skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

محدودیت‌های اتریوم چیست؟

۱۳ مهر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

اتریوم

اتریوم، مانند بیت‌کوین، در صنعت رمزارزها مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. اتریوم شبکه‌ای غیرمتمرکز است که به کاربران امکان ایجاد پلتفرم‌های مختلف، انجام معاملات و سرمایه‌گذاری از طریق قراردادهای هوشمند می‌دهد. این شبکه به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نسل سوم اینترنت به واسطه پلتفرم‌ها و قراردادهای هوشمند تبدیل شده است. هرچند اتریوم تاکنون پیشرفت چشگیری کرده اما این شبکه هم با محدودیت‌هایی مواجه است که توسعه‌دهندگان همواره در حال تلاش برای رفع آنها هستند.

به گزارش پیوست، اتریوم در بین کاربران فراتر از یک رمزارز شناخته می‌شود. این پروژه به عنوان دومین پروژه از نظر ارزش در بین رمزارزها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. ویتالیک بوترین، بنیان‌گذار اتریوم، این پروژه را به منظور رفع ایرادات بیت‌کوین پایه‌گذاری کرد. همان‌طور که در سال ۲۰۱۳ و در وایت‌پیپر اتریوم گفته شد، قراردادهای هوشمند خودکار عمل می‌کنند و تغییرناپذیر هستند.

همین ویژگی باعث شد خیلی زود ایده‌های مختلف راه خود را به سوی اتریوم پیدا کنند و دنیایی غیرمتمرکز در اتریوم ساخته و امکان انجام تعاملات بین کاربران بدون نیاز به واسطه فراهم شود.

ایده‌ها به راحتی در اتریوم پیاده‌سازی شدند و در سال ۲۰۱۶ گروهی دموکراتیک به نام DAO شکل گرفت. این شرکت توسط یک قرارداد هوشمند پشتیبانی می‌شود، به همین دلیل نیازی به وجود یک مدیرعامل برای اعمال نفوذ نیست و انجام تغییرات تنها با رأی اکثریت امکان‌پذیر است.

با این حال زمانی که این سازمان هدف حمله هکرها قرار گرفت و حدود ۴۰ میلیون دلار از دارایی‌های The DAO به سرقت رفت، اعضا رأی به ایجاد هارد فورک در اتریوم دادند تا تراکنش مربوط به سرقت را برگردانند و سرقت را معکوس کنند. در نهایت این هاردفورک نام اتریوم را حفظ کرد و امروز با نام Ethereum Classic شناخته می‌شود.

اتریوم به کاربران و شرکت‌ها مزایای زیادی ارائه می‌دهد. از این مزایا می‌توان به استقرار سریع و سهولت استفاده، نبود تمرکز و کنترل نهاد‌های مرکزی، امکان تعریف مجوزها و سطح دسترسی‌های مختلف بر اساس استفاده، امنیت بالا و کاهش سانسور با توجه به تعداد بالای گره در شبکه، امکان انجام معملات خصوصی و حفظ حریم خصوصی، مقیاس‌پذیری و وجود شبکه‌های مخلتف لایه دومی، توکن‌سازی، قابلیت همکاری بالا با توجه به منبع‌باز بودن، وجود استانداردهای مختلف برای ایجاد انواع توکن و سازگاری بالا با محیط‌زیست اشاره کرد.

اتریوم با انجام به‌روزرسانی یکی از اصلی‌ترین چالش‌های پیش روی این شبکه را برطرف کرد اما در مقابل با چالش‌هایی همچون متمرکز شدن و کاهش امنیت مواجه شده است. با وجود این، هنوز بعضی محدودیت‌ها از زمان معرفی این پروژه باقی مانده است.

اتریوم از زبان برنامه‌نویسی Solidity استفاده می‌کند. با توجه به تسلط بسیاری از کاربران بر زبان‌های برنامه‌نویسی همچون C++، پایتون یا جاوا، یادگیری زبان مادری اتریوم می‌تواند چالش‌برانگیز باشد.

برخلاف بیت‌کوین که اهداف منحصربه‌فردی دارد، بلاک‌چین اتریوم بستری برای پلتفرم‌های مختلف قراردادهای هوشمند است که این تفاوت‌ها می‌تواند منجر به خطا، نقص و هک شود.

همچنین اتریوم نیز مانند تمام رمزارزها از نوسانات قیمتی در امان نیست. قیمت اتر، توکن بومی این شبکه در بازار نوسانات شدیدی را تجربه می‌کند که این نوسانات می‌تواند به سود یا زیان‌های شدید برای کاربران و به ویژه کاربران تازه‌کار منجر شود.

https://pvst.ir/daz

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو