بزرگترین شرکتهای تکنولوژی همچون اپل، مایکروسافت و… محصولات خود را در چین میسازند. هزینههای تولید بسیار پایین در این کشور، آن را تبدیل به بهشتی برای تولیدکنندگان کرده و پای بسیاری از بزرگان صنعت تکنولوژی را به مملکت چشمبادامیها باز کرده است.
با این وجود چینیها هرگز نتوانستند برندی معتبر برای خود داشته باشند. اقتصاد چین چنان پویاست که اکثر شرکتها میخواهند ره صدساله را یکشبه طی کنند و پولدار شوند. همین موضوع عنصر زمان را که یکی از مهمترین بحثهای برندینگ است زیر سوال میبرد و علتی است تا برخلاف غربیها، چینیها برند معتبری را برای خود نداشته باشند و نام کشورشان با محصولات ناشناخته و اغلب بیکیفیت گره بخورد.
اما در این میان هواوی (Huawei) را میتوان مثال نقضی برای گفتههای بالا دانست. این شرکت کهنهکار چینی که در ابتدا به صورت تخصصی در زمینه تجهیزات مخابراتی فعالیت میکرد، چند سالی میشود وارد حوزه تلفنهای هوشمند شده و تلاش میکند نام خود را به عنوان رقیبی جدی برای سازندگان غربی و حتی کشورهای شرق دور جا بیندازد.
هواوی طی مدتزمان فعالیتش در زمینه تولید تلفنهای هوشمند، تلاش زیادی کرد تا ذهنیت منفی کاربران را نسبت به برندهای چینی از بین ببرد و این موضوع را به اثبات برساند که موبایلهایش از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند. Ascend P6 یکی از جدیدترین ابداعات این شرکت به حساب می آید. دستگاهی که با ضخامت اندکش، یکی از باریکترین تلفنهای هوشمند جهان به شمار میرود و به همین خاطر توانسته نگاههای بسیاری را معطوف خود کند. در این مطلب قصد داریم نگاهی به شاهزاده جدید هواوی داشته باشیم و با قابلیتهای آن بیشتر آشنا شویم.
در جستوجوی هویت هواوی به وضوح قصد داشته پی۶ را به عنوان دستگاهی لوکس به کاربرانش معرفی کند و باید بگوییم این شرکت با انتخاب صحیح مواد بهکاررفته در ساخت بدنه دستگاه، تا حدود بسیاری موفق شده به این مهم دست یابد. بدنه آهنی در پشت و اطراف این محصول آن را تبدیل به دستگاهی زیبا کرده است. اگر این دستگاه را در کنار محصولی همچون گلکسیاس۴ قرار دهید، شاهد رقابت ناجوانمردانهای هستید که در آن پی۶، اس۴ را تحقیر میکند و باعث میشود پرچمدار سامسونگ شبیه به عروسکی پلاستیکی نمود پیدا کند. برخلاف بیشتر محصولات کنونی بازار که گوشههایی تیز دارند، بخش تحتانی پی۶ به صورت کامل منحنی است و همین موضوع شاید متفاوتترین ویژگی طراحی در این دستگاه به شمار رود. در سمت راست دستگاه دکمههای پاور و کنترل صدا در کنار دو جایگاه سیمکارت و حافظه جانبی دیده میشود. این جایگاهها به نحو زیبایی در درون دستگاه جای گرفتهاند و هیچ آسیبی به طراحی محصول نرساندهاند. اگر بخواهید هر کدام از این درگاهها را باز کنید، باید سوزنی را داخل حفره کوچکی که در کنار آنها تعبیه شده، فرو کنید. هواوی در اقدامی جالب سوزن مورد نیاز این کار را در داخل حفره هدفون جایگذاری کرده است. اگر به سمت چپ دستگاه نگاهی بیندازید متوجه برآمدگی کوچکی میشوید که با خارج کردن آن میتوانید سوزن مورد نظر را در اختیار داشته باشید. هرچند ایده تعبیه سوزن در داخل گوشی، بحثی نو به شمار میرود اما باید توجه داشته باشید که این کار عملا باعث شده هنگام استفاده از هدفون، مجبور شوید این سوزن را در درگاه مربوطه خارج کنید. این عمل ریسک گم شدن این سوزن کوچک را بسیار بالا میبرد و باعث میشود در انتها به این نتیجه برسید که بهتر است به کل آن را از جایگاه خود خارج کنید. همانطور که پیشتر نیز اشاره...
شما وارد سایت نشدهاید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.