آیا سئو خلاقیت را از بین برده است؟
سئو و موتورهای جستجو مدل تولید محتوا و خبرنویسی را تغییر دادهاند و بسیاری معتقدند…
۲۷ آبان ۱۴۰۳
رئیس مرکز تهران هوشمند در نخستین نشست مدیران ارشد شهری با شرکتهای دانشبنیان اعلام کرد سازمان فناوریهای نوین و نوآور شهری در جهت مانع زدایی شرکتهای دانشبنیان تلاش میکند.
به گزارش روابطعمومی فاوای شهرداری تهران، نخستین نشست از سلسله نشستهای مدیران ارشد شهری با شرکتهای دانشبنیان، خلاق و نوآور با موضوع حملونقل هوشمند و ترافیک با حضور مدیران ارشد شهری در حوزه حملونقل و مدیرانعامل شرکتهای دانشبنیان برگزار شد.
ایمان صادقزاده، رئیس مرکز تهران هوشمند با اشاره به دستور شهردار تهران برای شکلگیری سازمان فناوریهای نوین و نوآور شهری خاطرنشان کرد: در حال حاضر، دو ظرفیت برای تسهیلگری و توسعه فناوریهای شهری در شهر تهران به حوزههای فناورانه اختصاص داده شده است، که یکی از آنها مجموعه نمایشگاهی بوستان گفتگو است و قرار است به زودی پلتفرم مناسبی برای استقرار و نمایش دستاوردهای شرکتهای نوآوری که خدماتشان مورد پذیرش یا نیاز شهر تهران است ایجاد شود.
او ادامه داد: پلتفرم دوم که به منظور توسعه تولید دانش بنیان در حوزههای شهری در شهر تهران به وجود آمده، یک فضای تقریبا ۲۰ هزار متر مربعی در شرق تهران است و به مجموعههایی که توانایی تولید در حوزههای دانشبنیان دارند و نیازمند فضای تولید هستند، اختصاص خواهد یافت.
صادقزاده با اشاره به فرآیند شکلگیری سازمان فناوریهای نوین و نوآوری شهری و اقدامات در حال انجام در این زمینه اظهار کرد: تا پیش از این تولیگری حوزه استفاده از فناوریهای نو به مرکز تهران هوشمند به عنوان یکی از زیرمجموعههای سازمان فاوا سپرده شده بود. با توجه به نگاه و رویکرد شهردار تهران، مبنی بر ضرورت تبدیل تهران به سکوی فناوری شهری، همچنین با توجه به مهیا نبودن کامل زیرساختهای قانونی مورد نیاز در ساختار مصوب قبلی در سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات برای تعاملات عملیاتی با حوزههای دانشبنیان، خلاق و نوآور، مجوز ایجاد نهــادی متولی و عملگــر با نام سازمان فناوریهای نوین و نوآور شهری از شورای محترم شهر اخذ و سازوکار عملیاتی برای برقراری تعاملات نتیجهبخش در حل معضلات پایتخت با استفاده از فناوریهای نو، دانش پایه و خلاق، در حال انجام است.
رئیس مرکز تهران هوشمند تصریح کرد: در حال حاضر ابزارهای لازم اعم از ابزارهای قانونی و تسهیلگری در مواردی که تا پیش از این به عنوان مانع در تعامل با شرکتها مطرح بوده، با همراهی شورای شهر و شهردار تهران، در اهداف و رویکردهای سازمان فناوریهای نوین و نوآور شهری لحاظ و مراحل قانونی انجام کار در حال پیگیری است.
حسین شهیدزاده، مشاور معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران، با اشاره به اهمیت استفاده از پتانسیل شرکتهای دانشبنیان و لزوم همکاری با این حوزه، اعلام کرد: حضور این شرکتها باید راهگشای مشکلات حمل و نقل و ترافیک در مدیریت شهری باشد.
هادی محضرنیا، مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران، ضمن ابراز خوشحالی از حضور شرکتهای دانشبنیان برای ارائه راهکارهای خلاقانه و نوآورانه برای حل معضلات شهری پایتخت در حوزه حملونقل، به نقش تاثیرگذار این شرکتها اشاره کرد و گفت: حضور مدیران مرتبط در بخشهای مختلف سیاستگذاری، زیرساخت و عملیات در حوزه حملونقل در شهرداری به صورت همزمان در این نشست، نشان از عزم جدی مدیریت شهری برای تسریع در بهرهمندی پیشنهادات و راهکارهای اعلامی شرکتها دارد.
پوریا علیمردانی، مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران در این نشست اعلام کرد: انجام پروژههای حملونقل هوشمند باید با هماهنگی سازمان فاوا، شرکت کنترل ترافیک و مجموعه معاونت حمل و نقل انجام شود.
او با نگاه آسیبشناسی به شرکتهای دانشبنیان گفت: در هماهنگی کامل بنا داریم از پروژههای پیشنهاد شده، موضوعات و مشارکت مجموعههای دانشبنیان حمایت و استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران ادامه داد: علاوه بر این حتی در حوزه نگهداشت سیستمها نیز نیازمند دانش شرکتهای دانشبنیان هستیم. برای نمونه در مورد دوربینهای کنترل سرعت و سیستمهای کنترلری چراغها این مشکل را داریم. به این ترتیب که سیستم چراغ مرکزی در شهر تهران مربوط به یک کشور خارجی است و برای رفع عیوب و نگهداشت سیستمهایی که در اختیار داریم نیاز به کمک مجموعههای دانشبنیان است.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران ادامه داد: نکته بعدی درباره برنامههای پیش رویی است که در مجموعه شرکت کنترل ترافیک در دست اجرا داریم. برخی از این برنامهها به مرحله تایید RFP رسیده و به زودی فراخوانها و مناقصهها برای عقد قرارداد به صورت عمومی اعلان خواهد شد.