skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تکنولوژی چگونه به آینده امور مالی شکل خواهد داد

۲۹ بهمن ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ آبان ۱۴۰۰

امور مالی و تکنولوژی که اکنون در فین‌تک ترکیب شده‌اند فرصتی برای کارآفرینانی هستند که راه‌حل‌های نوینی در این زمینه یافته‌اند. تکنولوژی و امور مالی همواره با هم در ارتباط هستند از اختراع چرتکه برای ساده کردن محاسبات مالی تا ابرکامپیوتر‌هایی که امروزه از مدل‌های پیچیده مالی استفاده می‌کنند. صنعت فین‌تک از یک تلفیق پدیدار شد و حالا اکثر فعالیت‌های مالی روی گوشی‌های موبایل انجام می‌گیرد و درنتیجه مردم بیشتری به امور مالی دسترسی دارند.

به گزارش پیوست، تکنولوژی علاوه بر افزایش دسترسی چندین تغییر عمده را در سیستم‌های مالی جهان ایجاد کرده و در برخی موارد از جمله اپلیکیشن‌های سرمایه‌گذاری و خرید سهام آن بخش به طول کامل متحول شده است. انقلاب فین‌تک به توسعه خود ادامه می‌دهد و در ادامه جریان‌های اصلی که به آینده امورمالی شکل می‌دهند را بیان می‌کنیم.

امنیت

با گذر خدمات مالی از روابط رو در رو به روابط از راه دور، امنیت به یکی از نگرانی‌های اصلی تمامی سهام‌داران تبدیل شده است. جرایم سایبری با نرخ خطرناکی در حال افزایش هستند و پرداخت هزینه در صورت حمله باج‌افزارها به یکی از فعالیت‌های رایج در شرکت‌ها تبدیل شده است.

برای رفع این مشکل متخصصان روی راه‌حل‌های بیومتریک تمرکز دارند تا بالاترین سطح امنیت را امکان پذیر کنند زیرا نشانگر‌های بیومتریک را نمی‌توان به سادگی بازسازی یا هک کرد. اثر انگشت مدت‌ها است که نشانگر استاندارد است اما نگرانی‌ در بخش سلامت باعث شده تا بسیاری توجه خود را به راه‌حل‌های بدون تماس جلب کنند.

بانکداری باز

موسسات مالی برای حفظ برتری رقابتی از گذشته تا به امروز داده‌های مشتریان خود را محافظت کرده‌اند. در همین راستا معمولا موسسات مالی اجازه دسترسی به رقبای احتمالی را نمی‌دهند اما بانک‌ها معمولا کنترل کامل اطلاعات را به خود مشتریان نمی‌دهند. امروزه بانکداری باز به دلیل افزایش قوانین محافظت از داده که به مشتری اجازه دسترسی و حرکت‌ داده را می‌دهد و البته همکاری بیشتر شرکت‌های فین‌تک و بانک‌های سنتی مورد توجه گرفته است.

بانکداری باز در سال 2018 حدود 7.29 میلیارد دلار سرمایه تولید کرده و انتظار می‌رود که این رقم تا سال 2026 به 43.15 میلیارد دلار برسد. بانکداری باز به شرکت‌های جدید فین‌تک اجازه می‌دهد تا داده‌های بزرگ را برای ارائه بهتر خدمات، کمک به کاهش بدهی، افزایش درآمد و تصمیم گیری سودمند استفاده کنند.

رگ‌تک (تکنولوژی قانونگذاری و رگلاتوری)

با ادامه فعالیت شرکت‌های فین‌تک در بخش امور مالی، دولت‌ها و آژانس‌های قانونی جهان نیز برای عقب نماندن از جریان و سعی کردند قوانین و مقرراتی را برای پوشش این پیشرفت‌های جدید ارائه کنند. این موضوع باعث شد تا در هر کشور مقرراتی برای شرکت‌های فین‌تک شکل گیرد.

راه‌حل‌های رگ‌تک را معمولا می‌توان به مدیریت هویت، نظارت بر تراکنش و خطرات همراه آن و گزارش رگلاتوری تقسیم کرد. هدف از تمامی راه‌حل‌های رگ‌تک در واقع پردازش هویت و اجرای مقررات مربوط است. انتظار می‌رود که حجم بازار 6.3 میلیارد دلاری رگ‌تک در سال 2020، تا سال 2025 به 16 میلیارد دلار برسد و نرخ رشد سالانه این بخش 20.3 درصد خواهد بود.

استفاده از رمزارز

رمزارزها حالا با عبور از روزهای سخت خود در سال 2020 مورد توجه شرکت‌های مهم خدمات مالی قرار گرفتند. برای مثال در ماه نوامبر شرکت پی‌پال اعلام کرد که این شرکت به تمامی کاربران آمریکایی خود اجازه خرید، نگهداری و فروش رمزارز در پلتفورم خود را می‌دهد.

هرچه مردم بیشتری از رمزارز‌ها استفاده می‌کنند، شرکت های بیشتری آن را می‌پذیرند. رمزارز‌ها نیز البته با مشکلات خاص خود همراه هستند (از جمله امنیت و نوسان قیمت) و شرکت‌هایی که برای این مشکلات راه حلی ارائه کنند پاداش بزرگی خواهند گرفت.

پرداخت‌های موبایلی

پول نقد هنوز زنده است. اما همینطور که جهان از تماس فیزیکی دور می شود و گزینه‌های پرداخت موبایلی بیشتر دسترس قرار می‌گیرند یک راه برای عبور از پول نقد ایجاد می‌شود.  از استارتاپ‌های کوچک تا غول‌های تکنولوژی همچون اپل و گوگل، پرداخت موبایلی در اولویت صنعت خدمات مالی قرار گرفته است.

راه‌حل‌هایی که انتقال پول را تسهیل می‌کنند بسیار رایج هستند اما تراکنش‌های بین‌المللی هنوز هم یک مشکل بزرگ محسوب می شوند. استارتاپ ترنسفر‌وایز (Transferwise) با جذب سرمایه 319 میلیون دلاری در حدود 5.5 میلیارد دلار ارزش گزاری شد و البته فین‌تک‌های دیگری نیز حجم سرمایه‌ زیادی را جذب کرده‌اند اما هنوز با مسیری طولانی در پیش داریم تا تراکنش‌های بین‌المللی همانند تراکنش‌های داخلی سرعت بگیرند.

منبع: Entrepreneur

http://pvst.ir/9j7

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو