skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اولین دوره جایزه نوآوری آزاده با هدف حمایت از زنان کارآفرین برگزار می‌شود

سمانه سمیع تحریریه

۹ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱

آزاده

اولین دوره «جایزه نوآوری آزاده» به مناسبت گرامیداشت «زنده‌یاد آزاده داننده» با هدف حمایت از زنان کارآفرین برگزار می‌شود.

به گزارش پیوست، نخستین دوره جایزه نوآوری آزاده نهم شهریور همزمان با تولد آزاده داننده رئیس ادوار انجمن ملی زنان کارآفرین و سازمان نظام صنفی استان تهران با هدف حمایت از زنان کارآفرین برگزار می‌شود.

آزاده داننده، عضو هیات مدیره و رئیس هیات مدیره انجمن زنان کارآفرین و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، در بهمن‌ماه ۱۴۰۰ پس از گذراندن یک دوره بیماری درگذشت.

هدف شناسایی و جهت دادن به توانمندی‌هاست

فریبا مهدیون، رئیس هیات مدیره انجمن ملی زنان کارآفرین، هدف از برگزاری اولین دوره جایزه نوآوری آزاده را شناسایی پتانسیل‌های بالقوه در زنان و کمک به توانمندی‌ها و مهارت‌های ناشناخته در میان آنها عنوان کرد و ادامه داد انجمن ملی زنان کارآفرین از ۱۸ سال گذشته با تمرکز بر حمایت از زنان فعالیت خود را ادامه داده است و حالا جایزه آزاده در ادامه همان فعالیت‌ها با شدت و قدرت بیشتری ادامه پیدا می‌کند.

فرصت ثبت‌نام تا بیست و ششم شهریور

کتایون سپهری رئیس کمیته علمی رویداد هم با توضیحی در رابطه با نحوه ثبت‌نام در این دوره افزود: علاقه‌مندان به حوزه‌های کارآفرینی و دارای ایده تا بیست و ششم شهریور ۱۴۰۱ می‌توانند آثار خود را ارسال کنند و پس از داوری اولیه با معیارهای کمیته علمی از بین طرح‌ها، ۳۲ تیم در دو شاخه «استارت‌آپ‌های نوپا و در حد ایده» و «استارت‌آپ‌های ثبت‌شده دارای محصول» انتخاب می‌شوند. استارت‌آپ‌ها طی دو ماه آموزش می‌بینند و برای ارائه اصلی آماده می‌شوند. همچنین داوران اصلی رویداد را سرمایه‌گذاران و وی‌سی‌ها تشکیل می‌دهند و در نهایت ۶ تیم برتر انتخاب خواهند شد. انجمن زنان کارآفرین نیز در تمام این مراحل در کنار تیم‌های منتخب قرار دارد.

او در ادامه به بیان تبعیض‌هایی پرداخت که سرمایه‌گذاران در آماری جهانی بین بنیان‌گذاران مرد و زن قائل می‌شوند: در سراسر جهان به استارت‌آپ‌هایی که بنیان‌گذاران‌شان خانم‌ها بوده‌اند کمتر اعتماد شده است. این در حالی است که آمار جهانی نشان می‌دهد از هر یک دلار سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهایی که خانم‌ها بنیان‌گذارشان بوده‌اند ۷۸ سنت درآمد و کسب‌وکارهایی که بنیان‌گذارشان مردان بوده‌اند ۳۱ سنت درآمد ایجاد شده است. اما همچنان سرمایه‌گذاران هفت برابر بیشتر روی استارت‌آپ‌های آقایان سرمایه‌گذاری کرده‌اند و این موضوع به خودی خود نشان می‌دهد به این حوزه باید توجه بیشتری شود. ما هم با توجه به این نکات نتیجه گرفتیم بهترین جایی که می‌توانیم جایزه نوآوری آزاده را آغاز کنیم حوزه استارت‌آپ‌های خانم‌هاست.

آزاده داننده

هدف «مناطق کمتر دیده‌‌شده» است

جهان آرا ممی خانی رئیس کمیته اجرایی رویداد و عضو هیات مدیره نیز در این نشست اعلام کرد: در جایزه نوآوری آزاده به دنبال برقراری ارتباط بین استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران، تبادل تجربه، ایجاد خوداتکایی و اعتماد به نفس در زنان برای کارآفرینی هستیم و هدف ویژه ما مناطق کمتر دیده‌شده و ترغیب زنان برای ورود به اکوسیستم استارت‌آپی کشور است.

فریبا یاراحمدی مدیرعامل انجمن ملی زنان کار آفرین نیز با اشاره به گرامیداشت افراد در زمان حیات‌شان افزود: باید تا زمانی که افراد در قید حیات هستند قدردان حضور و عملکرشان باشیم و در زمانی که آنها را از دست می‌دهیم هم به یادشان باشیم و این دو مهم باید در کنار هم باشند. سازمان نظام صنفی هم با همراهی در این مسیر کمک‌های زیادی به ما کرده و من به نوبه خودم از آقای امیر ناظمی بابت اینکه در زمانی که خانم داننده در قید حیات بودند از ایشان قدردانی کردند، سپاسگزارم. این موضوع بسیار ارزشمند است.

در بخش پرسش و پاسخ نیز مریم خاوازی رئیس کمیته راهبری رویداد و رئیس هیات مدیره انجمن زنان کارآفرین در ارتباط با برآورد هزینه‌های این رویداد توضیح داد: با توجه به هزینه‌های این رویداد و اینکه احتمالاً بسیاری از استارت‌آپ‌ها از شهرستان‌ها به تهران می‌آیند، ما در کنار ماهنامه پیوست یک‌چهارم هزینه‌های اقامت یک‌هفته‌ای و حتی رفت و برگشت مهمانان را تقبل کرده‌ایم. حامیان مالی دیگری هچون شناسا، آسیاتک، سازمان صنفی نیز از حامیان مهم این پروژه هستند.

فرهاد کرم‌زاده عضو هیات مدیره سازمان صنفی نیز در تایید صحبت‌های خاوازی ادامه داد: آزاده داننده از بزرگان نظام صنفی رایانه بوده و ما در جهت مسئولیت اجتماعی سازمان از حامیان قطعی این پروژه هستیم. ضمن اینکه نظام صنفی در ۲۷ استان حضور دارد و آنها نیز به عنوان بازوی کمکی این رویداد در کنار ما هستند ولی به طور کلی باید بگویم این رویداد خودگردان است و حامیان مالی این رویداد، گردانندگان اصلی آن هستند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت «جایزه نوآوری آزاده» مراجعه کنند.

https://pvst.ir/d3i
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو