skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

رئیس سازمان فناوری اطلاعات در اختتامیه دومین جشنواره نهال فین‌تک:

عذر می‌خواهم که وکیل مدافع خوبی برای کسب‌وکارهای نوآور در نهادهای تصمیم‌گیر نبودیم

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۲۰ اسفند ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

©امین غلامی

دومین جشنواره نهال فین‌تک امروز (۲۰ اسفندماه) با اعلام برندگان به کار خود پایان داد. در این جشنواره علی رسولی‌زاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارت به عنوان فرد تاثیرگذار منتخب برگزیده شد. استارت‌آپ‌های سیگنال، یوآیدی و لندو هم به عنوان استارت‌آپ‌های منتخب دومین جشنواره نهال فین‌تک برگزیده شدند. مجموعه فینوا نیز در این جشنواره به عنوان نهاد منتخب تاثیرگذار انتخاب شد. در این جشنواره همچنین رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه کسب‌وکارهای نوآور نباید انتظار داشته باشند کسب‌وکارهای سنتی و رگولاتورها برای نوآوری فرش قرمز پهن کنند، به عنوان عضوی از دولت به خاطر اینکه نتوانست وکیل مدافع خوبی برای کسب‌وکارهای نوآور در نهادهای تصمیم‌گیر باشد، عذرخواهی کرد.

به گزارش پیوست، امیر ناظمی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات در اختتامیه جشنواره نهال فین‌تک با اشاره به اینکه وقتی صحبت از نوآوری و فناوری می‌شود، پیشاپیش یکسری دشمن و مخالف نوآوری خواهیم داشت، گفت: «همه ما با نظریه تخریب خلاق شومپیتر آشنا هستیم. معنای این نظریه این است که ما با هر نوآوری نهاد پیشین را خراب می‌کنیم. وقتی کیف پول الکترونیکی راه‌اندازی می‌شود یعنی بسیاری از کسب‌وکارهای سنتی درحوزه اسکناس‌های قدیمی کمرنگ می‌شوند. هر تخریب خلاقی که می‌شود، پیشاپیش یکسری دشمن و مخالف خواهیم داشت. البته این نظریه فقط درحوزه فناوری و تکنولوژی نیست.»

امیر ناظمی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات

او با اشاره به اینکه هرتخریب خلاقی به معنای تغییر بازیگران و تغییر قدرت بازیگران است، افزود: «وقتی الان لندو و سیگنال راه‌اندازی شدند، یعنی قدرتی که به صورت سنتی دست کارگزاران و بانک بوده، تغییر پیدا می‌کند. البته نباید انتظار داشته باشیم که همه به نوآوری خوش آمد بگویند. کسب‌و ‌کارهای سنتی برای شما فرش قرمز پهن نمی‌کنند. شما باید نگاه خود را تغییر دهید. بانک مرکزی وظیفه دارد و باید از نظام بانکداری و بانک‌ها صیانت کند. پس نباید فکر کنیم که این نهاد مدافع نوآوری و فین تک باشد.»

ناظمی همچنین بیان کرد: «شاید اشتباه ما این است که حتما باید نهاد رگولاتور قدیمی را راضی کنیم که به بازیگران قدیمی و الگوریتم‌های قدیمی پایبند هستند. بزرگترین خواسته شما باید این تغییر ساختار رگولاتوری باشد. باید در نهاد رگولاتور صندلی‌های جدیدی برای بخش‌های نوآور داشته باشیم. این خواسته را نه از بانک‌مرکزی بلکه باید از نهادهای دیگر بخواهید»

به گفته ناظمی روز به روز و ساعت به ساعت ما با پایبندی به فرایندهای کهنه فرصت‌های نو را از دست می‌دهیم و  این فرصت تنها به یکسری فعالان تعلق ندارند بلکه برای مردم هم هدر می‌رود چون آنها  لذت استفاده از خدمات جدید را از دست می‌دهند.

او ادامه داد: «اگر دولت یا نهادهای دولتی نتوانستند از نهاد نوآور و فین‌تک دفاع کنند و خوش آمد بگویند، باید از این بابت عذرخواهی کنند و من به عنوان عضوی از دولت اگر نتواستم به اندازه کافی از شما حمایت کنم و وکیل مدافع خوبی در نهادهای تصمیم‌گیر باشم، در روزهای پایانی دولت از شما عذرخواهی می‌کنم.»

اختتامیه جشنواره نهال فین‌تک

جشنواره نهال فین‌تک جشنواری برای تقدیر از برگزیدگان صنعت فین‌تک در ایران است و در پایان هرسال برترین‌های این حوزه معرفی می‌شوند. دومین جشنواره نهال فین‌تک با اعلام برندگان به پایان رسید. علیرضا هوشمند، هم‌بنیانگذار رویداد فیناپ و جشنواره نهال فین‌تک درمورد این رویداد گفت: «اسفندماه سال گذشته یازدهمین فیناپ را برگزار کردیم و در همان رویداد تصمیم گرفتیم بابت تقدیر و تشکر از کسب‌وکارها و افرادی که در حوزه فناوری‌های مالی تلاش می‌کنند و نتایج خوبی هم به دست می‌آورند، جشنوراه نهال فین‌تک را راه‌اندازی کنیم.»

او ادامه داد: «دومین جشنواره نهال فین‌تک مهرماه سال جاری اتاق فکر را تشکیل دادیم. ۲۸ دی‌ماه فراخوان ثبت نام را منتشر کردیم. کسب‌وکارها و شرکت‌ها طبق فراخوان ثبت‌نام کردند. بهمن‌ماه پایان فرصت ثبت‌نام بود و یک هفته هم تمدید کردیم. سی بهمن‌ماه جشنواره داوری را برگزار و ششم اسفندماه هم کاندیدا را معرفی کردیم.» به گفته هوشمند آنها برای برگزاری جشنواره اتاق فکری تشکیل دادند و سه ماه به صورت افلاین و انلاین، جلسه برگزار کردند.

علیرضا هوشمند،هم‌بنیانگذار جشنواره نهال فین‌تک

براساس گفته‌های هوشمند در این جشنواره در بخش افراد تاثیرگذار حوزه فناوری‌های مالی، نهادهای تاثیرگذار در حوزه فناوری‌های مالی، کسب‌وکارهای تاثیرگذار در حوزه فناوری مالی و استارت‌آپ‌های تاثیرگذار دراین جشنواره مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرند. او همچنین افزود: «ما فراخوانی منتشر کردیم و کسب‌وکارها و نهاد ثبت‌نام کردند. خود ما هم کسب‌وکارهایی می‌شناختیم و به لیست اضافه کردیم. هرکدام از این حوزه‌ها شاخص‌هایی داشتند و براساس شاخص‌ها امتیاز دریافت کردند.»

به گفته هوشمند، در دومین جشنواره نهال فین‌تک ۹۰ ثبت‌نام درسایت صورت گرفت و برخی از حوزه‌‌ها چون کسب‌وکارها و نهادها به خاطر ناهمگون بودن و نمی‌شد آنها را مقایسه کرد و به حدنصاب نرسیدند، حذف شدند و درکل ۷۱ ثبت‌نام معتبر داشتند و استقبال در حوزه استارت‌آپ بالا بود.

او تاکید کرد که امسال آرای مردمی به خاطر تخصصی بودن این حوزه حذف شد و کمیته داوران برترین‌ها را انتخاب کردند. او در ادامه صحبت‌های خود نامزدهای هر بخش را اعلام کرد. براساس اعلام هوشمند استارت‌آپ‌های  اکسیر، درحوزه رمز ارز، سهامیاب، درحوزه بورس، سیگنال، درحوزه ولث تک، لندو، درحوزه لندتک و یوآیدی، حوزه احراز هویت در زمینه استارت‌آپ‌های تاثیرگذار به عنوان کاندیدا انتخاب شدند.

در زمینه افراد تاثیرگذار علی رسولی زاده، مدیرعامل شرکت پارت، مسعود خاتونی، معاون فناوری اطلاعات بانک ملی و نیما شمساپور، مدیرعامل یوآیدی کاندیدا شدند. در حوزه نهادهای تاثیرگذار، شرکت‌های سرمایه گذار مدیرت ثروت ستارگان و فینوا کاندیدا شدند. براساس گفته‌های هوشمند در سال ۱۴۰۰ تصمیم دارند چهار برنامه فیناپ در حوزه‌های اینشورتک، بانکداری باز، رگ تک، ولث تک و سومین جشنواره نهال فین تک را برگزار کنند.

نامزدهای دومین جشنواره نهال فین‌تک و برندگان نهایی این جشنواره را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید:

بخش‌های جشنوارهنامزدهابرندگان
۱.استارت‌آپ‌های تاثیرگذار۱.سیگنال

۲.سهامیاب

۳.لندو

۴.اکسیر

۵.یوآیدی

سیگنال

لندو

یوآیدی

۲.افراد تاثیرگذار۱.علی‌رسولی‌زاده،مدیرعامل شرکت پارت

۲. مسعود خاتونی، معاون فناوری اطلاعات بانک ملی

۳. نیما شمساپور،مدیرعامل یوآیدی

علی رسولی‌زاده، مدیرعامل شرکت پارت
۳.کسب‌وکارهای تاثیرگذار۱. مدیرت ثروت ستارگان

۲.فینوا

فینوا

 

 

 

http://pvst.ir/9po
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو