدایت پیام به سمت کاربر یا اطلاع دادن به او.
    Retweet ری‌توئیت: به اشتراک‌گذاری توییت شخص دیگری با فالوور‌های خود.
    پیام مستقیم Direct Message (DM): پیام خصوصی بین کاربران توییتری که یکدیگر را دنبال می‌کنند ارسال می‌شود.
    موضوعات پرطرفدار Trending Topics: محبوب‌ترین هشتگ‌ها و کلمات کلیدی در توییتر در هر زمان معین.
    مومنت Moments: مجموعه‌ای از توییت‌ها که رویداد یا موضوع خاصی را برجسته می‌کنند.
    حساب تأیید شده Verified account: یک حساب توییتر که اعتبار آن توسط توییتر تأیید شده است.
    توییتر هندل Twitter handle: نام کاربری منحصر به فرد کاربر در توییتر که قبل از آن علامت “@” قرار می‌گیرد.
    لیست‌های توییتر Twitter Lists: راهی برای سازماندهی حساب‌های توییتر به گروه‌ها بر اساس موضوعات یا علایق خاص.
    بیو Bio: شرح مختصری از نمایه یک کاربر، که در زیر نام کاربری و تصویر نمایه آن‌ها ظاهر می‌شود.
    تایملاین Timeline: فهرستی از توییت‌های حساب‌هایی که کاربر دنبال می‌کند، به ترتیب زمانی معکوس نمایش داده می‌شود.
    آنالیتیکس Analytics: ابزاری است که توسط توییتر برای اندازه‌گیری عملکرد توییت‌ها و حساب کاربری، از جمله میزان تعامل، دسترسی و جمعیت فالوور ارائه می‌شود.

    پیام‌رسان توییتر، بهترین پیام‌رسان دنیا

    ما در این مطلب با عنوان ثبت نام و استفاده از توییتر سعی کردیم به طور کامل درباره این شبکه اجتماعی حرف بزنیم. با توجه به نکات و مطالبی که در این مقاله گفتیم بدون شک می‌توان توییتر را یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی حال حاضر در تمام  دنیا معرفی کرد که ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد و روزبه‌روز به قابلیت‌های آن افزوده می‌شود. این شبکه اجتماعی فرصتی برای دورهمی‌های آنلاین و به اشتراک گذاشتن نظرات در مورد یک موضوع خاص را به کاربرانش می‌دهد.

    https://pvst.ir/ef4

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو