skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دیجی‌پی امسال ۹۲۰ میلیارد تومان اعتبار داد

الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان

۲۳ اسفند ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

دیجی‌پی امسال ۹۲۰ میلیون تومان اعتبار داد

دیجی‌پی در سال گذشته ۹۲۰ میلیارد تومان به کاربرانش اعتبار داده و  ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به صورت BNPL در اختیار کاربرانش قرار داده است.

به گزارش پیوست، طبق این گزارش سالانه، دیجی‌پی در سال ۱۴۰۰، یک میلیون نصب فعال، ۱۵۰ میلیون بار بازدید از وب‌سایت و سوپراپلیکیشن دیجی‌پی را تجربه کرده است و به طور متوسط ماهانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش در سوپراپلیکیشن دیجی‌کالا، بیش از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تراکنش ماهانه در درگاه جامع پرداخت و بیش از ۱۶ میلیون تراکنش سالانه بر بستر کیف پول کاربران انجام شده است.

در ادامه این گزارش آمده، در سال  ۱۴۰۰ مبلغ کل تراکنش‌های سالانه کیف پول مبلغی بیشتر از هفت هزار میلیارد ریال بوده است.

علاوه بر این در این سال حدود ۸۸ هزار و هفتصد اعتبار خرد با مجموع مبلغی به میزان ۹۲۰ میلیارد تومان اعطا شده است. همچنین ۲۷ هزار BNPL با مجموع مبلغ ۱۵۴ میلیارد ریال به کاربران اختصاص یافته است.

ارائه ۱۰ سرویس در سوپراپلیکیشن دیجی‌پی

گزارش دیجی‌پی در ادامه با اشاره به اینکه این سوپراپلیکیشن در سال ۱۳۹۷ با ارائه خدماتی همچون خرید شارژ و بسته اینترنتی، پرداخت قبض، انتقال وجه و کارت‌به‌کارت منتشر شد، اعلام می‌کند که حالا با گذشت سه سال تعداد سرویس‌های ارائه‌شده در این سوپراپلیکیشن به بیش از ۱۰ سرویس رسیده و علاوه بر سرویس‌های قبلی، خدماتی چون خرید بیمه، پرداخت عوارض جاده‌ای، طرح ترافیک، کرایه تاکسی، نیکوکاری و غیره به این اپلیکیشن اضافه شده است.

بر اساس این گزارش، بیشتر از ۳۹ هزار میلیارد تراکنش در این سوپراپلیکیشن پردازش شده است که از این میزان به ترتیب، ۳۶۱ میلیارد ریال برای خرید شارژ، ۲۶هزار میلیارد ریال تراکنش‌های کارت‌به‌کارت، ۲۹ میلیارد ریال تراکنش‌های آزادراهی، ۱۸ میلیارد ریال برای خرید طرح ترافیک، ۶۹۶ میلیون ریال برای پرداخت کرایه تاکسی و ۳۷ میلیارد ریال سهم تراکنش‌های پرداخت جریمه رانندگی بوده است.

دیجی‌پی در ادامه به بیشترین دلایل نارضایتی و رضایت کاربران پرداخته است. بر این اساس کاربران اختلال موقت در سرویس سرویس‌دهندگان، بروز خطای سیستمی هنگام استفاده و نبود تنوع کافی در خدمات را از بیشترین دلایل نارضایتی خود و سهولت استفاده، سرعت بالا و کامل بودن خدمات را از بیشترین دلایل رضایت خود عنوان کرده‌اند.

۴۴۶ هزار نفر برای دریافت اعتبار نام‌نویسی کردند

دیجی‌پی در این گزارش به شرح سرویس‌های اعتباری خود پرداخته است. این مجموعه فرایند دسترسی به خدمات اعتباری را به دو دسته اعطای اعتبار به مصرف‌کنندگان و تامین مالی زنجیره تامین تقسیم‌بندی کرده است.

طبق گزارش این مجموعه، در سال اخیر بیش از ۴۴۶ هزار نفر از کاربران برای دریافت اعتبار نام‌نویسی و بیش از پنج میلیون و ۷۱۶هزار نفر از صفحه خرید اقساطی دیجی‌پی دیدن کرده‌اند.

گوشی موبایل، تبلت، لوازم برقی خانگی، لوازم جانبی موبایل، لپ‌تاپ، ابزار سلامت هوشمند، هارد و فلش و دوربین عکاسی نیز از محبوب‌ترین دسته‌بندی‌های کالایی خرید اقساطی و لوازم جانبی موبایل، هارد و فلش، کالاهای سوپرمارکتی، زیبایی و سلامت، کتاب و لوازم تحریر، ورزش و سفر و لوازم مصرفی خودرو محبوب‌ترین دسته‌بندی‌های کالا در سبدهای بعد پرداخت یا BNPL بوده‌اند.

هفت هزار میلیارد تراکنش موفق به وسیله کیف پول

گزارش دیجی‌پی در ادامه به خدمات کیف‌پول اعتباری دیجی‌پی پرداخته و امکان پرداخت مستقیم و پرداخت سرویس‌های اشتراکی را از قابلیت‌های این کیف‌پول برشمرده است. در این سرویس کاربر می‌تواند با انجام تنظیمات و دادن مجوزهایی به این سوپراپلیکیشن، امکان اضافه شدن خودکار موجودی کیف ‌پول یا شارژ خودکار را ایجاد کند تا اگر موجودی کیف پول از اندازه مشخص‌شده توسط کاربر کمتر شد، تا سقف مجاز از حساب بانکی متصل به کیف پول برداشته و به موجودی کیف پول اضافه شود.

قابلیت شارژ کیف پول از طریق کد هدیه، قابلیت دیگری است که برای کسب‌وکارهای احراز هویت‌شده مختلف این امکان را فراهم می‌کند که از طریق فراخوانی APIها، کدهای هدیه‌ای با مبالغ دلخواه به کیف پول کاربر واریز کنند. هدف نهایی دیجی‌پی ایجاد کیف پولی یکپارچه بین کسب‌وکارهای آنلاین است که با خلق تجربه پرداخت امن و سریع منجر به افزایش و رونق کسب‌وکارهای آنلاین و رشد تجارت الکترونیکی شود.

بر اساس این گزارش، مبلغ کل تراکنش‌های موفق این کیف پول بیش از هفت هزار میلیارد ریال بوده و ۲۷ درصد از کل تراکنش‌های دیجی‌پی در این سال بر بستر این کیف پول انجام شده است.

۳۵ هزار میلیارد ریال وجه به کاربران بازگشت

گزارش دیجی‌پی در ادامه به درگاه پرداخت الکترونیک و سرویس بازگشت وجه پرداخته است. دیجی‌پی ادعا می‌کند از طریق این سازوکار درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی می‌تواند عملکرد درگاه‌های پرداخت مختلف را مورد سنجش قرار دهد و از میان آنها بهترین درگاه را انتخاب و کیفیت عملکرد آنها را به صورت لحظه‌ای پایش کند تا متناسب با امتیاز کسب‌‌شده، حجم تراکنش‌ها بین درگاه‌های مختلف تقسیم و احتمال پرداخت موفق افزایش داده شود.

در قابلیت بازگرداندن مبلغ به حساب مشتریان که برای آن از الگوریتم‌های پرداخت هوشمند کمک گرفته می‌شود، دیجی‌پی تاکنون هفت میلیون و ۲۰۰ هزار بار و ۳۵ هزار میلیارد ریال از وجه کاربران را بازگشت داده و ۹۰ درصد از تراکنش‌های بازگشت وجه تا قبل از ۲۴ ساعت انجام شده است.

گزارش کامل دیجی‌پی را از اینجا دریافت کنید.

 

https://pvst.ir/c26
الهه صالحی
الهه صالحینویسنده میهمان

    روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو