skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات: رکورد ترافیک داخلی شکسته شد

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۹ آذر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ آذر ۱۴۰۱

عیسی زارع پور تلوبیون

وزیر ارتباطات اعلام کرد رکورد تولید و مصرف ترافیک داخلی در جریان مسابقه فوتبال ایران و آمریکا با حدود ۶ ترابیت بر ثانیه شکسته شد. به گفته زارع‌پور، بیش از ۲.۵ ترابایت از این ترافیک متعلق به تلوبیون بوده است.

به گزارش پیوست، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (۹ آذر ۱۴۰۱) در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد رکورد ترافیک مصرفی داخلی شکسته شده است. زارع‌پور گفت: «رکورد جدید دیگر ۶ ترابیت بر ثانیه ترافیک تولید و مصرف‌شده در داخل کشور بود که بخش عمده آن از طریق تلوبیون بود. برای اولین بار است که شاهد چنین ترافیکی در شبکه کشور هستیم. حاصل زحمات هفت هشت ماه اخیر همکاران است که زیرساخت‌ها را فراهم کردند.»

زارع‌پور پیش از این نیز، ۲۴ آبان‌ماه، در صحن علنی مجلس حاضر شده و اعلام کرده بود نسبت ترافیک داخلی و خارجی برعکس و ۶۰ به ۴۰ شده است.

او ادامه داد: «این نشان می‌دهد زیرساخت‌های ارتباطی کشور آماده است و هم اینکه پلتفرم‌هایمان آمادگی پذیرایی از کاربران میلیونی را دارند. دیشب فقط تلوبیون ۲.۵ ترابیت بر ثانیه ترافیک داشت که عدد بسیاری بزرگی است. جای تبریک به خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور دارد.»

زارع‌پور همچنین گفت: «دیشب برای اولین بار بیش از ۱۵ درصد ترافیک مورد نیاز مردم در تلوبیون و سرویس‌های پرمخاطب دیگر از طریق چهار استان در همان نواحی تامین شد و دیگر ترافیک به تهران نمی‌آمد.»

وزیر ارتباطات افزود: «الآن بیش از ۹۵ درصد ترافیک کشور در تهران است. ما کاری را از پارسال شروع کردیم که در هشت نقطه کشور بتوانیم دیتاها و سرویس‌های پرمخاطب را به صورت محلی در اختیار مردم قرار دهیم. برای بازی‌های جام جهانی از چهار نقطه مشهد، اهواز، تبریز و شیراز شروع کردیم.»

وزیر ارتباطات همچنین درباره رشد پیام‌رسان‌های داخلی نیز توضیح داد: «استقبال مردم از پیام‌رسان‌های داخلی خیلی خوب بوده است. روبیکا به ۳۵، ۳۶ میلیون کاربر فعال ماهانه، ایتا ۱۵ میلیون کاربر فعال ماهانه، بله و سروش‌پلاس هم به حدود ۹.۵ میلیون کاربر فعال ماهانه رسیده‌اند.»

حال با گذشت حدود سه ماه از فیلتر شدن اینستاگرام و واتس‌اپ و یک ماه پس از رونمایی از بسته حمایتی دولت از کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتالی، آمارهای اعلامی وزیر ارتباطات نشان می‌دهد این پیام‌رسان‌ها در حال رشد هستند.

https://pvst.ir/dlg
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو