skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

جواد جاویدنیا ۹ ماه پس از رفتن به دادگستری تهران از تغییر رویکرد دادرسی می‌گوید:

آموزش قضات اولویت ماست

آرش برهمند تحریریه
سونیتا سراب‌پور نویسنده میهمان

۳ بهمن ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۱۲ دقیقه

شماره ۸۷

تاریخ به‌روزرسانی: ۷ بهمن ۱۳۹۹

۹ ماه از رفتن جواد جاویدنیا از کاخ دادگستری به یک معاونت تازه تاسیس آن هم به پیشنهاد خودش در دادگستری تهران می‌گذرد. حالا او به جای اینکه روزهای کاری‌اش را در راهروهای اسرارآمیز و اتاق تودرتویش در ساختمان تاریخی دادگستری بگذراند، به یکی از ساختمان‌های دادگستری تهران در محله شلوغ انقلاب رفته که قرار است نقطه شروع تربیت قضات تخصصی برای رسیدگی به پرونده کسب‌وکارهای مجازی باشد. همچنان یکی از ماموریت‌هایی نیمه‌کاره‌اش را که تصمیم داشت در معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور انجام دهد دنبال می‌کند. او می‌خواهد با راه‌اندازی یک بستر نوین در سیستم آموزش قوه قضائیه مشکل کمبود نیروهای تخصصی و ناآشنا به تکنولوژی‌های روز را که در نهایت به ایجاد پیچیدگی در پرونده‌های شرکت‌های نوپا می‌انجامد از بین ببرد. جاویدنیا آموزش قضات را اولویت کاری خود در معاونت قضایی و پیگیری امور ویژه و فضای مجازی دادگستری تهران عنوان می‌کند و معتقد است بالا بردن سطح دانش و علم قضات و در مرحله بعد بدنه بخش‌‌های قضایی، در کنار ایجاد بسترهای هوشمند در قوه‌ قضائیه، می‌تواند راهگشای مشکلات حقوقی بسیاری از کسب‌وکارهای فضای مجازی باشد.   برای ما که از بیرون به قوه قضائیه و اتفاقاتش نگاه می‌کنیم، ایده تاسیس شعب تخصصی برای کسب‌وکارهای فضای مجازی چیزی فراتر از اصلاح روند دادرسی به نظر می‌آید و شاید بتوان آن را انقلابی در رابطه نهاد قضایی با کسب‌وکارهای نو به شمار آورد. آیا این تلقی درست است؟ شاید الآن برای قضاوت درباره این جریان خیلی زود باشد. شکل عملیاتی شدن این جریان در ماهیت آن خیلی موثر است و اینکه ما چقدر بتوانیم در این کار توفیق داشته باشیم. هدف ما این است که در این زمینه تمرکز ایجاد کنیم و یک ارتباط منطقی وجود داشته باشد و مجموعه دستگاه قضایی- حداقل در حد استان‌- احساس کند مرکزیتی در این زمینه وجود دارد؛ مرکزیتی که نسبت...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۸۷ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۸۷ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/9cz
آرش برهمندتحریریه

    روزنامه‌نگاری را از ابراراقتصادی شروع کردم و مدت کوتاهی در شرق، همشهری نوشتم و در برنامه‌های تلویزیونی فناوری اطلاعات کار کردم. در مورد فناوری و تاثیرش بر زندگی و کسب و کار می‌نویسم و تاریخ شفاهی و استارت‌آپ‌ها از حوزه‌های مورد علاقه من هستند. معتقدم رسانه پل مهمی است میان انسان‌ها، تصمیم‌سازها و کسب و کارهای جهان امروز.

    تمام مقالات
    سونیتا سراب‌پورنویسنده میهمان

      سال ۸۵ و با انتخاب رشته‌ دانشگاهی که نقشی در آن نداشتم وارد حوزه روزنامه‌نگاری شدم و حالا عاشق این کارم. ۱۲ سال است که به صورت تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کار می‌کنم؛ ۸ سال از این مدت به کار در تحریریه روزنامه‌های دنیای اقتصاد و ایران گذشت و با روزنامه‌های سرمایه، هم‌میهن، همشهری و اعتماد نیز همکاری داشتم. از سال ۹۷ مسیر فعالیتم تغییر کرد و در نهایت رسیدم به تحریریه پیوست.

      تمام مقالات

      0 نظر

      ارسال دیدگاه

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      *

      برای بوکمارک این نوشته
      Back To Top
      جستجو