skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پلتفرم شتاب‌دهنده مجازی وینوهاب فردا رونمایی می‌شود

مراحل شتابدهی استارت‌آپ‌ها در «وینوهاب» آنلاین صورت می‌گیرد

امید اعظمی عضو تحریریه

۱۷ اسفند ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰

کرونا باعث شد تا بسیاری از خدمات حضوری جای خود را به سرویس‌های آنلاین بدهند. حتی برخی از سنتی‌ترین خدمات دولتی هم به سمت ارائه آنلاین و غیرحضوری خدمات پیش‌رفته‌اند. حالا نوبت به شتاب‌دهنده‌ها رسیده تا در مسابقه ارائه خدمات الکترونیکی از یکدیگر سبقت بگیرند و خدمات به‌روز و کارآمدتری ارائه کنند. در همین راستا شتاب‌دهنده وینوهاب که از حدود ۲ سال پیش در زمینه شتاب‌دهی استارت‌آپ‌ها فعالیت دارد در نشست خبری امروز (۱۷ اسفند ماه) از پلتفرم شتاب‌دهنده مجازی وینوهاب رونمایی کرد. این شتاب‌دهنده مجازی فردا (۱۸ اسفند ماه) از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به‌صورت عمومی و از طریق آپارات و اینستاگرام رونمایی می‌شود.

به گزارش پیوست، مرتضی دانش که اخیرا به‌عنوان مدیرعامل مجموعه وینوهاب انتخاب شده است در این نشست خبری از تغییر رویه شتاب‌دهنده‌ها در دنیا صحبت کرد و اعلام کرد: «کرونا باعث شد تا شتاب‌دهنده‌ها نیز به فکر ارائه خدمات آنلاین و از راه دور باشند و به همین منظور همگام با دنیا، به‌عنوان اولین پلتفرم شتاب‌دهی آنلاین شروع به کار می‌کنیم.»

براساس توضیحات مدیرعامل وینوهاب، تمامی مراحل شتاب‌دهی در این پلتفرم، از جمله ثبت‌نام، قرارداد، دوره‌های آمادگی و پیش‌شتاب‌دهی، دوره شتاب‌دهی و سرمایه‌گذاری به‌صورت کاملا آنلاین و مجازی برگزار می‌شود.

آنطور که دانش توضیح داد، تا کنون نزدیک به ۷۰ ویدئو و کلیپ آموزشی برای دوره پیش‌شتاب‌دهی آماده شده و ۹۰ منتور به‌صورت آنلاین آمادگی همراهی تیم‌های استارت‌آپی را دارند. همچنین امکان ثبت‌نام منتور‌ها و سرمایه‌گذاران به‌صورت آزاد در پلتفرم وجود دارد. روند کاری منتورها هم به این صورت است که هم می‌توانند فعالیت داوطلبانه داشته باشند و هم بادریافت دستمزد فعالیت کنند.

طبق گفته‌های مدیرعامل شتاب‌دهنده وینوهاب، تیم‌ها پس از پذیرش وارد دوره آماده‌سازی می‌شوند و پس از‌ آن به مدت ۸ هفته دوره پیش‌شتاب‌دهی را می‌گذرانند. پس از آن با برگزاری آزمون‌های سنجش کیفیت و بررسی عملکرد تیم‌ها اگر امتیاز لازم از نظر داوران را کسب کرده باشند وارد دوره شتاب‌دهی اصلی می‌شوند که ۶ ماه به طول می‌انجامد. در این دوره پول به حساب تیم‌ها واریز می‌شود تا برنامه خود را پیش برده و به محصول برسند. حداقل سرمایه برای ارائه به تیم‌ها، ۵۰ میلیون تومان نقد و ۵۰ میلیون تومان خدمات است که از طریق پلتفرم به حساب آنها واریز می‌شود.

دانش از هزینه اولیه یک میلیون تومانی برای ورود تیم‌ها به دوره پیش‌شتاب‌دهی خبر داد و گفت: «این هزینه نسبت به خدمات و امکاناتی که به تیم‌ها داده می‌شود از جمله ۷۰ ویدئوی آموزشی ضبط شده و دسترسی به منتور‌های متخصص و کارآمد، این هزینه اصلا به چشم نمی‌آید.» او افزود:‌ «در راستای مسئولیت‌های اجتماعی تیم وینوهاب، استفاده از تمامی امکانات این پلتفرم برای تیم‌هایی که از مناطق کم برخوردار هستند کاملا رایگان بوده و تیم‌ها نیازی به پرداخت هیچ مبلغی ندارند.»

مدیر شتاب‌دهنده مجازی وینوهاب می‌گوید تمرکز آن‌ها روی دانش‌آموزان و سایر استان‌ها است تا با جذب تیم‌های جوان از نقاط مختلف کشور بتوانند تفکر کارآفرینی را در سطح کشور گسترش داده و به نوعی با غول کنکور مقابله کنند.

مدیرعامل وینوهاب در مورد خلع‌های شتاب‌دهی به استارت‌‌آپ‌های فارسی‌زبان گفت: «بسیاری از استارت‌آپ‌های فارسی زبان هستند که از دسترسی به خدمات شتاب‌دهی محرومند، چیزی که خلع آن را احساس کردیم این بود که خدمات شتاب‌دهی برای ایرانیان فراهم است اما برای فارسی زبانان وجود ندارد. به همین منظور این پلتفرم علاوه بر ایرانیان ساکن ایران می‌تواند برای تمامی فارسی زبانان خارج از ایران از جمله تاجیکستان و افغانستان نیز مورد استفاده قرار گیرد و  خدمات ارائه دهد.» او افزود:‌ «همچنین معمولا تمرکز بیشتر شتاب‌دهنده‌ها روی پایتخت است و سایر شهر‌ها و استان‌ها نسبت به تهران دسترسی به مراتب کمتری به این خدمات دارند. به همین منظور به دلیل مجازی بودن این پلتفرم امکان استفاده آسان از خدمات آن برای تمامی استارت‌اپ‌ها و تیم‌ها در تمامی نقاط کشور وجود دارد.»

میرعامل وینوهاب در خصوص امکان صادرات محصولات و سرویس‌های تیم‌های شرکت‌کننده به خارج از کشور نیز گفت: «با توجه به این که یکی از سهامداران ما و بنیان‌گذار اولیه وینوهاب در اتاق بازرگانی فعال بوده و با اتکا به شبکه‌ای قدرتمندی که برای صادرات از طریق شرکت پرسال وجود دارد، آمادگی میزبانی از استارت‌آپ‌هایی که امکان صادرات محصول یا خدمات دارند نیز وجود دارد.» او در این مورد به استارت‌آپ کشمون اشاره کرد که اکنون محصولات زغفران آنها از طریق پرسال به چین ارسال می‌شود.

طبق گفته‌های دانش، امکان ارائه پلتفرم مجازی وینوهاب به صورت خام برای استفاده سایر شتاب‌دهنده‌ها نیز وجود دارد. همچنین علاوه بر شتاب‌دهی، امکان سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌های منتخب از طریق خود وینوهاب نیز وجود دارد.

مقاله شتاب دهنده استارتاپ چیست را در پیوست بخوانید.

http://pvst.ir/9ou
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو