skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

معاونت توسعه و بازاریابی نیازمندی‌های همشهری اعلام کرد:

کاربران نیازمندی‌های آنلاین همشهری در ۴ ماه اول امسال ۱۶۲ درصد افزایش یافت

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۹ آبان ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

سایت راهنما، پلتفرم آگهی‌های دیجیتال، وابسته به نیازمندی‌های همشهری در ۴ ماه اول سال ۱۴۰۰، نسبت به ۴ ماه مشابه سال گذشته، ۱۶۲ درصد افزایش کاربر یکتا داشته است. به گفته معاونت توسعه و بازاریابی نیازمندی‌های همشهری هدف را در نظر دارند تا سه سال آینده ۵۰۰ تا هزار درصد در حوزه آگهی دیجیتال رشد کنند.

به گزارش پیوست، سال ۹۷ سایت نیازمندی‌های همشهری در حوزه انتشار آگهی‌های دیجیتال شروع به کار کرد. پس از گذشت حدود ۲ سال از فعالیت این پلتفرم، این سایت در آستانه رونمایی از اپلیکیشن و سایت جدید، گزارشی از وضعیت خود منتشر کرده که طبق آن تعداد آگهی‌های منتشر شده در این سایت در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ و ۹۷، ۵۸۰ درصد افزایش داشته است.

تعداد آگهی‌های منتشر شده در سایت راهنما

همچنین تعداد آگهی‌های منتشر شده در ۴ ماه اول ۱۴۰۰، با رشد ۵۹ درصدی نسبت به ماه مشابه سال گذشته مواجه بوده است.

تعداد آگهی‌های منتشر شده در سایت راهنما در ۴ ماه سال ۱۴۰۰

انتشار آگهی‌ها در سایت نیازمندی‌ها به ۲ شکل رایگان و پولی صورت می‌گیرد. به این ترتیب در ۴ ماه اول سال ۱۴۰۰، تعداد آگهی‌های غیر رایگان نسبت به ۴ ماه اول سال ۹۹، ۵۴ درصد و آگهی‌های رایگان ۹۳ درصد رشد کرده‌است. در این مدت همچنین تعداد کاربران یکتا سایت نیازمندی‌ها رشد ۱۶۲ درصدی مواجه شده‌اند.

تعداد آگهی‌های منتشر شده رایگان و غیر رایگان در ۴ ماه ۱۴۰۰

حتی درآمد آگهی‌های دیجیتال هم در سال ۹۹، با ۲۲۵ درصد افزایش مواجه شده است. طبق جدول زیر روند درآمد آگهی دیجیتال از ابتدای سال ۹۹ تا تیرماه ۱۴۰۰ رشد صعودی را طی کرده است.

میزان درآمد آگهی دیجیتال از سال ۹۷ تا ۹۹

مازیار ملکی، معاونت توسعه و بازاریابی نیازمندی‌های همشهری درمورد روند فعالیت سایت نیازمندی‌ها به پیوست گفت: «همشهری بین سال‌های ۷۳ و ۷۴ وارد حوزه آگهی‌های طبقه‌بندی شده یا نیازمندی‌ها شد و با سرعت زیادی در زمان خود به لیدر بازار تبدیل شد. در این بخش همشهری سالانه ۲۰۰ میلیون دلار درآمد کسب می‌کرد و همه درآمد تا حد زیادی برای رشد این کسب‌وکار صرف می‌شد.»

او در ادامه صحبت‌های خود به آگهی‌های دیجیتال و نحوه ورود همشهری به این بخش اشاره و بیان کرد: «ما در ایران و دنیا سه نسل پلتفرم آگهی داریم. نسل اول روزنامه‌ها بودند و مردم به عنوان مشتری با روزنامه‌ها تماس می‌گرفتند و آگهی خود را منتشر می‌کردند. نسل دوم پلتفرم‌ها مانند دیوار و شیپور و باما هستند که از رسانه چاپی فاصله گرفتند. این پلتفرم‌‌ها ارتباط خود را با آگهی‌دهنده قطع کردند و از طریق شماره موبایل احراز هویت را انجام می‌دهند. نسل سوم پلتفرم‌های آنلاین آگهی هم‌اکنون در این بازار فعالیت می‌کنند. البته تفاوت‌هایی با نسل دوم دارند و اینکه خود را وارد معاملات می‌کنند و بیشتر در حوزه ملک و خودرو فعالیت می‌کنند.»

او همچنین بیان کرد: «چرا ما در همشهری در نسل سوم حرفی برای گفتن داریم؟ چون اول اینکه همشهری از برندهای قدیمی و معتبر ایران است. دوم اینکه ۱۰۰ دفتر نمایندگی قبول آگهی در تهران و در شهرهای دیگر کشور داریم یعنی ورود ما به معامله خودرو و ملک بسیار جذاب و آسان است.»

به گفته ملکی، روزنامه همشهری روزانه ۵۰ هزار آگهی دریافت و منتشر می‌کرد؛ اما مدیریت ۵۰ هزار آگهی برای نیروی انسانی تقریبا غیرممکن بود و به همین خاطر همشهری برای مدیریت این آگهی‌ها، سال ۸۱ نرم‌افزار جامع مدیریت آگهی را راه‌اندازی کرد. او همچنین تاکید کرد: «وب‌سایت همشهری سال ۸۷ راه‌اندازی می‌شود و حدود ۳ درصد از درآمدی که این موسسه از آگهی داشت از این وب‌سایت تامین می‌شد. در نهایت در سال ۹۸ به صورت جدی با سایت نیازمندی‌ها وارد حوزه آنلاین و انتشار آگهی دیجیتال می‌شویم. هدفمان این است که تا سه سال آینده ۵۰۰ تا هزار درصد رشد کنیم.»

مازیار ملکی، معاونت توسعه و بازاریابی نیازمندی‌های همشهری

ملکی در ادامه صحبت‌های خود را به تجربه مشتری در سایت نیازمندی‌ها اختصاص داد و گفت: «در پلتفرم‌های آگهی آنلاین کلاهبرداری‌های بسیاری اتفاق افتاده است. ما در سه سال گذشته یک پرونده کلاهبرداری هم در زمینه آگهی‌های دیجیتال نداشتیم.»

براساس گفته‌های ملکی در سال‌های ۷۳ وقتی همشهری فقط روزنامه چاپی را منتشر می‌کرد، برای انتشار آگهی‌ها کلاهبرداری صورت می‌گرفت، به همین خاطر مدیریت آن زمان تصمیم گرفت، این پلتفرم را ایمن کنند، او دراین مورد توضیح داد: «مدیران همشهری یکی از ملزومات آگهی دادن را احراز هویت آگهی‌دهندگان تعیین کردند. یعنی مشتریان باید مکان فیزیکی و تلفن خود را اثبات می‌کردند. سطح دوم احراز هویت، ارسال یکی از اعضای دفاتر همشهری به محل آگهی بود. چون امکان مدیریت این حجم از آگهی به صورت نفر به نفر دشوار بود، دفاتر نمایندگی قبول آگهی همشهری افزایش پیدا کردند.»

او با اشاره به اینکه در سال‌های بعد تیم حقوقی همشهری شکل گرفت، در مورد رسیدگی به پرونده کلاهبرداری‌‌ها بیان کرد: «حتی اگر در آگهی‌ها، کلاهبرداری هم پیش می‌آمد، زیان‌دیده پیش از آنکه به دادگاه مراجعه کند، به خود ما مراجعه می‌کرد و ما مشکل وی را حل می‌کردیم.» به گفته ملکی هم‌اکنون برای آگهی دیجیتال سطوح مختلفی از احراز هویت را درنظر گرفتند. ملکی تاکید می‌کند که بازخورد بازار نسبت به آگهی دیجیتال همشهری درحوزه پرداخت و تعداد آگهی‌ها بسیار بالاست.

گزارش کامل وضعیت آگهی‌های آنلاین همشهری

None
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو