skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

کمتر از ۲درصد خدمات حوزه سلامت، دیجیتالی شده است رئيس هیات مدیره لیان کپتال: رشد پلتفرم‌های سلامت روبه جلو است

الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان

۲۰ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

ژوبین علاقبند

مدیرعامل لیان کپتال می‌گوید که در حال حاضر درصد بسیار کمی از خدمات حوزه سلامت دیجیتالی شده است.

به گزارش پیوست، ژوبین علاقبند، مدیرعامل لیان کپتال در گفت‌وگو با پیوست در رابطه با فضای سرمایه‌‌گذاری روی استارت‌آپ‌های حوزه سلامت می‌گوید: «در دوران کرونا رشد استفاده مردم از پلتفرم‌های سلامت شتاب بیشتری گرفت و هرچند که در حال حاضر با بهبود وضعیت کرونا، این رشد اندکی کند شده است، اما روند همچنان رو به جلو حرکت می‌کند.»

او در رابطه با اینکه آیا کند شدن رشد استفاده از پلتفرم‌های سلامت پس از بهبود شرایط کرونا به دلیل برآورده نشدن انتظارات مردم از این پلتفرم‌ها بوده است، می‌گوید: «در حال حاضر درصد خیلی پایینی از خدمات حوزه سلامت، دیجیتال شده و شاید بیشتر از یکی دودرصد نیست. این کند شدن جای نگرانی زیادی ندارد. چرا که مردم هنوز در شرایطی هستند که باید  با این خدمات آشنا شوند و اتفاقات مهمی هم باید در کنار آن رخ بدهد.»

علاقبند ادامه می‌دهد: «به طور مثال باید وضعیت بیمه‌ها، نقش و عملکرد انها در خدمات سلامت الکترونیکی مشخص شود؛ اگر قرار است کاربر مشاوره آنلاین دریافت کند، بیمه چقدر از مبلغ را پرداخت می‌کند و چطور آن را پوشش می‌دهد. از سوی دیگر باید موضوعات مرتبط با قانون‌گذاری و رگولاتوری نیز انجام شود.»

مدیرعامل لیان کپتال در ادامه با اشاره به اینکه مهم‌ترین فاکتوری که این مجموعه برای سرمایه‌‌گذاری در نظر می‌گیرد تکمیل چرخه سلامت الکترونیکی است، توضیح می‌دهد‌:‌ «چرخه سلامت الکترونیکی از اطلاع رسانی آن شروع می‌شود؛ زمانی که مردم علائم یک بیماری را دارند، شروع به جست‌وجوی علائم خود در اینترنت می‌کنند و سپس چرخه به وارد حوزه نوبت‌گیری و سپس مشاوره آنلاین می‌شود. ادامه این مسیر ممکن است منجر به صدور نسخه الکترونیکی یا آزمایش شود که می‌توانند از خدمات مجموعه‌ای مانند هومکا استفاده کرده و این آزمایشات را در منزل انجام بدهند و بعد نتایج را آنلاین دریافت کنند. تحویل دارو در درب منزل نیز جزئی از این چرخه است. در پایان این چرخه اپلیکیشن‌هایی را داریم که می‌توانند به بیماران برای یادآوری مصرف دارو یا کنترل قند خون و چنین خدماتی کمک کنند. این چرخه‌ای است که ما در لیان به آن نگاه می‌کنیم و قصد تکمیل آن را داریم.»

 

https://pvst.ir/d5u
الهه صالحی
الهه صالحینویسنده میهمان

    روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو