skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر
انتخاب سردبیر

در میزگرد بررسی رگولاتوری استارت‌آپ‌های حوزه سلامت مطرح شد

فضای سلامت دیجیتالی شکننده است

آرش برهمند تحریریه
سونیتا سراب‌پور نویسنده میهمان

۳ تیر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲۵ دقیقه

شماره ۹۱

تاریخ به‌روزرسانی: ۸ تیر ۱۴۰۰

حالا بیش از یک سال است که دنیا درگیر کروناست. کسب‌وکارهای زیادی یا از بازار حذف شده‌اند یا خودشان را با شرایط وقف داده‌اند. در این زمینه اما کسب‌وکارهایی هم بوده‌اند که توانسته‌اند سر از زمین بیرون بیاورند و زمینه رشدشان با وجود رگولاتوری سخت‌گیرانه فراهم شده است. از جمله این کسب‌وکارها استارت‌آپ‌های حوزه سلامت دیجیتالی هستند. در میزگردی که به همین مناسبت در پیوست به صورت آنلاین برگزار کردیم گروهی از حاضران در جلسه معتقد بودند کرونا به عنوان یک محرک و شتاب‌دهنده در بخش‌ کسب‌وکارهای اینترنتی سلامت باعث رشد قابل توجه آنها شده است؛ اما از سوی دیگر برخی معتقد بودند فضای حوزه سلامت دیجیتالی کشور آن‌قدر شکننده است که فرصت محک و سنجش فعالان این حوزه در دوره کرونا به بهانه اهمیت موضوع، مهیا نشد. برای خواندن این میزگرد که محمد جهانگیری معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی، محمدجواد هادی معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک، مهدی خدادادی بنیان‌گذار دکتر ساینا، بهاره مازندرانی بنیان‌گذار بهزی، سعید طاهری مدیرعامل دکتر نکست و ژوبین علاقبند مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری لیان و رئیس هیات مدیره دکتردکتر در آن حضور داشتند با ما همراه باشید.   بسیاری معتقدند با وجود همه‌گیری کرونا و به رغم سروصدای زیاد، استارت‌آپ‌های حوزه بهداشت نتوانستند به طور مطلوب به عرضه خدمات برای عموم مردم بپردازند. چقدر با این دیدگاه موافقید و دلیل آن را چه می‌دانید؟   [caption id="attachment_104244" align="alignright" width="300"] ژوبین علاقبند، رئیس هیات مدیره دکتردکتر[/caption] ژوبین علاقبند، رئیس هیات مدیره دکتردکتر: چندان با این دیدگاه موافق نیستم. اتفاقاً کرونا و تبعاتش سهم بسزایی در رشد و توسعه استارت‌آپ‌های حوزه سلامت داشته و همه حوزه‌ها از ویزیت آنلاین و گرفتن وقت تا ویزیت‌های در خانه و داروخانه‌های آنلاین را هم در بر گرفته است. از طرف دیگر باعث شد برخی از این خدمات روی رادار بیاید؛ مثلاً داروخانه‌ آنلاین که...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۹۱ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۹۱ پیوست
دانلود نسخه PDF
https://pvst.ir/abn
آرش برهمندتحریریه

    روزنامه‌نگاری را از ابراراقتصادی شروع کردم و مدت کوتاهی در شرق، همشهری نوشتم و در برنامه‌های تلویزیونی فناوری اطلاعات کار کردم. در مورد فناوری و تاثیرش بر زندگی و کسب و کار می‌نویسم و تاریخ شفاهی و استارت‌آپ‌ها از حوزه‌های مورد علاقه من هستند. معتقدم رسانه پل مهمی است میان انسان‌ها، تصمیم‌سازها و کسب و کارهای جهان امروز.

    تمام مقالات
    سونیتا سراب‌پورنویسنده میهمان

      سال ۸۵ و با انتخاب رشته‌ دانشگاهی که نقشی در آن نداشتم وارد حوزه روزنامه‌نگاری شدم و حالا عاشق این کارم. ۱۲ سال است که به صورت تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کار می‌کنم؛ ۸ سال از این مدت به کار در تحریریه روزنامه‌های دنیای اقتصاد و ایران گذشت و با روزنامه‌های سرمایه، هم‌میهن، همشهری و اعتماد نیز همکاری داشتم. از سال ۹۷ مسیر فعالیتم تغییر کرد و در نهایت رسیدم به تحریریه پیوست.

      تمام مقالات

      0 نظر

      ارسال دیدگاه

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      *

      برای بوکمارک این نوشته
      Back To Top
      جستجو