دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۸ فروردین ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
برخی ادارهها تا روز ۲۹ام مارس بازگشایی خواهند شد. فیسبوک هم پس از یکسال دورکاری در دوران همهگیری کوئید-۱۹ قصد دارد کارکنان خود را به صورت حضوری در ماه مه به محیط کار بازگرداند. مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک در اوایل همهگیری برنامه خود برای دورکاری را اعلام کرد و وعده داد ظرف پنج تا ۱۰ سال نیمی از کارکنان این شرکت میتوانند به دورکاری مشغول شوند؛ اما تا آن زمان کار حضوری حداقل به صورت محدود ادامه خواهد داشت.
به گزارش پیوست، فیسبوک در حال بازگشایی ادارههای خود در منطقه Bay Area است- از جمله دفتر مرکزی در منلو پارک-؛ اما ظرفیت این دفاتر به ۱۰ درصد محدود میشود. به گزارش بلومبرگ طبق برنامهریزی این شرکت، ظرفیت بزرگترین ادارهها تا ماه سپتامبر به ۵۰ درصد نمیرسد. فیسبوک علاوه بر محدود کردن نزدیکی افراد به یکدیگر قرار است ماسک، فاصله اجتماعی و آزمایشهای هفتگی کوئید-۱۹ را اجباری کند.
اما شرکت اوبر نیز امیدوار است خیلی زودتر از اینها به کار حضوری بازگردد. این شرکت که بزرگترین شرکت اشتراک خودرو محسوب میشود، اعلام کرد که دفتر اصلی خود در سنفرانسیسکو را روز ۲۹ مارس با ظرفیت محدود ۲۰ درصدی بازگشایی میکند. اوبر نیز قرار است محدودیتهایی شبیه به فیسبوک را اعمال کند و پوشش صورت، پاکسازی منظم و در خانه ماندن کسانی که اعضای خانواده آنها بیمار است را الزامی کند. پیش از این بازگشایی، اوبر به کارکنان خود اجازه میداد تا اواسط ماه سپتامبر ۲۰۲۱ به کار در خانه ادامه دهند.
دیگر شرکتهای تکنولوژی کالیفرنیا و خارج از آن دیدگاههای متفاوتی در این باره دارند. توییتر در ابتدای همهگیری، دورکاری را به یک گزینه دائم برای تمامی کارکنان تبدیل کرد. این شرکت، تاریخی برای بازگشایی ادارههای خود مشخص نکرده؛ اما یکی از سخنگویان توییتر در مصاحبه با ورج گفت که این بازگشایی «به تدریج، اداره به اداره و با ظرفیت ۲۰ درصدی» خواهد بود.
گوگل و مایکروسافت به دنبال استفاده از مدلهای کار ترکیبی هستند و مایکروسافت دفاتر واشنگتون و ردموند خود را در ۲۹ مارس بازگشایی خواهد کرد. این شرکت همچنین قرار است دورکاری نیمه وقت را به یک استاندارد کاری برای کارکنان تمامی دفاتر تبدیل کند. برنامههای گوگل با شک و تردید بیشتری همراه هستند و این شرکت هنوز به درخواست ورج، پاسخ نداده است؛ اما این شرکت در سال۲۰۲۰ اعلام کرد که کارکنان میتوانند تا سپتامبر سال ۲۰۲۱ به دورکاری ادامه دهند و مسئله کار حضوری به صورت سه روز در هفته برای پس از آن بررسی خواهد شد.
اپل به درخواستی برای بازگشت به کار حضوری پاسخ نداده است؛ اما گزارش شده که این شرکت به برخی کارکنان دستور داده از ماه مه ۲۰۲۰ به کار حضوری بازگردند. هنوز کار در محیط بسته و در مجاورت افراد دیگر دشوار است و واکسینه شدن تضمینی برای عدم ابتلا نیست؛ اما همینطور که شرکتها برای بازگشت به روند «معمولی» پس از همهگیری تلاش میکنند مشخص است که دورکاری به این زودیها از برنامه کاری شرکتها خارج نمیشود.
منبع: TheVerge