وزیر ارتباطات پیشنهاد داد: کارگروهی برای بررسی مشکلات مخابرات تشکیل شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران پیشنهاد کرد…
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
کمیسیون اینترنت و انتقال داده سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران از عیسیزارعپور حمایت کردند
۲۵ مرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰
کمیسیون اینترنت و انتقال داده سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در بیانیهای ضمن حمایت از وزیرپیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور، خواستار رفع مشکلات این بازار و پیگیری و رفع مشکلاتی شدهاند که با وجود پیگیری دولت قبل هنوز حل و فصل نشدهاند.
به گزارش پیوست، در این بیانیه کمیسیون اینترنت و انتقال داده سازما نظام صنفی رایانهای استان تهران، به ۷ مشکل این بازار اشاره شده است و خواستار رفع آن شدهاند.
تدوین نقشه راه اصلی (Master Plan) ارتباطی کشور و تمرکز بر سهم هر تکنولوژی در آینده پهن باند ثابت کشور و تمرکز بر رفع موانع سرمایه گذاری جهت رسیدن به سهم تعیین شده به ازای هر تکنولوژی از اولین درخواستهای مطرح شده از سوی این کمیسیون است.
این کمیسیون در بیانیه خود با اشاره به انحصاری بودن برخی از زیرساختهای بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات عدم امکان رقابت از سوی سایر شرکتها را از مشکلات اصلی این بازار عنوان کرده است همچنین اشاره کرده که اپراتورهای مسلط بازار با سایر شرکتها همکاری مناسبی ندارند و نتیجه این اقدام آنان عدم امکان سرویسدهی مناسب و افزایش نارضاتی مشترکان شده است.
تاخیر در بازنگری مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که نتیجه آن بالطبع نامتناسب بودن تعرفهها با شرایط بازار شده است از سویی تصویب قوانین مشکل ساز از سوی مجلس از جمله ممنوعیت تعدیل تعرفههای حوزه ارتباطات در بودجه ۱۴۰۰ این مشکل را دوچندان کرده است.
کمیسیون اینترنت نصر تهران خواستار واگذاری فرکانس به حوزه ثابت به جهت توسعه و استمرار فعالیت شرکتهای ارتباطات ثابت شد همچنین یکی از راهکارهای توسعه شبکه دسترسی را ایجاد همافزایی با سایر ارگانهای خدماتی مانند وزارت نیرو و شهرداریها عنوان کرد چرا که با همکاری با آنان امکان تسهیل استفاده از زیرساختهای آنها در جهت توسعه شبکه دسترسی مبتنی بر تکنولوژی FTTX فراهم میشود.
همچنین در بخشی از این بیانه این کمیسیون خواستار ارائه تسهیلات توسعه ای به شرکتهای فعال در این حوزه، همکاری بیشتر شرکتهای مسلط بر بازار با سایر بازیگران این صنعت، اصلاح و به روز رسانی مصوبات، اصلاح نظام تعرفه گذاری، همگرا کردن نهادهای تصمیم گیری در خصوص فضای مجازی شده است.
در این بیانیه آمده است: « توجه وزیر پیشنهادی به حقوق کاربران، تقویت و توسعه ارتباطات ثابت، توسعه دولت الکترونیک، انحصار زدایی، پیشبرد پروژه شبکه ملی اطلاعات و آگاهسازی جامعه در این خصوص و حمایت از کسب و کارهای صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان دهنده تفکر نوین بوده و میتواند آینده روشنی را برای این صنعت رقم بزند. »