skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

جلیلی، ولوی و شریف‌خانی سه گزینه احتمالی دیگر برای وزارت ICT دولت سیزدهم

تحریریه پیوست

۱۳ مرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰

در آخرین ساعات روز چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ و در حالی که تنها چند ساعت به برگزاری مراسم تحلیف ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهوری ایران مانده است، همچنان نام‌های مختلفی برای تصدی پست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شنیده می‌شود. هرچند در تمامی گمانه‌زنی‌ها شانس عیسی زارع‌پور برای نشستن بر صندلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بیشتر از دیگران است؛ اما هنوز تمامی نام‌ها از این فهرست، حذف نشده‌اند.

در میان نام‌هایی که به عنوان گزینه‌های احتمالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم شنیده می‌شود، برخی از افراد چندان شناخته شده نیستند. همچنین سمت‌های نظامی بعضی از این گزینه‌ها باعث شده است در سال‌های اخیر کمتر نامی از آنها در رسانه‌ها مطرح شده باشد؛ اما در میان نام‌های شناخته‌شده‌تری که این روزها شنیده می‌شوند، می‌توان از افراد زیر نام برد:

رسول جلیلی: جلیلی متولد ۱۳۴۰ در اقلید فارس و عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی است. او که به عنوان یکی از منتقدان سیاست‌های دولت روحانی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شناخته می‌شود، سال گذشته تاکید کرد مخالف قطع اینترنت به خاطر راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات است. او سال ۹۷ از نماد «@» بومی‌سازی شد با نام «درنشان» رونمایی کرد.

محمد شریف‌خانی: شریف‌خانی متولد ۱۳۵۵ و دارای مدرک دکتری در رشته برق- کامپیوتر است که مسئولیت‌هایی نظیر رئیس مرکز فضای مجازی سازمان صداوسیما و معاونت تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر فضای مجازی را برعهده داشته است؛ اما در اردیبهشت ۹۹ از سمت خود برکنار شد. شریف‌خانی از مخالفان سرسخت واگذاری باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ به بخش تلکام کشور بود.

محمدرضا ولوی: از ولوی اطلاعات کمی در رسانه‌ها منتشر شده است. او اوایل دهه ۹۰ رئیس شورای عالی صاایران بوده است. مشاور وزیر دفاع و استاد دانشگاه مالک اشتر از دیگر سمت‌هایی است که برای او می‌توان ذکر کرد. ولوی در سال ۹۶ در نشستی با عنوان «قدرت سایبری و آینده جمهوری اسلامی» گفت: «تلگرام ابزاری است برای تسلط بیگانگان بر ما در همه مباحث اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی. پیش‌بینی بنده این است که تلگرام با نسخه جدید خود که در اردیبهشت ماه آینده رونمایی و وارد بازر می‌شود در حدود ۵۰ میلیارد ارز از کشورمان خارج خواهد کرد.»

باید دید در نهایت ابراهیم رئیسی چه فردی را به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد نظر خود به مجلس معرفی می‌کند.

https://pvst.ir/anu

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو