مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
مدیرعامل سرویس پرداختی دیجیپی:
۱۷ اسفند ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
نزدیک به دوسال از شروع به کار سرویس پرداخت دیجیپی به عنوان یکی از پرداختیارها و البته بازوی پرداختی دیجیکالا میگذرد و حالا در مراسم رونمایی از گزارش سالانه آن، مدیرانش اعلام میکنند که تمرکز فعالیت خود در سال ۹۹ را روی ارائه خدمات خرید اقساطی به مشتریان قرار دادهاند. در تازهترین اتفاق در این مراسم هم اعلام شد که این ارائه دهنده خدمات پرداخت میخواهد خدمات خود را در حوزه بیمه نیز گسترش دهد.
به گزارش پیوست، هومن امینی، مدیرعامل دیجیپی در مراسم رونمایی از گزارش سالانه این ارائه دهنده خدمات پرداخت گفت: «در نظر داریم خدمات خود را به گونهای گسترش دهیم تا مردم سرویسهای مدنظرشان را سادهتر دریافت کنند.» به گفته او در سال جاری تمرکز آنها بیشتر از همه چیز روی خرید قسطی بوده است. طبق گزارش سالانه دیجیپی و آنطور که مدیرانش در این مراسم اعلام کردند صفحه خرید اقساطی این شرکت دانشبنیان یک میلیون و ۸۶۸ هزار و ۴۲۹ بازدیدکننده یکتا داشته است. این درحالی است که از میان ۴۲۲ هزار و ۱۵۹ کاربر ثبتنام کرده، ۲۹ هزار و ۱۰۰ کاربر اعتبار دریافت کردهاند که مبلغ کل این اعتبار برای خرید بیش از ۲۷۰هزار کالا ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بوده است.
امینی پیشبینی کرد با توجه به دادههایی که گزارش سالانه آنها نشان میدهد، کاربران دیجیپی در سال آینده دوبرابر خواهد شد. طبق گفته او افزایش میزان کاربران ارتباط مستقیمی به استراتژی رفتاری کاربرانشان خواهد داشت. او همچنین پیشبینی کرد تعداد نصب فعال این اپلیکیشن در سال آینده به دو تا سه میلیون برسد.
در ادامه مراسم امینی در پاسخ به سوال پیوست که آیا دیجیپی میخواهد فعالیت خود را گسترش دهد و با فروشگاههای دیگر نیز همکاری کند یا به صورت انحصاری به دیجیکالا سرویس خواهد داد گفت: «همکاری با سایر فروشگاهها در استراتژیمان است؛ اما قدری وسواس داریم که به آن کیفیت سرویس مد نظر برسیم و بعد خدمات خود را گسترش دهیم. با این حال از همین حالا فروشگاهها میتوانند به سایت ما مراجعه و ثبتنام کنند و ما به آنها خدمات ارائه خواهیم داد.»
یکی از مواردی که در این جلسه بسیار مورد توجه قرار گرفت اختلالی بود که در دیجیپی طی چند روز گذشته اتفاق افتاده بود. به دلیل این اختلال کاربران دیجیپی نتوانسته بودند از خدمات اعتباری دیجیپی بهرهمند شوند.
حمید محمدی، بنیانگذار دیجیکالا و سهامدار دیجیپی در پاسخ به سوالی درخصوص اختلال اخیر دیجیپی گفت: «این اختلال در خصوص سرویس خدمات اعتباری دیجیپی بوده است، در واقع ما از میزان استقبال و کمبود توان لیزینگ بانکی که به ما سرویس میداد، سورپرایز شدیم. هر چند که این سبب خیر شد و توانستیم با بانکهای دیگر برای ارائه خدمات لیزینگ و اعطای اعتبار به مشتریان وارد مذاکره شویم و آنان را وارد چرخه فعالیت کنیم.»
همچنین هومن امینی درباره انتقاد از شیوه اطلاعرسانی در پی اختلال به وجودآمده گفت: «اطلاعرسانی از طریق ارسال اساماس به کاربرانی که در جلوی صف قرار داشتند انجام شد. ضمن اینکه چون در انتهای فرآیند خرید مشکلی به وجود آمده بود، به نظر میرسید که کل فرآیند کند انجام میشود.»
در ادامه او راه جلوگیری از ایجاد اختلال در فرآیند خرید را تنوع ارائهدهنگان اعتبار مانند لیزینگها و بانکها دانست و از اینکه این شیوه باعث میشود کفگیر ارائه سرویس به تهدیگ نخورد گفت و از بانکها، موسسات مالی، لیزنیگها برای شرکت در ارائه سرویس در دیجیپی دعوت کرد.
سپس حمید محمدی، مدیرعامل دیجیکالا در پاسخ به اینکه اگر دیجیکالا کیف پول بهتری نسب به دیجیپی پیدا کند به سراغ آن میرود یا خیر و نیز درخصوص پیشگیری از انحصار گفت: «مهمترین کار این بوده که اکوسیستم دیجیپی را بسته فرض نکردیم و همین حالا هم این اکوسیستم باز است. اگر کیف پول دیگری هم باشد میتواند در کنار کیف پول و سرویسهای پرداختی دیجیپی استفاده شود.» همچنین در همین زمینه امینی از تقاضای چند کیف پول برای اتصال به کیف پول دیجیپی خبر داد. از سوی دیگر محمدی در پاسخ به سوالی درباره همکاری دیجیکالا با سرویس لندو گفت: «آنچه بود، همکاری نبود و از طریق یک راه حل غیراستاندارد یعنی خرید کارتهای هدیه دیجیکالا بود. در دیجیکالا از این به عنوان یک تجربه نه چندان خوب در ارائه سرویس اعتباری یاد میشد. برای همین آن راهحل غیراستاندارد متوقف شد و تبدیل به یک راهحل در هم تنیده با دیجیکالا شد.»
در ادامه این نشست هومن امینی در پاسخ به پرسشی ضمن تایید اینکه سرویسهای زیرساختی دیجیپی در ایران هستند، درخصوص تضمین حفظ اطلاعات کاربران این اپلیکیشن گفت: «اطلاعات با حساسیت رگولاتورهای مالی نگهداری می شوند.»
حمید محمدی نیز در پایان مراسم درخصوص حضور دیجیکالا در بورس گفت دیجیکالا نیز همانند دیگر کسبوکارهای حوزه دیجیتال در حال طی کردن فرآیند پذیرش است، هرچند که این فرآیند طولانی شده و این سوال آنها نیز هست که چرا ورود آنها به بورس اینقدر طولانی شده است.